Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139663 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
Ynt: 2021-22 THT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #250 : 15 Kasım 2021, 01:48 »
Kesinlikle Westbrook fikrinden vazgeçmek gerekiyor , bir şekilde takaslamamız lazım . Onun dışında Tht geldi , hoşgeldi , bu sene oyunu büyüyecek isimlerden birisi.

Çevrimdışı kobeforthewinnn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #251 : 15 Kasım 2021, 01:50 »
Uygun bir paket bulabilirsek Westbrook'un takaslanması takımın birçok eksiğine uygun parça getirebilir. Uzun vadede bir şey çıkmaz buradan. Adam zaten olmuş 33, ne yani..

Bu hepimizin hayali muhtemelen ama LBJ efendi yeni getirdiği kankasını hemen takaslamaya yanaşmayacaktır tabi..

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #252 : 15 Kasım 2021, 01:52 »
Abi ne Rondosu. Rondo oynamıyordu bile şu sekansda. Birisini suçlayacaksak sistemi siktir edip, sadece bildiği duaya amin diyen Westbrook'a bakmak lazım. Bir tane top indirmedi, pick n roll denemedi Davisle.
Abi bana kalsa West'i direkt yarın takaslarım zaten, boş yere başımıza bela aldık. Rondo konusundaki Vogel'ın takıntısını anlamıyorum sadece. West takımda olduğu sürece Rondo'yu dahil etmenin bir getirisi olmayacak bize. Ayrıca Rondo ve Davis, West ile oynamaktan mutsuz gibi bence.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #253 : 15 Kasım 2021, 01:56 »

Şu pozisyon güzel bi metafordu bir çok şey için.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #254 : 15 Kasım 2021, 02:02 »
Abi bana kalsa West'i direkt yarın takaslarım zaten, boş yere başımıza bela aldık. Rondo konusundaki Vogel'ın takıntısını anlamıyorum sadece. West takımda olduğu sürece Rondo'yu dahil etmenin bir getirisi olmayacak bize. Ayrıca Rondo ve Davis, West ile oynamaktan mutsuz gibi bence.

Bence de Davis hiç hoşnut değil bu birliktelikten, ben de seziyorum arada.

Vogel ile şöyle empati kurabiliriz. Takımda fundemental basketbol yeteneklerine sahip oyun kurucu sadece Rondo var. Spacing içler acısı, millet sahada bi ileri bir geri koşturuyor bazen. Hoca da sahada bi elim olsun istiyor olabilir. Basit oynayalım, Davis'e top indirelim, pick n roll deneyelim, iki tane set hücumu oynayalım, vs.

Ne yapılabilir ki eldekilerle abi. THT çok tutuk göründü, geçen seneki en iyi seviyesinde bence bu görevi kotarabilecek ışığı vermişti.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #255 : 15 Kasım 2021, 07:14 »
Geçen sene aynen olan sorunlar, bu sene de devam ediyor ama tek fark; bunlar geçen sene sakatlıklar ve takımın sadece 1 ay dinlenebilmesiyken, bu sene Westbrook oldu. Yalnız bugün Westbrook gidip, Lillard gelse de aynı sorunlar devam edecek zira takımın başında savunma yaptırmak dışında bir bok bilmeyen bir koç var. Hoş, kadro yapısı nedeniyle bu sene de onu pek yapamıyoruz zaten.

Genel olarak Westbrook'tu, geçen hafta Deandre oldu, bu hafta da anlaşılan günah keçisi Bazemore olacak. Hoş, Vogel efendinin götü Bazemore'u Bulls maçında da oynatmamayı yiyecek mi göreceğiz.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #256 : 15 Kasım 2021, 08:41 »
Açıkçası Bazemore, Jordan, Dwight, Ellington başka takımlarda kolay kolay süre alamaz bu durumlardayken.

Abi, savunma kimliği ile başarı sağlıyorsan bu kimliğe uygun yapılanma yapman da işin doğrusudur bence.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #257 : 15 Kasım 2021, 09:07 »
Abi, savunma kimliği ile başarı sağlıyorsan bu kimliğe uygun yapılanma yapman da işin doğrusudur bence.

Şu kısma katılıyorum. Futbol tabiriyle bir şampiyonluk aldığında götü başı dağıtıp, hemen yıldızlara yönelen bir anlayış gösterdik. Lakers bu tabi boru değil ama eğer ille de bir yıldız gelecekse; zaten hali hazırda iyi işleyen bir LBJ-AD ikilisinin temposunu bozmayacak şekilde gelmeliydi. Bireysel oyunu baskın olan bir adamdan ziyade, kendi işini çok iyi yapan biri daha iyi olurdu. Atıyorum Bradley Beal ya da işte Klay Thompson falan gibi. Ya da o kontratın büyüklüğüyle yıldızdan ziyade 2-3 (2 bile yeter) iyi rol oyuncusuyla dahi akışkan bir takım olurduk. Bogdan-Bjelica vb.

Şampiyon olduğumuz yıl bir savunma takımıydık ama öyle alakasız adamlardan öyle verimler almıştık ki, hücum anlamında da seyri keyifli bir takım olmuştuk. Garip garip adamlar o takımdaşlığın içerisinde şahane aidiyet hissetmişlerdi. Bu yol bence de takip edilmesi gereken verimli bir yoldu. Tamam Lebron'a eyvallah yere düşmüş bir franchise'ı tekrar ayağa kaldırdığı için ama burası da Cleveland kadar rahat hareket edebileceği bir yer olmamalı.

Yarın işler yoluna girip iyi şekilde şampiyon olsak dahi bu fikrim sabit kalır. Beni sezon başına döndürsen, başarıya rağmen bu tarif ettiğim yolda ilerlerdim. Kulağa daha sağlıklı geliyor.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #258 : 15 Kasım 2021, 09:21 »

Tamam doğru öyle bir yapılanma olmadı, o zaman bir zahmet koç da yeni yapıya uygun 1-2 şey gösterebilsin. 2 yukarıda çok doğru demişsin, spacing'imiz berbat. Ama bunun Westbrook ile doğrudan alakası yok zira sahada Monk-Bazemore-Ellington-Melo-AD beşi varken de berbat ve benim için bu direkt koça yazar.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #259 : 15 Kasım 2021, 09:59 »
THT'nin geri dönmesi, rotasyondaki değişiklikler ile daha akıcı oynamayı başardık. Evet hala hücumumuz çok akışkan değil büyük ihtimalle hiç bir zaman da olmayacak.
DeAndre Jordan'ın da olmayacağını biliyorduk zaten bundan sonra pek görmeyiz umarım. Yine hep konuştuğumuz gibi AD bunu her gece yapacak potansiyalde. Ama kırılgan bünyesi ama sakatlıklar hep önünde engel. Böyle oynadığında double-team çekince 5'e 4 hücum ederek rahatlıyoruz.
Westbrook-Rondo'yu beraber oynatmasının sebebi acaba LBJ ile de Westbrook sahada pek uyumlu değil, LBJ'nin yokluğunu hissettirmemek olabilir mi?