Gönderen Konu: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz  (Okunma sayısı 88528 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz
« Yanıtla #70 : 03 Ağustos 2021, 10:41 »
Marc Gasol..

Pardon, Pau diye anladım bir yerde görünce. Marc'ın zaten bu sezon da oynayacağı çok önceden belliydi.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #71 : 03 Ağustos 2021, 11:16 »
Caruso neden gitti , ben anlamadım ? Mantıksız. Gelen adamların da hepsi 30+ , dedeler gibi takım olduk,  hayırlısı.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #72 : 03 Ağustos 2021, 11:27 »
Caruso neden gitti niye tutamadik, şuan ne amaclaniyor bilmiyorum ama takimin geleceginin zerre dusunulmedigi ortada. Lebron sonrasi donem icin hicbir altyapimiz yok gibi. Bu seneki yasli oyuncular tecrubeli olabilir ama artik ayaklari agirlaşmis adamlar.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #73 : 03 Ağustos 2021, 11:38 »
Caruso neden gitti , ben anlamadım ? Mantıksız. Gelen adamların da hepsi 30+ , dedeler gibi takım olduk,  hayırlısı.

Çünkü takım sahipleri fazladan vergi vermek istemedi.

Caruso neden gitti niye tutamadik, şuan ne amaclaniyor bilmiyorum ama takimin geleceginin zerre dusunulmedigi ortada. Lebron sonrasi donem icin hicbir altyapimiz yok gibi. Bu seneki yasli oyuncular tecrubeli olabilir ama artik ayaklari agirlaşmis adamlar.

Şu açıdan da bakmak gerek; o gelecek konusunda haklısın da, 2023 sonunda AD ve muhtemelen THT dışında takımda kontratlı oyuncu kalmayacak. Özellikle Lebron ve Westbrook'un kontratları bitiyor.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #74 : 03 Ağustos 2021, 11:41 »
Şu açıdan da bakmak gerek; o gelecek konusunda haklısın da, 2023 sonunda AD ve muhtemelen THT dışında takımda kontratlı oyuncu kalmayacak. Özellikle Lebron ve Westbrook'un kontratları bitiyor.

Hemen bakalım..

https://www.spotrac.com/nba/free-agents/2023/

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #75 : 03 Ağustos 2021, 11:42 »
elimizde LeBron varken sonrasını düşünmemek normal ama hiç heyecan vermeyen bir takım olduk ya. Bu yaşta bir takım bu sezonu sakatlanmadan nasıl geçirecek bilmiyorum.
Çok durağan ağır tempo dayı basketbolu izleyeceğiz herhalde bu sene. Geri koşmalarda falan da büyük sorun yaşama ihtimalimiz yüksek, 2012-2013 Lakers'ı görür gibiyim.

Çevrimdışı mathshit

• Rookie
  • *
« Yanıtla #76 : 03 Ağustos 2021, 11:50 »
Alex Caruso'nun gidişine göz yumulması lüks vergisinden tümüyle kaçınmaktan ziyade Caruso için lüks vergisinden kaçınmak gibi geldi. Jeanie Buss'ın LeBron, AD ve Russ'lı bir takıma sahipken pintilik yapacağını hiç sanmıyorum. O yüzden FO'nun kafasında başka bir plan var bence.

O planlar arasındaki en ideallerden biri ise Schröder'i Russ takasına dahil edip (sonuçta resmiyet kazanmadı) Kuz'un Sacremento'ya gidişine önayak olmak. Böylelikle, Hield'e sahip olabiliriz. Bu takımın üstüne Hield'i almak ise lüks vergisine girmeye hayli hayli değecektir.

TPMLE için ise Green'e göz diktiklerini düşünüyorum. Takımların yavaş yavaş cap space'lerini doldurdular, daha az paraya (5.6 m civarı sanrım) imza atabilir.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #77 : 03 Ağustos 2021, 12:23 »
Westbrook geldikten sonra, elimizde takas malzemesi de kalmadığı için takımın bu oyuncularla doldurulacağı belliydi, niye bu kadar şaşırıldı ki.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #78 : 03 Ağustos 2021, 12:31 »
kadro kaç oyuncu oldu?

başka ne hamleler bekliyorsunuz?

Melo gelir mi?

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #79 : 03 Ağustos 2021, 12:34 »
Ben hala Hield icin umutluyum. Bence Hield, Melo ve  Danny Green gelecek ama bir bakmissin Paty Mils de geldi. Ariza yerine Rudy Gay'i tercih ederdim.