Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1420 : 01 Mayıs 2021, 08:13 »
Takımın Caruso'dan sonra en sert birebir savunmacısı Wesley Matthews'u unutmasını da buna ekleyebiliriz.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1421 : 01 Mayıs 2021, 09:05 »
Takım hücumda sıçarken Mclemor'u bu kadar kenarda unutmak büyük hataydı. Adamlar ligin en kötü savunmasıydı , her türlü bir iki ceza şutu soksa yeterliydi. Rotasyonda büyük hatalar oldu bugün , umarım toparlar Vogel da.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1422 : 01 Mayıs 2021, 15:38 »
 Korkmak istemiyorum daha zaman var diyorum ama Vogel beni korkutmaya başladi. Cok ilginç rotasyon secimleri var. Ilk turda iyi bir Clippers bizi yenebilir. Ritm konusunda acilen playof'a kadar toparlanmamiz lazim.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #1423 : 01 Mayıs 2021, 15:40 »
Endişe için bir süre daha bekleyeceğim. Hocanın ve bu adamların geçen sene ne yapabildiklerini gördüm. İşler ciddiye bindiğinde, yapması gerekeni bizim kadar hatırlayabilecek başka bir ekip olduğunu pek sanmıyorum.

Kendimizi bulamazsak sıkıntı tabi o ayrı.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1424 : 01 Mayıs 2021, 17:15 »
Kendimizi bulamayacağımız çok açık. Ben ilk turdan balığa çıkmamızı bekliyorum artık.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1425 : 01 Mayıs 2021, 18:23 »
Kendimizi bulamayacağımız çok açık. Ben ilk turdan balığa çıkmamızı bekliyorum artık.

Valla bana da öyle geliyor. Çok tatsızım. İlk turdan kim gelirse ayvayı yiyeceğiz gibi... Abartılı bir gamsızlık var herkeste. Geçen seneki Clippers gibi ciddiyetsiz takılıyoruz.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1426 : 01 Mayıs 2021, 18:56 »
Neden bu kadar ciddiyetsiz oynuyoruz anlamiyorum. Bu kadar erken doyum olmasi şaşirtici.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1427 : 01 Mayıs 2021, 20:47 »
Neden bu kadar ciddiyetsiz oynuyoruz anlamiyorum. Bu kadar erken doyum olmasi şaşirtici.

Abi takımdaki en iştahla oynayan adamlara en az süreyi verirsen olacağı bu...

Bu sene hayal kırıklığı ile biterse Vogel'a ban yiyeceğim kadar ağır söveceğim burada. Yeter ya.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1428 : 01 Mayıs 2021, 23:19 »
Bence biraz duygusal tepki veriyorsunuz. Rotasyona yeni eklenen Dre ve McLemore'a uygun rol bulmaya çalışırken çok uzun zamandır olmayan yıldızlarımız geri döndü. Şu an ciddi kalabalık bir rotasyonumuz oldu o yüzden bu bocalama çok normal.
Evet pek vakit kalmadı farkındayım ve ilk turda Clippers ihtimali gerçekten çok korkutucu ama gerçekten çok garip bir dönem geçiriyoruz. Vogel'e eski yazmak ciddi haksızlık olur.
Geçen sene bubble'daki sıralama maçlarında da görmek istediğimiz görüntüden çok uzaktık, play-off'ta bambaşka bir hava yakaladık ve 16-5'le şampiyon olduk. Önümüzdeki 2 hafta içerisinde görüntümüzü 180 derece değiştirebilecek oyuncu nüvesine ve tecrübeye sahibiz. Fikstürümüzde de zor maçlar olması motivasyon açısından olumlu olacaktır. Enseyi karartmayalım.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1429 : 02 Mayıs 2021, 07:17 »
Rakipleri düşününce öyle tam kadro, birbirini tamamlayan, oyunun iki alanında sağlam bi lidere sahip takım da söyleyemiyoruz. Clippers, iniş ve çıkış yaşaması garanti bi ekip. Geçen sene yaşadıkları senaryonun tekrarlanması çok olası. Denver karşısında da dağınık, bireysellik üstüne kurulu hücum bu sabah. Ki tam kadrolar.

Hoca bizden çok düşündüğü için geçtiğimiz haftalardaki arayışlara, farklılıklara neden oldu. Kaosun sonunda bi kozmoz olacak illa.

Ligin takımsal kalitesi bu kadar diplerdeyken bence de enseyi karartmamak lazım. Bir hafta, 10 gün içinde tam kadro takım ritim bulur.