Anket

Normal sezon tahmininiz nedir?

Konferansı 1-4 arası tamamlarız
12 (60%)
Konferansı 5-8 arası tamamlarız
8 (40%)
Play-off yapamayız
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: 19 Ekim 2018, 10:12

Gönderen Konu: 2018-19 Sezonu Maç Takibi  (Okunma sayısı 260860 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2018-19 Sezonu Maç Takibi
« Yanıtla #130 : 04 Kasım 2018, 11:23 »
Son çeyreğin tamamını izledim ve bu savunma cidden yoruyor beni. Lebron bu sefer son çeyrekte hücum anlamında iyiymiş ama iki problem var, 1-Ingram bize bir şeyler üretsin anlarında hiçbir şey yapmayıp izliyor ya da Lebron top alacağı zaman topu ona ulaştırana kadar pozisyonu kayboluyor. 2-Takım olarak dış oyuncuların yapmak istediklerini hiç önleyemiyoruz. Hart da Ingram da bu konuda kötüler. Eğer Lebron'un ana top yönlendirici olduğu beşler ile maçı bitireceksek kesinlikle Ball ya da Caldwell Pope sahada olmalı bence. Bu kadar çok penetrasyonla her 4.çeyrekte aaa maçın yine dönmesine izin verdik açık mert korkusuz deriz.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #131 : 04 Kasım 2018, 12:46 »
Güzel bir maç çıkarmışız.

Sezon başından beri hücum konusunda herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Zaten maç başı ortalama 120 sayı ile ligin en iyi 2. takımı, şut yüzdesinde %49,3 ile şu anda ligin en iyi 3. takımıyız. İşin savunma konusunda büyük problem yaşıyoruz. Bir kere asla pivotsuz oynanmaması gerektiğini Luke nihayet çözdü gibi. Nitekim ribaundlarda ligde 16.'yız. Chandler'ın da gelişiyle (henüz bakamadım, iş bitmiş mi bilmiyorum ama) bu sorun biraz aşılacaktır. Ki LeBron, Rondo, Lonzo, Steph, KCP, Kuzma, Ingram gibi orjini 4-5 numara olmayan ama ribaundlara kaktı veren oyuncularımız olmasına rağmen bu ribaund ortalaması can sıkıcı. 3 sayılarda da %35 ortalamada kalmış olmamız epey sıkıntılı ama ona rağmen üretimde sorun yaşamadığımız için çok dokunmuyor. Onu biraz arttırabilirsek zaten hücumda iyice can yakan bir takım haline gelmiş oluruz.

Savunma kısmında, özellikle dış savunmada oyuncular birbirine alıştıkça ve ribaund alma korkusu yaşamadığımız sürece daha iyi olacağımızı ümit ediyorum.

Son olarak buradan Portland Trail Blazers'lı genç dostlarımıza sesleniyorum.

KOYDUK MU?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #132 : 04 Kasım 2018, 12:50 »
Güzel bir maç çıkarmışız.

Sezon başından beri hücum konusunda herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Zaten maç başı ortalama 120 sayı ile ligin en iyi 2. takımı, şut yüzdesinde %49,3 ile şu anda ligin en iyi 3. takımıyız. İşin savunma konusunda büyük problem yaşıyoruz. Bir kere asla pivotsuz oynanmaması gerektiğini Luke nihayet çözdü gibi. Nitekim ribaundlarda ligde 16.'yız. Chandler'ın da gelişiyle (henüz bakamadım, iş bitmiş mi bilmiyorum ama) bu sorun biraz aşılacaktır. Ki LeBron, Rondo, Lonzo, Steph, KCP, Kuzma, Ingram gibi orjini 4-5 numara olmayan ama ribaundlara kaktı veren oyuncularımız olmasına rağmen bu ribaund ortalaması can sıkıcı. 3 sayılarda da %35 ortalamada kalmış olmamız epey sıkıntılı ama ona rağmen üretimde sorun yaşamadığımız için çok dokunmuyor. Onu biraz arttırabilirsek zaten hücumda iyice can yakan bir takım haline gelmiş oluruz.

Savunma kısmında, özellikle dış savunmada oyuncular birbirine alıştıkça ve ribaund alma korkusu yaşamadığımız sürece daha iyi olacağımızı ümit ediyorum.

Son olarak buradan Portland Trail Blazers'lı genç dostlarımıza sesleniyorum.

KOYDUK MU?

Bu tüm lige ders olsun, kimse bizi üst üste 17 kez yenemez!!!

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #133 : 04 Kasım 2018, 23:11 »
Bilmiyorum sadece ben mi özledim ama sonunda pazar günü klasiği olan Staples'ta beyaz formamızla maça çıkacağız, Kawhi da oynamayacakmış duyduğuma göre. %50'ye ulaşmak için her türlü şart hazır. Bugün çok keyifli bir maç bizi bekliyor bence :)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #134 : 05 Kasım 2018, 05:59 »
Maç Allah'tan Türkiye'de bu saate denk geliyor da çocuklar izlemiyor (+18)..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #135 : 05 Kasım 2018, 07:11 »
Fark 30, iki hücumda üst üste sayı buluyoruz Nick Nurse ibnesi hemen mola alıyor.. Ulan bırak da basketbol oynansın biraz be..

PS: 8-0'lık seri yakaladık yine mola aldı.. İnşallah play off'larda ilk turda süpürülürsünüz..
« Son Düzenleme: 05 Kasım 2018, 07:14 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #136 : 05 Kasım 2018, 08:37 »
Çocukların son çeyrekteki oyunu beni çok mutlu etti ama o ilk çeyrek neydi öyle, Lakers'ın tarihinde yediği en büyük farkmış ilk çeyrekte. Düşünün şu son 5 senede böyle bir fark yememişiz. Bu maçı ortaya getiren de biraz Raptors'ın ritim kaybetmesi biraz da Kuzma-Ingram-Hart-Svi-Ball beşinin gösterdiği yürekti. Takımın geçen sezon bize heyecan veren bu sezon da, en azından beni, rahatsız eden durum bu yüreği görememek zaten...
Savunmamız dökülüyor çünkü ilk savunmacı geçildiğinde yardımlar hiçbir şekilde gelmiyor. Ne Lebron ne Kuzma... İlk beşin kesinlikle değişmesi lazım, eğer bu seviyedeki takımlara karşı başarı elde etmek istiyorsak.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #137 : 05 Kasım 2018, 11:15 »
Maçı izleyemedim ama Ibaka'nın kariyer rekoru kırdığını görünce zaten 'her şeyin bildiğimiz gibi' olduğunu tahmin ediyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #138 : 05 Kasım 2018, 23:36 »
https://twitter.com/LakerFilmRoom/status/1059534566925299712

Lakers'ın anlamlı süre alıp, başarılı bir performans ortaya koyan beşi Lonzo-Hart-Kuzma-Lebron-Mcgee gibi duruyor. En tepedeki beşin savunma verimliliğinin 60 olması sanırım Portland maçında mükemmel performans yüzünden öyle çıkmış. Neyse ana konuya gelirsek, Lebronball oynayacaksak en mantıklı 5 Lonzo-Hart-Kuzma-Lebron-Mcgee olacak sanırım maç sonlarında. Geçişte topu Lonzo yönlendirip etrafında 4 tane iyi bitirici olacak, yarı saha hücumuna döndüğümüzde ise Lebron+3 şutör+P&R uzunu olmuş olacak. Bakalım uzun vadede bu beşi görebilecek miyiz, ya da gördüğümüzde bu başarıyı devam ettirebilecekler mi.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #139 : 08 Kasım 2018, 07:34 »
Maça kötü başlayanlar komple Lance Stephenson ve hücumda Lonzo ve Ingram oldu şimdilik. Tutuk görünüyoruz, özellikle hücumda. Savunmamız her zamanki gibi rezalet zaten... Bir de tabiki Taj Gibson'dan dirsekten üçlükler yiyoruz. Ağzımı bozmayacağım bu durum için :D