Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #180 : 20 Haziran 2022, 18:19 »
Kingin, Kevin Love ile antreman videoları da servis ediliyor bu ara. Büyük ihtimalle nostaji tatlı geldi kingime. Ben imkan dahilinde görüyorum, kendisi arzu ettikten sonra. Fakat Nets için burada tek sıkıntı, Durant varken Westbrook pek imkan dahilinde değil gibi.

Olursa zaten Westbrook'un Nets'e gideceğini sanmıyorum, üçlü veya dörtlü takas şeklinde olur.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #181 : 20 Haziran 2022, 18:19 »
Eğer bu takası da R.Jackson + N. Powell gibi bir paketle Clippers'a verirlerse ligin iyice boku çıkacak. Adamların işi hallolana, hedeflerine varana kadar her türlü kıyak geçilmiş olacak. Diyalektik düşünmeye çalışıyorum, bir tarafta derin NBA, bir tarafta King tayfası... Ne boktan bi dönem amk

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #182 : 20 Haziran 2022, 18:22 »
Olursa zaten Westbrook'un Nets'e gideceğini sanmıyorum, üçlü veya dörtlü takas şeklinde olur.

Aynen abi kafa basmadı birden:)

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #183 : 20 Haziran 2022, 18:26 »
Durant ve Irving yakın arkadaş oldukları için Nets'te buluşmuşlardı, şu anda Irving'in ayrılışı nasıl olacak onu merak ediyorum ben. Durant normal şartlarda mutlaka takımda kalsın der. Eğer bu aşı olma mevzularından ya da Harden'ın ayrılmasından dolayı ikilinin arası açılmadıysa Nets Durant'i nasıl ikna edecek acaba.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #184 : 20 Haziran 2022, 18:52 »
Okuduğum haberlere göre Kyrie 5 yıl 250 milyon dolarlık bir kontrat istiyormuş. Nets'de doğal olarak bu kontratı vermek istemiyor.
Bizim bu kontratı verebildiğimizi varsayarak konuşuyorum. Eğer Kyrie'ye böyle bir para bağlayacaksak, ilk önce Lebron'un kontratını en az 2 yıl daha uzatmamız gerekiyor. En az 2 yıl daha Lebron'un bizimle olduğu bir senaryoda Kyrie'nin gelmesini makul karşılarım.
Lebron'un önümüzdeki sezon sonunda ayrıldığı bir senaryoda, Kyrie gibi kafadan kırık biri ve soft Davis ile 4 yıl geçirmemiz felâket olur.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #185 : 21 Haziran 2022, 08:10 »
Toksik yıldızlar 1 verir 5 alırlar. Daha fazla sevimsiz adam görmek istemiyorum şu kulüpte. Mucize oldu kimlerle şampiyon olduk ama değişimi sindirmiş adamlardı hepsi. İsmi geçenler ve şu son seneki rosterımıza bakarsak çekirge bir daha zıplamaz diyebiliriz.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #186 : 21 Haziran 2022, 08:45 »
Şu anki Russ'tan 5 gömlek üstün mü? Üstün. Peki sezon ortasında su kaynatır mı? İhtimal var. İki ucu boklu değnek. Lebron'un da 2 sene daha uzatma şartıyla 5 yıl değil de takım opsiyonlu 2+1 gibi bir kontratı kabul edecek olsa havada kaparım.

Aksinin düşünen çok olacaktır ama eğer bir takas olacaksa bence eli güçlü taraf biziz; draft hakkı almalıyız ya da en azından draft vermeden bu işi yapmalıyız.

Bu arada Hornets dedikoduları hala devam ediyor. Kyrie ismi kağıt üstünde cezbedici olsa da, buradan daha garanti paketler almamız mümkün görünüyor.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #187 : 21 Haziran 2022, 10:26 »
Shaq'in oğlunu seçecekmişiz sanırım draftta.dün öyle bir makaleye denk gelmiştim

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #188 : 21 Haziran 2022, 18:16 »
Şu anki Russ'tan 5 gömlek üstün mü? Üstün. Peki sezon ortasında su kaynatır mı? İhtimal var. İki ucu boklu değnek. Lebron'un da 2 sene daha uzatma şartıyla 5 yıl değil de takım opsiyonlu 2+1 gibi bir kontratı kabul edecek olsa havada kaparım.

Aksinin düşünen çok olacaktır ama eğer bir takas olacaksa bence eli güçlü taraf biziz; draft hakkı almalıyız ya da en azından draft vermeden bu işi yapmalıyız.

Bu arada Hornets dedikoduları hala devam ediyor. Kyrie ismi kağıt üstünde cezbedici olsa da, buradan daha garanti paketler almamız mümkün görünüyor.

Abi bize vereceklerine boşa bırakırlar neye göre üstünüz :D

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #189 : 21 Haziran 2022, 18:17 »
Shaq'in oğlunu seçecekmişiz sanırım draftta.dün öyle bir makaleye denk gelmiştim

Undrafted gidecek bir topçu, takas yapıp onu seçecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum scouting departmanımızın. Ama kesinlikle G-league takımımızda görmek isterim. Biraz da nepotizm...