Gönderen Konu: Andre Drummond  (Okunma sayısı 18779 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
Ynt: Andre Drummond
« Yanıtla #30 : 29 Mart 2021, 02:23 »
Yanlıs hatırlamıyorsam 3 uzun oynuyorlardı, Drummond - Monroe - Smith ilk beş çıkıyordu ilk zamanlar. Monroe'nin daha sonra artık NBA'in bir parçası olamayacağı anlaşılıp kesilmişti  :D
reggie kcp harris morris drummond şeklindeydi sanırım fena top oynamamışlardı

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: Andre Drummond
« Yanıtla #31 : 29 Mart 2021, 04:08 »
Van gundy detroiti beğenen tek kişi ben miyim?

Dik dur eğilme, millet seninle
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: #2 Andre Drummond
« Yanıtla #32 : 29 Mart 2021, 08:00 »
2 Numara giyecekmiş.. AD2..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #34 : 30 Mart 2021, 23:30 »
İlk 5 başlayacakmış. Yalnız bu gazla yarın en az 20 yeriz..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #35 : 01 Nisan 2021, 08:26 »
İlk 5 başlayacakmış. Yalnız bu gazla yarın en az 20 yeriz..

20 olmadı 15 oldu, bu da olumlu ama adamın ilk maçtan baş parmak tırnağı kopmuş.. Artık şu sezona, daha ciddi bir şey olmadan hayırlısıyla bitirelim diye bakmaya başladım.   

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #36 : 01 Nisan 2021, 11:42 »
20 olmadı 15 oldu, bu da olumlu ama adamın ilk maçtan baş parmak tırnağı kopmuş.. Artık şu sezona, daha ciddi bir şey olmadan hayırlısıyla bitirelim diye bakmaya başladım.
Lakersın çocukları asla vazgeçmez

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #37 : 01 Nisan 2021, 11:56 »
Lakersın çocukları asla vazgeçmez

2013'te Kobe'nin aşilinin kopması ile başlayan Lakers-Allah gerginliğinde, geçen senenin sadece bir reklam arasına olmasından korkmayalım mı?

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #38 : 01 Nisan 2021, 12:40 »
Şu kaotik mevcut durumlarda bi şampiyonluk, bi batı finali yetmez mi abi? Kingim ve AD cepte olduğuna göre seneye de, kuyruk acısıyla daha agresif hamleler bekleyebiliriz. Kingim, son yıllarında yine minimum bi yüzük alır ya da aldırılır gibime geliyor.

Ayrıca playoffa kadar kim öle kim kala. Durant, Kyrie, PG gibi mental ve fiziksel açıdan bir ayağı çukurda olan adamları da düşünmek lazım. Bu seviyede devamlılık sorunu yaşayan tek takım Lakers olmayacaktır. Kimsenin sakatlanmasını istemeyiz tabi.

Takımın mevcut durumu siktiriboktan flashbackleri getiriyor biliyorum. Yönetimsel açıdan eski kabızlık yok. Lebron'un karakterini pek beğenmesekte etrafında garip bi ülküdaşlık, kazanma hevesi gibi çok değerli efektlere sahip olabiliyor.

Bakış açısının, yaşamda başına gelecek olaylara etkisinin bir hayli çok olduğunu düşünürüm. Camianın bakış açısı 2010'un ilk yarısından çok farklı, pozitif, hırslı, istekli.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #39 : 03 Nisan 2021, 00:29 »
Bu takımın Drummond'a hiç ama hiç ihtiyacı yoktu zaten. Aslında bu takımın KCP yerine daha efektif bir şutör dışında hiçbir şeye ihtiyacı yoktu.

Howard'ı tut; Trezz iyi hamle, AD... Al sana mükemmel 3'lü... Gasol ne alakaydı? Bu adamdan ne bekliyorduk ben hiç ama hiç anlayamıyorum. Üstüne gram modern basketbola hitap etmeyen birini aldın getirdin; sanki AD 35 sene sakat kalacak veya Drummond ile şampiyon olacaksın.

Howard veya McGee'yi tutmamak bu sene felaketimiz olacak resmen...