Gönderen Konu: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz  (Okunma sayısı 88512 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz
« Yanıtla #260 : 09 Eylül 2021, 00:14 »
Ben tam tersini dusunuyorum. Bu adamlarin yüzuk icin son şansi bu olabilir. Herkesin işin ciddiyetini ust seviyede gosterecegi bir surec olacak.  Ben bati sampiyonu olacagimiza inaniyirum ama olasi bir Nets eslesmesi icin sakatlik gibi degişkenlerin belli olcagi bir şampiyonluk sureci gorecegimize inaniyorum.Takimi genel olarak kucuk goruyorlar bunu anlamak güç.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #261 : 09 Eylül 2021, 09:51 »
Küçük görünmesinin sebebi Caruso'nun gidişi. FA döneminde onun eksikliğini kapatamadık.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #262 : 09 Eylül 2021, 14:24 »
Inan hocam mesele Caruso falan degil. Caruso çok iyi savunmaci ama iyi bir şütor degil ve hucum kisminda çokta iyi degildi. Yeri tam olarak dolmasa bile bir sekilde idare edilir. Benim soylemek istedigim insanlar baya baya dalgaya aliyor takimi, ilk turda süpürülecegini söylenen geniş  bir kesim var. Tamam yaşli bir takimiz ama süpürülecek kadar da değiliz ya.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #263 : 09 Eylül 2021, 15:00 »
kim o geniş kesimler bilmiyorum çünkü Las Vegas'a göre ki bu işi en iyi bilen bu adamlar olduğunu kabul edersek Nets'in arkasından ikinci sıradayız.
benim play-offlar'la ilgili pek korkum yok, oraya gelebilmek ile ilgili çekincem var. Oyun temposunun düştüğü, sertlik derecesinin arttığı yerde bizim veteran faktörümüz ve "size"ımız büyük faktör olacaktır.
haliyle bu yaşlı kadronun sakatlanma ihtimali de büyük bir faktör. son yıllara baktığımız zaman sakatlıkların ve sağlıklı kalabilmenin şampiyonluk yolunda ne kadar belirleyici olduğunu gördük. 

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #264 : 09 Eylül 2021, 20:10 »
James Ennis iddalari var, sizce nasil olur?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #265 : 09 Eylül 2021, 20:18 »
Çok süre almayan iyi bir yedek yedeği olur gibi. Bu arada Batı'nın favorisi Lakers ya, normal sezonda da Westbrook-Davis ikilisinin yanına çöp koysan 48-50 galibiyet alır. Bu takımın yaşlılığından Monk ve Nunn eklemelerinden sonra çekinmek gereksiz. Bir tek forvet oyuncularından Melo yerine Otto gibi bir topçu almış olsaydık biraz daha sevinirdim. Ariza'nın yükü yaşı itibariyle bir tık fazla. Umarım LeBron ne içiyorsa aynısından içer :D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #266 : 11 Eylül 2021, 09:56 »
Gasol gittiğine göre, elimizdeki uzunlarla Westbrook sahadayken spacing facia olur..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #267 : 11 Eylül 2021, 10:16 »
Bu hamleden sonra Howard Davis LeBron Westbrook olursa işk beşimizde, baya 90ların sonu 00'lerin başı temposunda döve döve oynamamız gerekir.

Polyannacılık yaparsak da Davis cidden 5 oynayacak ilk beşte herhalde...

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #268 : 11 Eylül 2021, 11:33 »
Bu hamleden sonra Howard Davis LeBron Westbrook olursa işk beşimizde, baya 90ların sonu 00'lerin başı temposunda döve döve oynamamız gerekir.

Polyannacılık yaparsak da Davis cidden 5 oynayacak ilk beşte herhalde...

Ya bu Davis'in 5 oynamama ısrarı ve tribi nedir? 2 senedir kendimi zor tutuyorum küfürü basmamak için.

En iyi 5 oynuyorsun işte, en faydalı olduğun yer de orası... Beyefendi daha az yorulacak diye takımın kimyası skildi iki senedir. Ne bu ya?

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #269 : 11 Eylül 2021, 15:12 »
Beyfendinin nazik kollari aciyacakmiş