Gönderen Konu: #0 Russell Westbrook  (Okunma sayısı 65077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: Russell Westbrook
« Yanıtla #20 : 30 Temmuz 2021, 06:41 »
Ulan su islere gireceginize, yap Hield takasini, imzala Derozan’la, Caruso’yu takimda tut, bi de minimumdan Carmelo ve Howard yapistir. Cok daha dengeli ve guzel bi takim olurduk. Feci sictik.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #21 : 30 Temmuz 2021, 07:06 »
Demek ki Hield ya da Derozan olmadı. Yoksa ben de, KCP ya da Kuzma'dan birini ya da ikisini de tutup, S&T ile Schröder gönderip almak isterdim Westbrook'u ama bilgisayar oyunu oynamıyoruz.

Bu kadar gömmeden önce iki şeyi unutmayalım, adam hala ligin en iyi 20-25 oyuncusundan biri ve 3 senedir ilk defa, Lebron kenardayken takımı net bir şekilde sürükleyebilecek bir isme sahip olduk.

Eğer, Rockets'taki son senesi ve geçen sene ligin ikinci yarısındaki gibi kullanabilirsek, yani temel olarak 4 şutörlü bir beşte, burada yazdıklarımızı yeriz..

NOT: Her gece, her şeyini sahaya koyan oyuncuları sevin..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #22 : 30 Temmuz 2021, 08:44 »
Bu arada umarım takıma bundan sonra kim olduğuna bakılmadan şutör doldurup, AD'yi aldığı sürenin dörtte üçünde 5 oynamaya ikna ederiz..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #23 : 30 Temmuz 2021, 09:44 »
Bu arada umarım takıma bundan sonra kim olduğuna bakılmadan şutör doldurup, AD'yi aldığı sürenin dörtte üçünde 5 oynamaya ikna ederiz..

Aynen öyle. Hatta Westbrook ayısını uzun gibi mi düşünmek mi lazım acaba bu kadro yapılanmasında diye geçmişti içimden ilk gördüğümde.

Hield denendi, pek olacak gibi durmadı sanırım. Derozan, Westbrooktan ne kadar spacing, üçlük gibi mevzularda hayırlı olurdu bilemiyorum. Mental açıdan Westbrook gibi bi adamı kavgaya gitsem çok daha fazla tercih ederim. Deposundaki bütün yakıtı sonuna kadar kullanır bu sene. O açıdan yerinde bir tercih kesinlikle.

Hamlenin hemen yapılması yerinde oldu. D. Rose, Carmelo, vs. bu sene 10 kişilik bi rotasyon dizayn edebilirler.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #24 : 30 Temmuz 2021, 09:56 »
Westbrook'u severim, hırsını, tutkusunu beğenirim. Geçtiğimiz sezon onun için yapılan en ağır ve aşağılayıcı eleştrilere rağmen iyi toparlayıp Wizards'ta hiç fena işler çıkarmadı. Ama gerçekten bu takımda tamamlayıcı olması konusunda insanların şüpheleri çok fazla ve hepsini haklı buluyorum. Tek kapatacağı eksik, yukarıda da dendiği gibi LeBron kenardayken oyunu yönlendirme eksiği olabilir, ki bu katkıyı Schröder'dan da bekleyip pek alamamıştık.

Yani en nihayetinde takıma bir süperstar kattık aslında ama dış şut konusunda ligin en çok problem yaşayan takımlarından biri olarak, kısa süperstarlar içinde en kötü şut atanı çekmek, ki bunu yaparken bir sürü asset'ten feragat etmek epey enteresan bir tercih.

Bir hamle tasarlandı ve yapıldı. Önümüze bakalım. Şimdi yapılması gereken, bence de takımı bolca şutörle bezeyip, AD'nin sıkça 5 numara oynayacağı bir oyun düzenini tercih etmek. McLemore ve Wes kalsın. THT ve Caruso tutulur umarım. Carmelo konuşuluyor, hiç fena olmaz. 1-2 şutöre daha ihtiyacımız olacak.

Hayırlısı olsun.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #25 : 30 Temmuz 2021, 10:03 »
Bizim gördüğümüzü Rob'da görüyordur herhalde, bariz ihtiyaç şutörken alamadığı için Russ'a gitmiştir herhalde.

LeBron kenardayken ki normal sezonda yaklaşık 16-18 dklarda olacak bu sezon emir komutayı Russ'a gönül rahatlığıyla verebiliriz ama sırf o rol için aşırı lüks bir transfer. AD'nin 5 oynadığı maç sonu beşlerinde istikrarsız faul ve şut yüzdesine sahip Russ'la maç kapatabilecek miyiz ilk aklıma gelen şey.

Kağıt üzerinde bu parçalar birbirine uymadığı aşikar ama transfer sezonu tamamlanmadan yorumlamak pek doğru olmayacak gibi duruyor. Hayırlısı olsun.

KCP-Trezz-Kuzma'yı Russ'a çevirmek olarak bakarsak kötü bir hamle değil.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #26 : 30 Temmuz 2021, 10:17 »

KCP-Trezz-Kuzma'yı Russ'a çevirmek olarak bakarsak kötü bir hamle değil.

KCP dışında adam gibi katkı alamadığın kişileri verip, Russ almak olarak bakarsak, net upgrade gibi görünüyor ama bence sıkıntı bunlara karşı daha iyisini alabilirdik düşüncesi..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #27 : 30 Temmuz 2021, 11:00 »
Savunma kısmını da unutmamak lazım. Westbrook'un triple double kasmayıp, riboundlardan ziyade, yardım savunmasına koşturduğu senaryoda garip bi parçaya dönüşebilir. Bir basketbolsever olarak bu evrimi geçirmesini çok isterim. Canavar gibi bi savunmacıya dönüşebilir. Kingin varlığı bu evrimi sağlar umarım.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #28 : 30 Temmuz 2021, 11:03 »
Hücum özelinde elbet bir şeyler katacaktır. Benim esas çekincem savunma konusunda. Her şeyden önce biz iyi bir savunma takımıyız.Carusonun da gittiğini varsayarsak, Kcp Caruso eksilmesi kısa ve forvet savunması açısından bizi iyice sıkıntıya sokacak. İkisi de ortalama üstü savunmacılardı. Kuzma da son senesinde savunmasını ortalama üstüne getirebilmişti. Lebron'a değinmek istemiyorum zaten canı istediğinde savunma yapıyor sadece.

West çok kötü bi savunmacı. Schröderden de kötü bir savunmacı bence. Umarım Rob bunları göz önünde bulundurarak takımı, sadece sabit şutörlerlerle doldurmaz. Savunma açısından şu baya eksilmiş durumdayız çünkü.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #29 : 30 Temmuz 2021, 11:08 »
Şuan ne yapilmak istiyor , ne amaçlaniyor hiçbir şey anlamadim? Carusu niye gidiyor, Russ'ı niye aldik, Russ disinda bu parcalarla baska birini alabilir miydik? Takim şuan belirsiz bir surece gidiyor gibi hissediyorum.