Gönderen Konu: 2021 Play-Off Serüveni (Kısa Sürdü)  (Okunma sayısı 51364 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
Ynt: 2021 Play-Off Serüveni (Kısa Sürdü)
« Yanıtla #330 : 04 Haziran 2021, 07:20 »
Bu sezonun hikayesini sakatlıklar belirledi . 2 aylık bir ara sonrası girilen sezonda bu durum çok normaldir. Takıma o yüzden çok gönül koyamıyorum . Bugün sezonu bitirsek bile yapacak bir şey yok diye düşünüyorum. Gelecek sezonun planlamasına başlamak lazım şimdiden.

Çevrimdışı kobeorkun

• Rookie
  • *
« Yanıtla #331 : 04 Haziran 2021, 07:39 »
Bütün degerlendirmelere hak veriyorum. Fakat Kuzma senin ağzına sıçayim ben. Bi insanda hiç mi beyin hücresi olmaz.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #332 : 04 Haziran 2021, 08:25 »
geçen senenin en az dinlenen iki takımı ilk turda elendi.

Kobe-Shaq'lı dönemde Shaq sakatlansa da bir tur geçemezdik, en azından bi geri gelme çabası ile başımız dik elendik.

2006'nın hesabını da soramadık ya ona yanıyorum

Çevrimdışı kobeorkun

• Rookie
  • *
« Yanıtla #333 : 04 Haziran 2021, 08:33 »
Aslında çok kahrolacak bi şey yok gibi görünüyor malum sebeplerden, Ancak şunu belirtmek istiyorum. Geçen sezonun yükü olsa da Lebron&AD ikilisi alan açma açısından en iyi ikili olduğu aşikar.

Benim için en üzücüsü AD sakatlandı. Lebron sakatlandı yoruldu değil.

Sezon boyunca bu durumlara rağmen Morris, kısmen KCP, Özellikle Mal Kuzma, Wesley vs vs...

Abi bu adamlar bıraktım ritim şutunu boş şutları sokamadı. Beni en çok bu üzüyor. Bu seviyede anlamıyorum. Lebron ve AD gibi oyuncular sahadayken bile şut sorunu yaşadık. Serbest atışta bile ligin en kötü takımlarından biriyiz.

Yine de geçen sezondan bu sezona taşınan yük ve sakatlıklar yüzünden çokta bi şey söylemek ve üzülmek istemiyorum.

Önümüzdeki yıl tekrar büyük sahneye çıkmak dileği ile...

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #334 : 04 Haziran 2021, 09:57 »
Başlıkları toparlayıp, birleştirdim. Buradan devam.

Öncelikle sağlık olsun. 2022'de bomba gibi döneceğimizden hiç şüphem yok.

Geçen yaz hamleleri kağıt üzerinde harika görünüyordu ama öncelikli olarak AD ve LeBron'un ciddi sakatlıkları (sezon ortasında onlar gidene kadar ligin zirvesindeydik), rol oyuncularından bir türlü istikrarlı katkı alamayışımız, dış şut yüzdemizi asla bir düzene sokamamamız derken bu son kaçınılmaz oldu. Spesifik olarak birilerini suçlamayı çok doğru bulmuyorum. Mesela LeBron'un olduğu bir takımda Schröder'e ilk beş garantisi vermek baştan hataydı ama geçtiğimiz sezonki performansından sonra böyle bir adamı alma imkanın varsa da alırsın.

Mesela Vogel'a çok sövüldüğünü görüyorum. Evet hataları var ama birinci suçlu muamelesi görmesine üzülüyorum. Adam en iyi iki oyuncusunu bir türlü kullanamadı, takım sezon boyunca her maç fırsatları bulmasına rağmen bir türlü boş üçlükleri sokamadı, Schröder gibi bir bench boost'unu ilk beşte kullanmak zorunda kaldı vs. Geçen sezon yaptıklarını görünce bir sezonda silmek bana büyük haksızlık geliyor. Boşta Prime Phil Jackson da beklemiyor bizi. Devam edilecektir, edilmelidir.

AD başta olmak üzere takımın bu sezonu kişisel alıp önümüzdeki sezona çok daha iyi hazırlanmasını, bunun için vakti de bulabilecekleri için umut etmekle kalmıyor, aynı zamanda canı gönülden inanıyorum.

Başları öne eğmiyoruz. Biz geri geliriz.

:flag:

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #335 : 04 Haziran 2021, 10:59 »
Takımdaki gerizekalıları paketledikten sonra elbet geri döneceğiz

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #336 : 04 Haziran 2021, 12:03 »
1 sezon boyunca hiç tam takım bir arada olamayınca, normal aslında. Çok da yorulmuştuk, erkem de başladı lig falan..

Ha ama 2-7’den Phoenix’e sıçayım arkadaş bela mısınız ya
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #337 : 04 Haziran 2021, 12:17 »
1 sezon boyunca hiç tam takım bir arada olamayınca, normal aslında. Çok da yorulmuştuk, erkem de başladı lig falan..

Ha ama 2-7’den Phoenix’e sıçayım arkadaş bela mısınız ya

Ve yine Suns'a, yine comeback ile, yine 3 maç üst üste kaybederek, yine önde olduğumuz seriyi verdik. Net 2006 flashback oldu ya. :)

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #338 : 04 Haziran 2021, 12:38 »
Sezon geçti gitti, daha üzerine düşünmenin anlamı yok. Bence takas senaryolarını düşünmeye başlayabiliriz. Bu işlerden hiç anlamam. Elimizde neler var, nasıl hamle yapabiliriz. Önümüzdeki uzun bekleyişte en azından bu konuları tartışabiliriz.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #339 : 04 Haziran 2021, 13:02 »
Ve yine Suns'a, yine comeback ile, yine 3 maç üst üste kaybederek, yine önde olduğumuz seriyi verdik. Net 2006 flashback oldu ya. :)

gülme travma yaşıyoruz burada =)

Pelinka da Vogel da rüştünü ispatladı bence ikisi de ciddi yergi hak etmiyor. Bu yaz yine heyecanlandıran hamleler gelecektir. Uyku düzenlerimiz normale girsin aşıları bekleyelim, normale döneceğimiz space jam izleyeceğimiz bir yaz olsun.

Bu sene de LakersTR balık oltası yaptırayım diyorum ne dersiniz?