Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113193 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #310 : 01 Temmuz 2022, 02:25 »
Harris MLE veya civarına giderse (Denver hariç bir takıma) kudururum!

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #312 : 01 Temmuz 2022, 02:46 »
8-12 rotasyonu doldurduk, bir ara da playoff topçusu almaya başlarsak :P

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #313 : 01 Temmuz 2022, 03:07 »
Tuscano nedir arkadaş ya

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #314 : 01 Temmuz 2022, 06:27 »
Sabaha karşı Walker'ı gördüğümden beri sinirden kendimi sikecek durumdayım. Buss ailesinden Lebron'una, hepiniz umarım en kısa zamanda şu takımın başından siktirip gidersiniz de bir rahat nefes alırız Allah'ın vasıfsızları. 3 senedir aynı terane, şu takıma FA'den bir kanat oyuncusu alamıyorlar. En son ihtiyacımız 1.90'lık gardken, gittik elimizdeki tek atımlık kurşunu yine bir boka derman olmayacak, Spurs'un geçen sene deadline'dan beri siktir çekmek için dakikaları saydığı bir herife verdik. Neden? Çünkü amına koyduğum Klutch oyuncusu.. İyicene Klutch sirkine döndük, umarım Lebron'un ayağı falan kırılır, Lakers yok olur gider zira elbirliğiyle anasını siktiniz takımın.

Lonnie Walker savunma yapamaz, şut atamaz, yani modern basketbolda ihtiyacın olan bir şeyi bile yapamayan, rotasyonda en fazla 9-10 olacak adam, nesine burada temkinli yaklaşılmış anlamadım. Ve biz bu adama gittik TPMLE verdik.

The Lakers are reportedly focused on signing a wing using their Taxpayer MLE. Targets include Otto Porter Jr., Nicolas Batum, Gary Harris, Danuel House Jr., T.J. Warren, Caleb Martin, Cody Martin and Juan Toscano-Anderson.

The Lakers also have some interest in big men like Mo Bamba (who will be an unrestricted free agent after not getting a qualifying offer from Orlando) and Nemanja Bjelica. Guards Jevon Carter and Jeremy Lamb are also on LA's list of players they'll consider signing.

Şu listeden ala ala GSW artığı Juan Toscano-Anderson alındı, taşak geçiyorlar bizimle resmen.
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2022, 06:48 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #315 : 01 Temmuz 2022, 08:26 »
Kimse kusura bakmasın bu elemanları izledim baya, hiç biri Monk'un sol taşağı olamaz.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #316 : 01 Temmuz 2022, 08:32 »
Harris MLE veya civarına giderse (Denver hariç bir takıma) kudururum!

Harris uzatmış Orlando ile diye okudum.

Mo Mamba ile de uzatmışlar.
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2022, 08:37 Gönderen: Damar »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #317 : 01 Temmuz 2022, 08:42 »
Harris uzatmış Orlando ile diye okudum.

Mo Mamba ile de uzatmışlar.

Bedava kaybetmektense kontrat uzat, nasıl olsa çok rahat takas edebilecekleri adamlar.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #318 : 01 Temmuz 2022, 08:52 »
Orlando maçlarına denk gelmişsindir abi. Huzurları, keyifleri hayli yerinde gibiler. Güzel bir habitata benziyor açıkçası gençler için. Bu açıdan bence Mamba'nın devam etmesi kendi için iyi oldu. Çocuk hala çok ham, stresli ortamları kaldırabileceğini pek sanmıyorum. Harris'de pek hırslı bir insana benzemiyor, hoşuna gidiyordur genç takımda veteranlık rolü.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #319 : 01 Temmuz 2022, 09:02 »
Piyasada oyuncu kalmamış, West takası ile 3-4 rotasyon parçası eklemedigimiz taktirde play-in için oynarız yine. Takımda ne 5 numara var, ne forvet var ne de guard var. Free agency'de şu ana kadar aldığımız en iyi oyuncunun Troy Brown olması içler acısı bir durum.