Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2021-22 THT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #20 : 20 Ekim 2021, 10:03 »
Westbrook "örnek" olarak 20-10-10 iken,Smush Parker'a dönmüş bu maç.

ilk maçın günahı olmaz diyelim de,devamı güzel olur umarım :/

Bundan daha kötü olması imkansız zaten.

Vogel bu kurulan takıma uygun bir koç değil. Sezon ortasını görmesi bile sürpriz olacak bana...

Vogel'dan öte, şu takıma 2 senedir hücum için asistan alınmaması hata. AD'nin beşe geçtiği, ve etrafta şutörlerin olduğu anlarda bile istesen bu kadar kötü spacing yapamazsın ama biz yapmayı başarıyoruz.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #21 : 20 Ekim 2021, 10:27 »
Vogel'a bir şey demek gelmiyor içimden, bence bu konuda en az suçlu olan kişi o.
LeBron şu Westbrook belasını niye başımıza sardı anlayamıyorum. Herhalde Westbrook ile kimse bir şey başaramadı, bunu da yaparsam ben yaparım diye istedi.
Ne güzel Buddy Hield'ı alıp, Caruso'yu da tutup yolumuza devam edecektik. West'in gelmesiyle hem elimizdeki iyi savunmadan olduk hem de hücum etmeyi daha da zorlaştırdık. West; ne ceza şutu atabiliyor, ne savunma yapabiliyor, ne de top elinde olmadığında faydalı bir şey yapabiliyor. LeBron ile ikisi aynı anda nasıl oynayacak Vogel'a kolay gelsin bu konuda. LeBron'un bu maç özelinde topu bırakmaya niyeti yok gibiydi. Ama West'ten bir şeyler almak istiyorsak topu biraz bırakması gerekiyor.
Savunmaya da gelirsek, tüm yük Davis'in üstüne biniyor. Zaten çıt kırıldımın teki, bunu ne kadar sürdürebilecek merak ediyorum. DeAndre Jordan'ı da ben olsam direkt keserim onun yerine undrafted bir uzun koyarım. Hiçbir faydası yok çünkü.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #22 : 20 Ekim 2021, 11:30 »
Son adam alarak alınan Avery Bradley ilk beşteki yerini alırsa şaşırmam. Endişe duyduğumuz her şeyi yaşadık ilk maçta, çok erken tabi ki ama çok bilinmeyenli denklem gibi takımız mübarek.
GSW'yi izlemek de büyük keyifte öte yandan, şiir gibi top oynadılar pas-pas-pas... Bjelica, NBA'da takımını bulmuş gibi, 2016 Draymond gibi oynadı.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #23 : 20 Ekim 2021, 12:43 »
West; ne ceza şutu atabiliyor, ne savunma yapabiliyor, ne de top elinde olmadığında faydalı bir şey yapabiliyor. LeBron ile ikisi aynı anda nasıl oynayacak Vogel'a kolay gelsin bu konuda. LeBron'un bu maç özelinde topu bırakmaya niyeti yok gibiydi. Ama West'ten bir şeyler almak istiyorsak topu biraz bırakması gerekiyor.

Biraz da bundan bahsediyorum. Biz LeBron'un süreleri biraz azalır; üstüne de Westbrook oyundayken topu adama teslim eder diye düşünüyorduk. En azından ben böyle düşünüyordum. Bu düzenle oynayacaksak Westbrook'a ne gerek vardı ben onu anlamıyorum.

Aslında temel sorun bu da değil; takım doğru dürüst hücum edemiyor. Boş şutları kaçırıyor diye sövebileceğimiz herhangi bir adam, böyle bi alan paylaşımı yok sahada... Bu yeni de deği pre-season'dan beri böyle...

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #24 : 20 Ekim 2021, 12:44 »
Takim çok daginik oynuyor, Jordan veya Howard'ın 5 oynamamasi lazim en azindan Davisin belli surelerde 5 oynamasi gerekiyor, maci izledigimde Westbrook'un nerde duracagi nereye kosacagi konusunda afaladigini gordum ilk mac ve belli bir alisma zamani da olacaktir elbette ama Westbrook'u daha nasil verimli hale getirebilecegim konusunu Vogel ciddi ciddi dusunmeli, Lebronun topu Westbrook'a çok ta birakmayacagi biraz belli oldu. Avery Bradleyi ilk macta begendim. Ama takiminin sezon icinde kesinlikle 1-2 hamle yapacagi yapmak zorunda olacagi belli etti kendini.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #25 : 20 Ekim 2021, 16:06 »
"ilk maç" olunca hep şu geliyor aklıma...

büyük umutlarla kurulan ama bana kalırsa yanlış kişiye teslim edilen takım...

Çevrimdışı vence

• Administrator
  • Rookie
  • Bombardier
« Yanıtla #26 : 20 Ekim 2021, 20:18 »
LeBron'un şutlarının girmesi, Davis'in de iyi başlaması olmasa izlediğimiz kepazeliğin elle tutulur hiçbir yanı kalmayacaktı. Rondo-Westbrook ikilisinin aynı anda oynayıp, Rondo'nun topu taşıyıp Westbrook'un ceza şutu atmaya çalıştığı sekansları filan gördük. Vogel arkadaşımızın ne yapmaya çalıştığını evvela kendinin anlaması, sonra takıma anlatması gerekiyor. Diğer türlü ortalığı çok karıştırdılar, ben yine bradley'i oyuna alacağım formülüyle maç çözmek pek mümkün olmayacak.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #27 : 20 Ekim 2021, 20:36 »
Acaba Vogele cok mu güveniyoruz? diye kendime sormadan edemiyorum. Hucüm da takim berbat, şut atamadigi icin bazi oyunculara kiziyoruz ama adamlarin şut atmasi icin gerekli olan oyun planina sahip degiliz. Umarim sezon icinde gönderilir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #28 : 20 Ekim 2021, 23:22 »
LeBron'un şutlarının girmesi, Davis'in de iyi başlaması olmasa izlediğimiz kepazeliğin elle tutulur hiçbir yanı kalmayacaktı. Rondo-Westbrook ikilisinin aynı anda oynayıp, Rondo'nun topu taşıyıp Westbrook'un ceza şutu atmaya çalıştığı sekansları filan gördük. Vogel arkadaşımızın ne yapmaya çalıştığını evvela kendinin anlaması, sonra takıma anlatması gerekiyor. Diğer türlü ortalığı çok karıştırdılar, ben yine bradley'i oyuna alacağım formülüyle maç çözmek pek mümkün olmayacak.

Dediklerinde haklısın da, sakatlar dönünce, bir daha bu tarz garip beşleri sahada görmeyiz, biraz mecburiyettendi. Nunn ya da THT olsa, Rondo'yu Russ ile birlikte oynarken görmezdik. Bu isimler dönene kadar, muhtemelen biraz çekeceğiz bunları. Belki sahaya 10 dakikalığına Reaves falana atar gibi geliyor.

Genel olarak da, 2 hafta çekeceğiz biraz. 

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #29 : 22 Ekim 2021, 15:51 »
Acaba Vogele cok mu güveniyoruz? diye kendime sormadan edemiyorum. Hucüm da takim berbat, şut atamadigi icin bazi oyunculara kiziyoruz ama adamlarin şut atmasi icin gerekli olan oyun planina sahip degiliz. Umarim sezon icinde gönderilir.

Thatescelatedquickly.jpeg

Kimi alacağız sezon ortasında peki bu planda.