Başlıkları toparlayıp, birleştirdim. Buradan devam.
Öncelikle sağlık olsun. 2022'de bomba gibi döneceğimizden hiç şüphem yok.
Geçen yaz hamleleri kağıt üzerinde harika görünüyordu ama öncelikli olarak AD ve LeBron'un ciddi sakatlıkları (sezon ortasında onlar gidene kadar ligin zirvesindeydik), rol oyuncularından bir türlü istikrarlı katkı alamayışımız, dış şut yüzdemizi asla bir düzene sokamamamız derken bu son kaçınılmaz oldu. Spesifik olarak birilerini suçlamayı çok doğru bulmuyorum. Mesela LeBron'un olduğu bir takımda Schröder'e ilk beş garantisi vermek baştan hataydı ama geçtiğimiz sezonki performansından sonra böyle bir adamı alma imkanın varsa da alırsın.
Mesela Vogel'a çok sövüldüğünü görüyorum. Evet hataları var ama birinci suçlu muamelesi görmesine üzülüyorum. Adam en iyi iki oyuncusunu bir türlü kullanamadı, takım sezon boyunca her maç fırsatları bulmasına rağmen bir türlü boş üçlükleri sokamadı, Schröder gibi bir bench boost'unu ilk beşte kullanmak zorunda kaldı vs. Geçen sezon yaptıklarını görünce bir sezonda silmek bana büyük haksızlık geliyor. Boşta Prime Phil Jackson da beklemiyor bizi. Devam edilecektir, edilmelidir.
AD başta olmak üzere takımın bu sezonu kişisel alıp önümüzdeki sezona çok daha iyi hazırlanmasını, bunun için vakti de bulabilecekleri için umut etmekle kalmıyor, aynı zamanda canı gönülden inanıyorum.
Başları öne eğmiyoruz. Biz geri geliriz.