Gönderen Konu: Ben McLemore  (Okunma sayısı 9758 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ben McLemore
« : 03 Nisan 2021, 16:42 »
« Son Düzenleme: 04 Ağustos 2021, 09:00 Gönderen: Jr. Kobe »

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
Ynt: Ben McLemore
« Yanıtla #1 : 03 Nisan 2021, 16:45 »
https://twitter.com/ShamsCharania/status/1378341466708316163

Hiç düşünmeden çökelim.

Bence yine de biraz düşünelim. 1.90 boyunda, en fazla 2 numara savunabilecek, oyun  kuramayan bir oyuncuyu ne yapacağız ki?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2 : 03 Nisan 2021, 17:12 »
Bence yine de biraz düşünelim. 1.90 boyunda, en fazla 2 numara savunabilecek, oyun  kuramayan bir oyuncuyu ne yapacağız ki?

Başka kimi bulacağız ki bu saatten sonra? Redick veya Porter'dan iyidir bence.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #3 : 03 Nisan 2021, 17:16 »
Başka kimi bulacağız ki bu saatten sonra? Redick veya Porter'dan iyidir bence.

Katılmıyorum buna. Redick ve özellikle Porter Jr. bize elimizdeki oyuncuların vermediği bir şeyleri veriyor. Porter Jr. kanat savunabiliyor mesela. İhtiyacımız var o alanda.

McLemore ise Caruso, THT, KCP muadili bir oyuncu. Onlar kadar da iyi değil bana göre. Üçünün de önüne geçemez rotasyonda.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #4 : 03 Nisan 2021, 17:27 »
Katılmıyorum buna. Redick ve özellikle Porter Jr. bize elimizdeki oyuncuların vermediği bir şeyleri veriyor. Porter Jr. kanat savunabiliyor mesela. İhtiyacımız var o alanda.

McLemore ise Caruso, THT, KCP muadili bir oyuncu. Onlar kadar da iyi değil bana göre. Üçünün de önüne geçemez rotasyonda.

Porter'ın sakatlık sorunu var, sağlıklı kalacağına emin olsam onu seçebilirdim.

Mclemore hem Caruso'dan hem de THT'den daha iyi şutör.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #5 : 04 Nisan 2021, 01:04 »
Porter Jr. oyun zekasıyla idare etmeye çalışıyor sakatlıktan sonra, eskisi gibi değil. Redick mental olarak basketbolun pek hayli uzağındaydı bu sezon. Hazır, fit, şutu son yıllarda istikrarlı, hızlı ayaklarıyla savunmada diğer iki oyuncudan kat ve kat fazla efor sarfedebilecek McLemore bana da daha cazip geldi.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #6 : 04 Nisan 2021, 07:28 »
McLemore gibi elimizde olan oyuncu havuzuna aynı tipte bir isim daha çekmek bana hiç mantıklı gelmiyor. Üstelik işin savunma kısmı da pek parlak değil ve Vogel sisteminde de bu tarz oyuncular hızla rotasyonda gerilere düşüyor. FO'nun da zaten pek değerlendirdiğini sanmıyorum.

Asıl ihtiyacımız özelikle şu an Lebron yokluğunda bir kez daha ortaya çıktığı gibi top yönlendirici. Belki Lebron döneceği için çok önemli değil diyebiliriz ama uzun vadede de bu işi hem Schröder tek başına kotaramıyor, hem de yanına yardımcı olmasın için konulan THT o seviyenin çok gerisinde.

Diğer ihtiyaç da fizikli forvet savunucu, ki Otto Porter o işi çok rahat kotarır ama en başından beri Magic'in onu bırakacağını hiç düşünmedim.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #7 : 04 Nisan 2021, 13:01 »
Mclemore’un katkısı Kcp’den fazla olmaz . Hatta daha az katkı vermesi muhtemel. Gereksiz oyuncu kalabalığı olur herkes döndüğünde. Bence o işe girmemek lazım. Kcp’nin son son bir haftadır toplandığını düşünürsek şu anlık bir hamleye ihtiyacımız yok diye düşünüyorum.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #8 : 04 Nisan 2021, 14:14 »
Ben McLemore'u kişisel olarak çok çok severim. Oyun stilini de çok beğeniyorum ama yukarıda dendiği gibi, gelecek, 3 atacak 5 kaçıracak herkes gibi... Bizim ihtiyacımız olan adam o değil.

Otto Porter x faktör olabilir ama bence birçok maçta... Keşke olsa.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #9 : 04 Nisan 2021, 19:43 »
Ahahaha daha ucuzuna AD’yle imzaladik :D

https://twitter.com/shamscharania/status/1378746850816188420