3. maç KCP üstüne, 4. maçta da AD sakatlandığı an takım komple sezonu kafada bitirmişti; fazla takmayın kafaya..
Abi takımda başka bir gudubetlik var bariz bir biçimde... Bu her yeni maçta farklı bir 5 numarayı komple oyuna almamalar, garip garip rotasyonlar, normal sezonda belli ki hiçbir plan program yapmayıp 'play-off'larda hallederiz yea' kafası filan akıl alır gibi değil.
Biz geçen sene kimi övmüşsek aslında AD'yi övmüşüz belli ki. Omurilik soğanımız çekilmiş gibi olduk resmen.
Her şeyi geçtim; bu takım bir savunma takımıydı ya... Bizim tek olayımız drive eden oyuncunun şak diye karşısına çıkan, dışarı çıkana koşan ve her pasa el gösteren ve rahatsız eden bir AD miydi yani savunmada?
Bir takımın savunma 'karakteri' olur kötü oynasa bile... Bir senede nasıl bu hale geldik biz?
Howard, Rondo ve McGee gibi takımı ateşleyen adamlar yerine Schröder, Gasol ve Harrell gibi gamsız bir üçlü ile doldurduk diye mi oldu bunlar? Vogel bu takımı bir sene boyunca neye hazırladı?
Cavs'ı çer çöple finale taşıyan Lebron nerede? Aynı oyunu beklemiyorum; aynı inanmışlık nerede?
Delirmemek elde değil ya... İlk defa elenmiyor Lakers ama bu çekirdek ile bizim daha 2 senemiz var.
Sıkılıyorum Sabri, bunalıyorum biliyor musun?