Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139838 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
Ynt: 2021-22 THT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #40 : 23 Ekim 2021, 12:34 »
Westbrook işine girmeden Buddy Hield ile kapatsaydık off season'ı muazzam olacaktı. Şimdi takımın savunma dnası yerle bir olmuş vaziyette, bir ara boyalı alanda cirit attı herifler , bu kadar zayıf savunma ile zaten kazanman mümkün değil , Ad ile bir yere kadar. Deandre Jordan falan basketbolu bırakmış adamlar  , gittik aldık adamı bir de, Bir bok olacağı olsa geçen sene uzunsuz oynayan Nets adamı kullanırdı , playofflarda falan yüzüne bakmadılar. Takımın savunması 36'lık Ariza dönünce düzelecekse zaten daha büyük sıkıntı var. Yapısal sorunları çok takımın , nasıl toparlarız bilemiyorum.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #41 : 23 Ekim 2021, 12:37 »
Ben Deandre'yi güncel takip etmemiştim o yüzden sezon başlamadan önce adı çıkınca ben fitim falan demiştim. Gerçi o hareket imkanımız kalmadığı için razı olmaktı biraz ama bu çocuk sezon sonunu göremez.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #42 : 23 Ekim 2021, 16:31 »
Lebron kenardayken full oğlu full Westbrook - Davis ikili oyunlarını kullanmak lazım. Lebron'un olmadığı senaryoda hiç bişi konuşulmamış, hazırlanılmamış, tekrarlanmamış gibi.

Bu uzunlarla savunma yapmak imkansız. Davis gibi bir 4 numara varken 4 numarada değerlendirmek, karşı takımın uzun rotasyonuna kan kusturmak varken 5 numara başlaması bence de büyük bi hata. Davis'in fikrine katılıyorum kendine ait biçilen rolde. İlk çeyrek sonuna doğru 5'e çekersin, Westbrookla ikili oyuna dönersin.

Abi perdeleri takip edecek, lateral hareket edebilecek bir tane 5 numara bulmak o kadar da zor değil be. M. Plumlee' e bile razıyım.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #43 : 23 Ekim 2021, 16:50 »
Bjelica'yi neden almadik ki? Westbrok yerine Hield'ı çekerdik. Yanina da Bjelica ve Otto Portera çokerdik. Bu adamlar alinabilirdi ama biz ne yaptik gittik Westbrook takasi yaptik. Gecen yilda Bogdanovic'i alabilirdik ama KCP den yana tavir aldi takim. Daha sezonun ilk maclari cok umitsiz olmak istemiyorum ama takimın kadro muhendisligi, oyun planlari cok kotu. Sezon icinde taşlar yerinden oynayacak gibi. Ariza ve THT doner isler hal olur diye dusunmek ayri bir dram. Bakalim sezon bıze neleri gösterecek.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #44 : 23 Ekim 2021, 18:12 »
Ben halen tüm senaryolara rağmen Westbrook'u tercih ederim. Sorun Westbrook değil; onu layıkınca kullanamamak...

Vogel'ın kenardan yaptığı artistlikler benim gram ilgimi çekmiyor. Gaza da getirmiyor. 2 senedir bu takıma zerre koçluk yaptığı yok.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #45 : 23 Ekim 2021, 18:56 »
Ben halen tüm senaryolara rağmen Westbrook'u tercih ederim. Sorun Westbrook değil; onu layıkınca kullanamamak...

Vogel'ın kenardan yaptığı artistlikler benim gram ilgimi çekmiyor. Gaza da getirmiyor. 2 senedir bu takıma zerre koçluk yaptığı yok.

Teşekkür ederim. Çok güzel özetlemişsin.

Bu sene kadro kurulurken, tek isteğim günümüze uygun sahaya yayılan, adam akıllı hücum eden bir takım izlemekti. Hazırlık ve normal sezon dahil şu 8 maçta yine Vogel'ın ve teknik heyetin hücum anlamında şu takıma bir şey katmadığı görüldü.

Dün dediğimi buraya da koyayım;

Clippers ve Warriors'ın saha yayılımına sahip olsak, başta AD olmak üzere, Russ ve Lebron turnike atmaktan bıkar.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #46 : 25 Ekim 2021, 07:07 »
Sırf kazanmak için de Lebron’u 40 dakika oynatmak.. Biri de Vogel’a 1.5 ay bu takımın ne çalıştığını sorsun artık.
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2021, 07:28 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #47 : 25 Ekim 2021, 07:24 »
Ooo bizim maturelere bak sen maç kazanmışlar.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #48 : 25 Ekim 2021, 08:01 »
Güç bela sonuna kadar getirip , kazandığımız bir maç oldu . Bazemore’un saçma sapan faulü ile zaten uzatmaya gidiyorduk ki maçın adamı Morant son faulü kaçırdı . Takımın halen oturan bir oyun düzeni , işleyen sistemi yok . Westbrook’ub rolü halen belli değil . Şu maç adına tek olumlu şey Melo’nun eski günlerini hatırlatan performansıydı . Neyse ki önümüzdeki fikstür çok zorlayıcı değil , tabi Spurs savunması karşısında duvara toslama olasılığımız da var .

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #49 : 25 Ekim 2021, 08:53 »
"maçı izlemedim yorum yapamam ama..." diye cümleye girmeyi sevmiyorum da,

box score'dan gördüğüm,westbrook'un rakamlarının biraz kendi standartlarına döndüğü.

bu ne derece olumlu etki etti oyuna?

ayrıca Melo hep böyle katkı verse çok iyi tabii ama......