Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1630 : 20 Mayıs 2021, 07:43 »
Tam playoff oncesi soyle bi mac cok iyi geldi. Simdi gelsin Phoenix

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1631 : 20 Mayıs 2021, 07:49 »
Ad’nin center oynadığı rotasyonları seviyorum . Maçın sonlarında böyle oynandı . En önemlisi de Schröder ‘i kenara alıp Wesley ile maçı bitirmek bana göre oyunu getirdi . Bugün Vogel koçluk dersi verdi adeta.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1632 : 20 Mayıs 2021, 07:53 »
Ad’nin center oynadığı rotasyonları seviyorum . Maçın sonlarında böyle oynandı . En önemlisi de Schröder ‘i kenara alıp Wesley ile maçı bitirmek bana göre oyunu getirdi . Bugün Vogel koçluk dersi verdi adeta.

Ne koçluk dersi verecek, bu kadar basit bir şeyi çözmesi 3 periyodunu aldı.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #1633 : 20 Mayıs 2021, 08:21 »
Drummond’in da playofflarda rotasyonda pek yeri yok gibi. Hatta eslesmeye gore Gasol’u oynatmak daha mantikli bile olabilir illa AD 4 oynucaksa

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #1634 : 20 Mayıs 2021, 08:37 »
Vogel'ın geçen sezonki playoff'ların çoğunda olduğu gibi AD'yi ilk devre 4 numara oynatarak fiziksel olarak fazla yormayıp maç sonuna saklama stratejisine devam edeceğini düşünüyorum. Bu maç da o yönde ilerledi. Drummond'ı 2. çeyrekte 3 faulle bile çıkarmaması direkt bunun işaretiydi.

Ama işte o dönemde McGee ve Howard'ın savunma etkisi sayesinde daha az kayıpla atlatılabiliyordu. Bu dönemde de Drummond'ın ribaund etkisiyle AD'yi yıpratmama üzerine kurguluyor planını Vogel. Ama bence Gasol'ün savunma bilgisi ve hücumdaki yaratıcılığı üzerinden bir plan düşünmeli. İkinci devrelerde yine her türlü kısa beşe dönecek zaten.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1635 : 20 Mayıs 2021, 09:35 »
Hepsi doğru da, Suns serisinde de, Suns'ı geçersek Portland-Denver serisinden gelecek takımla da Gasol/Drummond ikilisinden biri bol bol oynayacaktır. Hatta son periyoda kadar ya da rakip kısalmadıkça çok fazla 5 numara AD göreceğimizi bile sanmıyorum. Hadi Suns yine bir nebze; zira AD, Ayton'ı çiğ çiğ yer.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1636 : 20 Mayıs 2021, 09:52 »

Vogel'ın geçen sezonki playoff'ların çoğunda olduğu gibi AD'yi ilk devre 4 numara oynatarak fiziksel olarak fazla yormayıp maç sonuna saklama stratejisine devam edeceğini düşünüyorum. Bu maç da o yönde ilerledi. Drummond'ı 2. çeyrekte 3 faulle bile çıkarmaması direkt bunun işaretiydi.

Ama işte o dönemde McGee ve Howard'ın savunma etkisi sayesinde daha az kayıpla atlatılabiliyordu. Bu dönemde de Drummond'ın ribaund etkisiyle AD'yi yıpratmama üzerine kurguluyor planını Vogel. Ama bence Gasol'ün savunma bilgisi ve hücumdaki yaratıcılığı üzerinden bir plan düşünmeli. İkinci devrelerde yine her türlü kısa beşe dönecek zaten.
+17

3. periyot yaptığımız savunma muhteşemdi resmen boğduk adamları her pası çok zorlaştırdık. Bu karakteri görmek çok sevindirici takımda.

Koç Vogel işini çok iyi biliyor, dakikaları çok iyi yönetiyor, bu kadar geniş kadroda küstürmeden oyuncuları hazır tutmak çok önemli. Oyuncuyu kötü oynadığına ve sürelerinin azalmasının sebebinin kendi olduğunu inandırmak çok zordur, adam bence sırf o yüzden tutmayacağını bile bile öyle beşler çıkarıyor sahaya.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #1637 : 20 Mayıs 2021, 10:09 »
"Bu oyunla Cleveland bizi finalde"cumlesini duymaya baslayacak miyiz bakalim.Play-in oynamak takima iyi gelmistir umarim.Rotasyon konusunda hala sorunlarimiz var.Kimin ne oynayacagi kac dakika oynayacagi belli degil.En skorer uc oyuncumuzun 55 de 20 sut isabetiyle oynamasi da kabul edilebilecek bisey degil.Umarim tek maclik biseydir bu.Schroder'i de benche cekmenin zamani geldi de geciyo ey Vogel.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1638 : 20 Mayıs 2021, 11:12 »
Schroder'i de benche cekmenin zamani geldi de geciyo ey Vogel.

dur yahu adam covidden toparlanıyor

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1639 : 20 Mayıs 2021, 11:56 »
Drummond ve Schroder baya gömülmüş. Ikisininde cok kotu olduklarini dusunmuyorum tek mac uzerinden degil genel olarak bakarsak. Drummond denen adamdan Shaq performansi alacagimizi kimse dusunmemistir bence.  beklentileri çok arşa çikarmadigimizda bize gerekli olan katkiyi az da olsa veriyor bence. Schoder covidden yeni döndü Nba' de Covid' den donen oyuncuların 5-6 mac felaket olduklarini gorduk. Schoder yine toparlar ve ihtiyacimiz olan şeyleri iyi bir sekilde yerini getirir.