Gönderen Konu: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz  (Okunma sayısı 88447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz
« Yanıtla #250 : 04 Eylül 2021, 00:40 »
Ben de olabileceğine inaniyorum, diger parçalardan nasil bir savunma katkisi alacaz merak ediyorum.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #251 : 04 Eylül 2021, 13:48 »
Cok dengesiz, karmakarişik bir takim olduk gibi hissediyorum. Kadro baya yaşlı, bu isin ustesinden nasil çikariz bilemiyorum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #252 : 05 Eylül 2021, 21:54 »
Gasol gitmiş galiba,resmi birşey göremedim ama...

Deandre geldiği içinmiş herhalde...

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #253 : 06 Eylül 2021, 01:30 »
Etrafta insanlar, yorumcular bu sene bizim takimi çok zayif, dengesiz ve yaşlı goruyorlar. Bazi noktalara katilsam da bence gene de guclu bir takimiz. Siz bu konu ile ilgili neler dusunuyorsunuz?

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #254 : 06 Eylül 2021, 16:50 »
Etrafta insanlar, yorumcular bu sene bizim takimi çok zayif, dengesiz ve yaşlı goruyorlar. Bazi noktalara katilsam da bence gene de guclu bir takimiz. Siz bu konu ile ilgili neler dusunuyorsunuz?

Lakers üzerinden prim yapma fırsatı hiç bir zaman gerçi çevrilmez ki abi.

Playoff basketbolu hala playoff basketbolu. Pick n rolls, neredeyse max seviyede savunmalar, dar rotasyon, yavaş tempo, vs.

Yaş ile sakatlık ihtimali paralel değil. Görece genç Nets 10 kat daha riskli kadro yapısında. Tam kadro 20 maç çıkamamış takımlar, konferans finallerine yaklaştıkça savunmada patlamaya başlıyor.

Beni düşündüren, kadro yapısında alternatiflerin aslı ile aynı firelere sahip olması. D. Jordan veya Gasol ile playoffta pek mümkün değil 4. çeyrek savunması. AD çok riske atılacak, konfor alanında olmayacak vs. Bazemore ve Ellington yavaşladı. Oyun zekalarını şahsen pek beğenmem ikisinin, savunmayı etkileyecektir.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #255 : 06 Eylül 2021, 20:53 »

Dengesiz ve yaşlı bir takım olduğumuz kesin ama Batı'da özellikle de çok fazla sakatlık varken açık ara favoriyiz de. Bucks'ın şampiyonluğuna da pek saygı duyan tarafta değilim o yüzden Nets dışında çekindiğim pek bir takım yok sezonu sağlıklı geçip playoff'lara tam kadro girersek.

Hala keşke Westbrook yerine Hield topuna girseydik ve daha dengeli ve oyuncu profili olarak dengeli bir takım kursaydık diye düşünüyorum ama bu kadronun da bazı parçalarına çok ısındım. Sezon içinde Vogel'ın rotasyonu nasıl ayarlayacağını merakla bekliyorum.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #256 : 07 Eylül 2021, 06:36 »
Çok merak ediyorum; hangi parçalara ısındın?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #257 : 07 Eylül 2021, 09:39 »
Nunn, Monk, Ariza, Bazemore yeni gelenlerden. Melo ve Westbrook dışında eklemeleri beğendim ben zaten.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #258 : 08 Eylül 2021, 11:04 »
Son 20 yılda 30 yaş üstü ortalama ile şampiyon olan tek takım 2005 Miami imiş.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #259 : 08 Eylül 2021, 12:22 »
Batıda Nets ayarı bir takım yok (Clippers'ı Kawhi'siz düşünüyorum) ama sezonu çok iyi oynayan takımlar var.
Beni korkutan o biraz açıkçası, bu kadar veteran bir takımın play-off'a zar zor kapağı atma ihtimali.
Biraz 2018 Cleveland gibi o kötü doğuda sezonu laylaylom geçirip 5. girmelerine rağmen finale kadar öyle ya da böyle çıktılar. Bu batıda bunu yapabilir miyiz bilemiyorum açıkçası.
Aşırı derin, aşırı veteran bir kadro olduk pek umutlu değilim. Sahada olmaktan çok benchte muhabbet etmenin keyifli olacağı bir kadro.