Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1220 : 09 Nisan 2021, 03:21 »
McLemore'un Rockets'dan geldiği çok belli oluyor, üçlük çizgisinin gerisinde topu eline aldığı an potaya sallıyor. Geçen sezon Green'den beklediğim özgüven buydu aslında ama biraz da takım stratejisinden dolayı denemiyordu sanırım. McLemore da LeBron döndükten sonra biraz daha şuurlu oynayacaktır.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1221 : 09 Nisan 2021, 05:10 »
Schröder şu kontrat yenileme muhabbetinden beri umursamaz hissettiriyor. Bu seviyelerin topçusu olamayacak hiç bir zaman sanırım.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1222 : 09 Nisan 2021, 06:35 »
Drummond'ı izlerken Howard'ı takımda tutmadığımız için daha çok sövüyorum yönetime...

O gitti, o. Kontrat uzatmadı gitti ve iyi ki de siktirdi gitti. O kalsaydı, bu kalsaydı muhabbeti baydı artık. Arkasından ağıtlar yakılan Mcgee'nin durumunu da görüyoruz. Şu kadar eksikle çıkılan maçta takımın ortaya koyduğu mücadeleyi bırakıp, hala bahsedilen şeylerin bunlar olması çok yazık.

Ve Vogel'ın daha ilk maçtan Gasol'ü oynatmaması vicdanını hiç mi sızlatmadı ya? Üstelik THT gibi bir top yönlendirici daha yokken, Gasol'ü nasıl bu kadar kolay kenara atabildi inanamıyorum. En azından Gasol-Harrell ikilisini aynı anda sahaya sürüp denemek için her şey müsaitti.

« Son Düzenleme: 09 Nisan 2021, 06:39 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1223 : 09 Nisan 2021, 08:44 »
Schröder şu kontrat yenileme muhabbetinden beri umursamaz hissettiriyor. Bu seviyelerin topçusu olamayacak hiç bir zaman sanırım.

Umursamazlık değil de, tek başına kotaramadığını düşünüyorum. Geçen sene OKC'deyken de yanında SGA ve Paul ile oynuyordu. Bizde de Lebron'un yanında iyi iş çıkarıyor ama tek başına kaldığında patlıyor.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1224 : 09 Nisan 2021, 16:36 »
Umursamazlık değil de, tek başına kotaramadığını düşünüyorum. Geçen sene OKC'deyken de yanında SGA ve Paul ile oynuyordu. Bizde de Lebron'un yanında iyi iş çıkarıyor ama tek başına kaldığında patlıyor.

Asıl silahı olan deliciliğini vs. böyle maçlarda kullanmayacakta ne zaman uğraşacak ki abi. Çok sıradan gördüm son dönemde. Bi zahmet, şu yoklukta varlığını hissettirsin. GMler bizden çok gözlemliyorlardır bu Anadolu takımı topçusu durumunu. Bir sonraki kontratını da baltalıyor, farkında değil muhtemelen kekoluktan. Lakers'ın sezon sonu devam edeceğini sanmıyorum full kadroda işini yapsa bile.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1225 : 09 Nisan 2021, 16:43 »
Merhaba degerli Forum üyeleri, gruba yeni katıldım. Bu grubu ve Lakers camiasini uzun zamandan beri takip ediyorum, ve bundan büyuk keyif alıyorum. Bu vesileyle herkese Selamlar😊

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1226 : 09 Nisan 2021, 16:45 »
Merhaba degerli Forum üyeleri, gruba yeni katıldım. Bu grubu ve Lakers camiasini uzun zamandan beri takip ediyorum, ve bundan büyuk keyif alıyorum. Bu vesileyle herkese Selamlar😊

Merhaba :) Hoşgeldin aramıza.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1227 : 09 Nisan 2021, 16:49 »
Hoşbuldum, tesekkur ederim😊

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1228 : 09 Nisan 2021, 16:51 »
Asıl silahı olan deliciliğini vs. böyle maçlarda kullanmayacakta ne zaman uğraşacak ki abi. Çok sıradan gördüm son dönemde. Bi zahmet, şu yoklukta varlığını hissettirsin. GMler bizden çok gözlemliyorlardır bu Anadolu takımı topçusu durumunu. Bir sonraki kontratını da baltalıyor, farkında değil muhtemelen kekoluktan. Lakers'ın sezon sonu devam edeceğini sanmıyorum full kadroda işini yapsa bile.

Dediklerin doğru da tek başına onu beceremiyor işte. Özellikle Lebron yokken başarılı kaç tane Drive & Kick'ini hatırlıyorsun? Oyun yönlendirme işini tek başına beceremiyor.

Aslında bench'ten gelmesindeki kendine faydası da buradaydı. Genelde ilk 5 değil, yedek oyuncularla karşılaştığı için repertuarındaki bu yetersizlik göze çarpmıyordu, aksine daha başarılı olabiliyordu.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1229 : 10 Nisan 2021, 07:01 »