Gönderen Konu: 2021 Play-Off Serüveni (Kısa Sürdü)  (Okunma sayısı 51396 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2021 Play-Off Serüveni (Kısa Sürdü)
« Yanıtla #120 : 24 Mayıs 2021, 01:15 »
Gasol'ü almayı akıl eden Vogel gibi bir hayalim var...

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #121 : 24 Mayıs 2021, 01:30 »
Matmazel Gasol'u harcayacaklar olayina döndü iş😁 keske bugun oynasaydi zekasi bile Drummondu ikiye katlar. Neden tercih etmedi anlamadim.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #122 : 24 Mayıs 2021, 02:13 »
Bu takımın en önemli 2 ismi LeBron ve Davis. Takımdaki en iyi 3. oyuncu, bu iki oyuncuya yakın bile değil. Sen Drummond'ı 20-25 dakika oynatarak bu ikiliyi hücumda kısıtlamış oluyorsun. Drummond çok iyi savunmacı olsa en azından oradan bir katkı alıyorsun diyeceğim ama öyle bir durum da yok. Adamın ribaund alarak getirdikleriyle, hücumda götürdükleri arasında uçurumlar var.

LeBron ve özellikle Davis'in etkisiz kalmasını sadece buna bağlamıyorum ama bu kadar inat etmeye de gerek yok. Biz zaten en iyi zamanımızda bile çok iyi bir hücum takımı değiliz.

McLemore çok tercih edeceğim bir oyuncu değil ama kısa sürelerde denenebilir.

Vogel radikal değişikliklerden kaçmadığını geçen sezon göstermişti. Umarım 2. maçta da gösterir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #123 : 24 Mayıs 2021, 07:20 »
Maç içinde tepkiler, yükselmeler doğru da şunlar da var;

Faul bile atamadığımız maçta sadece 99 sayı yiyip kaybettik. Böyle bakınca güzel.

11 faul kaçırdık, 7-26 üçlük attık, yüzde 43 saha içi yüzdemiz, KCP bir daha bu kadar çok boş şut kaçırmaz, ve Davis 5-16 attı.. Savunmayı nasıl yaparsan yap, bu istatistiklere bakınca zaten kazanamayacağını anlıyorsun. Enerjimiz düşüktü, pazar öğlen maçı, deplasman. Bunlar da psikolojik faktörler.

Adamlar Booker'ı 45 dakika oynattı.. Polyannacılıksa öyle olsun ama sanki Suns'ın bize göre düşüneceği daha çok şey var.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #124 : 24 Mayıs 2021, 10:04 »
Tarih: 26 Mayıs Çarşamba sabahı
Saat: 05:00
TV: S Sport

Los Angeles Lakers 0 - 1 Phoenix Suns

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #125 : 24 Mayıs 2021, 10:12 »
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır. Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır..

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #126 : 25 Mayıs 2021, 17:41 »
Bugünden beklentim vurup yıkıp kazanmak. Oyuncular ve Vogel umarim kendilerine gelmislerdir. Bu takimin rehavete , miskinliğe ve boyle davranan oyunculara ihtiyaci yok umarim bunu anlayarak cikarlar sahaya.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #127 : 25 Mayıs 2021, 23:21 »
İlk maçta hoca A planında bir değişiklik yapmadı ve defolarımızı net gördük bence. Geçen seneden tecrübeyle sabit, bu tip durumlarda ayarlamaları iyi yaptığımız. Burada en büyük ayarlama Drummond'ın süreleri olacaktır. Ben onların Gasol'e kaymasından çok Markieff'e süre verilmesini daha doğru buluyorum.
AD ilk maçta Ayton'a büyük yenildi. Yaptığı açıklamalarda sorumluluğu üzerine almış. Umarım sahada da o tepkiyi gösterir.
Hiç şut sokamadık, Ben McLemore'ı da görebiliriz sahada.

2-0 geriye düştüğümüzü düşünmek bile istemiyorum, sinerjimizi yapalım sabahı bekleyelim.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #128 : 26 Mayıs 2021, 04:36 »
Drummond ilk 5, keşke uyusaymışım.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #129 : 26 Mayıs 2021, 05:23 »
Adam gibi oynayın.Savunma agirligini Booker'a yogunlastirmisiz ilk 5 dakikada belli oldu.Su Davis'in biraz kendine gelmesi lazim hala ritmini bulamadi.Pota altinda Drummondun da odunlugunu gorunce Davis'in acilen toparlanmasi lazim ozellikle hucumda.