Gönderen Konu: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz  (Okunma sayısı 88554 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bombaleya

• Rookie
  • *
Ynt: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz
« Yanıtla #130 : 04 Ağustos 2021, 13:58 »
Nedir bu yaş takıntısı? Bir düşünce, salgın gibi ne kadar kolay yayılıyor.. Hala spor yapan 30 yaş üstlerini at gibi vuralım istiyorsanız.

howard özelinde, bizdeyken sınırlı sürelerde iyi katkı verdi ama onun üzerinden bile 2 yıl geçti artık. yine faydalı olabilir ama "atletik uzun" diye bakmak çok doğru değil gibi geldi.

genel yaş konusuna gelirsek. yaş yükseldikçe sakatlık riski kat kat yükseliyor, hücumdaki dinamizm ve savunmadaki çaba istemesen de düşüyor, savunmadaki hız düşüyor, geriye koşma hızı düşüyor, geriye koşma kapasitesi düşüyor. tek getirdiği şey tecrübe. ama ben artık sporda tecrübenin tabii ki bir faktör olduğunu düşünmekle birlikte, eskisi kadar büyük rol oynamadığını düşünüyorum. 30-32 aralığına lafım yok ama bu kadar 34-38 yaş arası oyuncunun olması illa ki sıkıntı yaratacak.

yukarılarda biri söylemiş. sakatlık haricinde ritim bulmak, üstüne koyarak gitmek ve playofflara ritim bulmuş halde girmek bile başlı başına mesele.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #131 : 04 Ağustos 2021, 14:28 »
Eskiden kağıt üstünde adam var gibi gözükse de daha çok sembolik rotasyonumuz vardı.

Bu sene aktif olarak harmanlayabileceğimiz baya adam oluştu. Bence de yaş problem olmayacaktır.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #132 : 04 Ağustos 2021, 16:16 »
Bu takima Hield ve Danny Green alinirsa ben bu kadronun sampiyonluk icin yeterli oldugunu dusunuyorum. Gecen sene kadar rezalet olamayiz ki gecen sezon Davis sakatlanmasa yine bir final yapardik en az. Saglikli kalmak en onemli sey herkesin korkusu yaştan dolayi sakatlanma ihtimalinin artmasi. Bir iki iyi hamle ile yine sampiyon oluruz buna inancim tam.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #133 : 04 Ağustos 2021, 17:04 »
2 yıllık 75md kontratı buyout mu etmişler bu ne saçma iş. Westbrook yerine isterdim bedava gelecek olsa

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1422920584523026442

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #134 : 04 Ağustos 2021, 17:15 »
Monk ve Nunn'ın gelmesi eksik gördüğüm dinamizmi getirecektir bir nebze de olsa.

Nunn dinamizm yanında, geçen sene Schröder'den beklediğimiz ama yapmadığı/yapamadığı "Bench'ten gelecek bir numara" pozisyonu da gayet iyi doldurabilir, en azından dolduracağını ümit ediyorum.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #135 : 04 Ağustos 2021, 17:18 »
2 yıllık 75md kontratı buyout mu etmişler bu ne saçma iş. Westbrook yerine isterdim bedava gelecek olsa

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1422920584523026442

Asıl bizi ilgilendiren kısmı bence, Schröder'in gidebileceği ve para verebilecek takımlar git gide azalıyor.. Lan yoksa?.. 

4 sene 84 milyonu beğenmeyen adam, en sonunda MLE'ye kalacak iyi mi.. LOL..

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #136 : 04 Ağustos 2021, 17:31 »
Rob mutlaka, Schorder'in dahil olduğu bir şey kovaliyordur. Aksi takdirde Westbrook takası resmi olarak çoktan gerçekleştirilmiş olurdu. Üç takımlı bir şey olur Schröder de istediğini alır biz de.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #137 : 04 Ağustos 2021, 17:32 »
Umarim Rob bu kadar beklemeye değecek bir sey yapar.

Çevrimdışı juvares

• Rookie
  • *
« Yanıtla #138 : 04 Ağustos 2021, 18:42 »
Rob mutlaka, Schorder'in dahil olduğu bir şey kovaliyordur. Aksi takdirde Westbrook takası resmi olarak çoktan gerçekleştirilmiş olurdu. Üç takımlı bir şey olur Schröder de istediğini alır biz de.

Westbrook takasının bekleme sebebi Kuzma'nın kontratı ile ilgili. 6 Ağustos'tan önce 3,5 M$, sonra 13 M$ sayılıyor.

Schröder ile ilgili bir gelişme olursa aynı takasa eklenebilir tabii ki, ama benim gözümde oldukça küçük bir ihtimale dönüştü. Wizards takasından bağımsız başka bir takas da olabilir belki.

Benim anladığım Lakers Schröder'in gideceğini hesapladı, Schröder aradığı teklifi bulamadı. Baltayı taşa vurdu. Şu anda MLE'den yüksek bir kontrat için cap boşluğu kimsede kalmadı anladığım kadarıyla. Bu durumda Schröder ya MLE'ye gider ya da Lakers'ı bir S&T için ikna eder. Ama alıcı takım kim olur, karşılığında kimi verir Lakers'ın kabul edeceği (Lüks Vergisini de unutmayın..) bilemem??

Belki bir ihtimal, sonradan kolay takaslanabilecek görece hesaplı bir kontrata kalırsa, Lakers ile de yeniden anlaşabilir.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #139 : 04 Ağustos 2021, 19:30 »

Nope, zaten 6'sına kadar resmi olarak gerçekleşemiyor. Ama Schröder'in piyasasının kurumasıyla birlikte bir şeyler çıkarabilir belki.