Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113124 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #40 : 19 Nisan 2022, 16:08 »
Ligdeki mevcut kontratlı hocalardan da birini seçebilme şansınız olsa kimi seçerdiniz?

Ben Michael Malone diyebilirdim.

Eğer ekibiyle birlikte alıyorsak açık ara Kerr ya, Atkinson ve Adams asistanları elit oğlu elit zaten. Kerr de biraz Phil Jackson ağacı koçları gibi bazen yavaş reaksiyon verse de, takım oyunu topsuz oyun top paylaşımı ve kadro dengesine özen gösteren bir koç olduğu için genel olarak çok beğeniyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #41 : 19 Nisan 2022, 20:30 »
Uzun yazıda eksik kalan bir iki UFA oyuncu daha gözüme çarptı.

Biri Thomas Bryant. Zaten bildiğimiz bir topçu. Çok takıma faydalı mı tartışılır ama üçlük atabilen ve eforunu asla sorgulamayacağınız bir pivot olarak minimuma gelse hayır denmez.

Bir diğeri ise Hartenstein. Clippers Lakers'a asla yedirmez ama kısıtlı süre oynamaya okey ve oynadığı sürede pozitif katkı veren bir pivot olarak cuk oturur. Hem yaşı da daha genç. Gerçekçi değil ama yine de neden olmasın :D

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #42 : 19 Nisan 2022, 21:14 »
Eğer ekibiyle birlikte alıyorsak açık ara Kerr ya, Atkinson ve Adams asistanları elit oğlu elit zaten.

Bence haberlerde çıkan hiçbir zibidi Lebron koçundan ziyade Atkinson'ı getirelim zaten. Son son bir kez daha oyuncak etmeye razı geleceklerini düşündüğüm için daha iyisini getirmelerini hiç beklemiyorum.

Ayrıca şahsi fantezim de var, Nets'ten ayrıldığı günden beri gözüm onda :d İddia ediyorum bizde kendini bulacak, yeni Pat Riley olacak
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #43 : 19 Nisan 2022, 22:31 »
Eğer ekibiyle birlikte alıyorsak açık ara Kerr ya, Atkinson ve Adams asistanları elit oğlu elit zaten. Kerr de biraz Phil Jackson ağacı koçları gibi bazen yavaş reaksiyon verse de, takım oyunu topsuz oyun top paylaşımı ve kadro dengesine özen gösteren bir koç olduğu için genel olarak çok beğeniyorum.
Kerr gelirse,yuvaya dönüş yapar biri :D ->

« Son Düzenleme: 26 Nisan 2022, 13:13 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #44 : 26 Nisan 2022, 12:12 »
Westbrook tüm Lakers'la olan resimleri silmis sosyal medya'dan. Öyle bi haber ciktı şimdi.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #45 : 26 Nisan 2022, 13:14 »
Westbrook tüm Lakers'la olan resimleri silmis sosyal medya'dan. Öyle bi haber ciktı şimdi.

Hayward+Oubre/Plumlee --> Westbrook

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #46 : 26 Nisan 2022, 14:33 »
Lütfen Oubre'den uzak durulsun. NBA'in Sabri Sarıoğlusu... Bir tane üçlük atacak diye dört kere yanlış tercih yapıp kingin ritmini bozacak oyunculardan kaçınılmalı.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #47 : 26 Nisan 2022, 23:17 »
Lütfen Oubre'den uzak durulsun. NBA'in Sabri Sarıoğlusu... Bir tane üçlük atacak diye dört kere yanlış tercih yapıp kingin ritmini bozacak oyunculardan kaçınılmalı.

GSW macerası benim de ona bakışımı olumsuz yönde çok değiştirdi ama fazla seçim şansımız olacağını sanmıyorum.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #48 : 27 Nisan 2022, 16:47 »
Sabri 'ye büyük haksızlık etmiş olursun bu benzetmeyle.

Wb'yi verip, Buddy Hield + Brogdon falan çekersek Indiana'dan büyük soygun olur, diğer 29 takım greve gidebilir = )

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #49 : 27 Nisan 2022, 17:15 »
Sabri 'ye büyük haksızlık etmiş olursun bu benzetmeyle.

Wb'yi verip, Buddy Hield + Brogdon falan çekersek Indiana'dan büyük soygun olur, diğer 29 takım greve gidebilir = )

Şu senaryo ile ilgili bir kaç yerde "Ama kontratları çok uzun" diye bir şey okudum, nutkum tutuldu.