Anket

Normal sezon tahmininiz nedir?

Konferansı 1-4 arası tamamlarız
12 (60%)
Konferansı 5-8 arası tamamlarız
8 (40%)
Play-off yapamayız
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: 19 Ekim 2018, 10:12

Gönderen Konu: 2018-19 Sezonu Maç Takibi  (Okunma sayısı 260893 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
Ynt: 2018-19 Sezonu Maç Takibi
« Yanıtla #110 : 28 Ekim 2018, 06:00 »
Rondo'nun bu takımda olması çok saçma. İlk beşten kesse bile, Walton ona ilk beş guard kadar süre vermek zorunda hissediyor kendini. Lonzo'yu da kesemiyor. Ortaya maç sonunu Rondo, Lebron ve Lonzo ile oynayan abuk subuk bir takım çıkıyor.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2018, 06:05 Gönderen: Ahkam Kuşu »

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #111 : 28 Ekim 2018, 06:16 »
Son çeyrekte sahadaki 5'i kaç kere değiştirdik sayamadım. Bir ara ilk yarıda hiç oynamayan Svi'yi aldı. Kötü maç geçiren Hart'da baya ısrar etti, ölü Kcp'yi falan soktu. Maçın en iyilerinden biri Lance kenarda bitirdi, Kuzma'ya geç döndü. 3-4 dakika boyunca Rondo-Lonzo-Hart-Lebron-Kuzma oynadık, bu beşi maç boyunca kaç dakika oynadık da en kritik yerde bunu deniyorsun? Bazen koçu anlayamıyorum gerçekten. Belli bir maç sonu beşin olsun, tabii maçta daha iyi oynayan ve hakeden varsa onunla birlikte en geç 6-7 dakika kala ( maç başa baş ise 9 dakika kala belki de) sahaya sür ve maçı bitirelim. Geçen sezonun başı gibi yine rotasyon sorunu çekiyoruz bence. Yeni bir takım, yeni bir yıldız tabii ama oturtmak lazım bir an önce elimizdeki maçları veriyoruz ve batı konferansı şakaya gelmez.

LeBron-Lance-Kuzma dışındaki oyuncular döküldü biraz. Aslında momentum bizdeydi maç boyunca, tempoyu istediğimiz gibi yüksek tutuyorduk sürekli. Ama en kritik yerde adamlar yetişti ve elimiz ayağımıza dolandı. Sağolsun Rondo da son topta bomboş turnikeyi atmak varken dışarı çıkarıcam diye uğraştı.

Rondo'nun bu takımda olması çok saçma. İlk beşten kesse bile, Walton ona ilk beş guard kadar süre vermek zorunda hissediyor kendini. Lonzo'yu da kesemiyor. Ortaya maç sonunu Rondo, Lebron ve Lonzo ile oynayan abuk subuk bir takım çıkıyor.

Aynen katılıyorum. Lonzo ilk çeyreğin ortasında bir çıktı, ikinci çeyreğin ortasında anca girdi. Bu şekilde maç içinde tutamayız oyuncuları.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2018, 06:19 Gönderen: Crazy_Kobe »

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #113 : 28 Ekim 2018, 09:42 »
süperstar'dan önce bir uzun,bir de şutör katabilseymiş kadroya.

Lopez ve Randle kaybedildi. yerlerine gelen isim,yıllarca shaqtin'a fool malzemesi olan McGee. hoş,yüreğini koyuyor şu zamana kadar ve o imajını silip attı ama. böyle olmamalıydı yani kadronun şu eksik yanları...

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #114 : 30 Ekim 2018, 09:54 »
Sezon sonuna kadar bir tane kafa kafaya giden maçı alacak inşallah Kral.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #115 : 30 Ekim 2018, 10:20 »
Lonzo'nun sahip olduğu psikolojik bariyerlere sahip olan onun yeteneğinde tarihte başka sporcu yoktur herhalde.

Sırf bu yüzden sonunda bir hayal kırıklığına dönüşecek belki de.

Çevrimdışı CS_Cafer

• Rookie
  • *
« Yanıtla #116 : 30 Ekim 2018, 10:29 »
Maçlar küçük farklarla kaybedildiğinde hocaya bak..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #117 : 30 Ekim 2018, 11:00 »
Maçlar küçük farklarla kaybedildiğinde hocaya bak..

Ne kadar hemen koça, hocaya gömmeye karşı olsam da bu maçta 24 farklı ilk 5 kullanmışız. Permütasyonların hepsini deneyeceksek işimiz var. Ama ben kendimi tutuyordum da, asıl yönetimin hamlelerine de bakmak lazım biraz. Lopez-Randle durumlarına çok kötü yaklaşıldı. Hadi Randle'a uzun vadeli kontrat bağlamayacağız seneye süperstar mazeretini kabul edebillirim ama Lopez'e bir yıllık minimum teklif etmemeyi anlayamıyorum. Bizde her maç Jonathan Williams 15dk süre alacaktıysa çok rahat 24-24 bölebilirdik Mcgee ve Lopez'in dakikalarını, kısa beşe geçeceğimiz zaman da ikisinden de 4er 5er çalardın dakikaları. Bu maçta toplam 46 dakika sahada bir pivotla oynamışız, yani kısa beşe geçme gibi bir derdimiz de yok. Neyse şu Dallas maçı da geçsin de bir geri dönüp genel değerlendirme yapalım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #118 : 31 Ekim 2018, 23:03 »
Moritz Wagner kadroda olacakmış bu maçta. G-league'de çıktığı ilk maçta kayıtları olmadığı için izleyemedim ama vasat bir performans göstermiş. Daha hala rehabilitasyon döneminde ama döndüğünde sürpriz yapabilecek bir oyuncu olmasını umuyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #119 : 01 Kasım 2018, 08:02 »
Rezalet bir galibiyet daha, detaylı yorum yok bu maça. Takım olarak rezaletiz...