Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #970 : 15 Şubat 2021, 18:13 »
Lebron da AD’nin yokluğunda şu normal sezon stratejisini bi güncellesin artık..

korkarım ki MVP hikayesine eklemek için bizim istemediğimiz şekilde güncelleyecek. 30+ sayılı triple double'lar, 40 dakikalara yaklaşan süreler görebiliriz. AD'siz gelecek Heat, Nets, Jazz galibiyetleriyle "Bakın kral 36 yaşında hem de tek başına takımını zirvede tutmayı sürdürüyor." hikayesini yazıp cebine koyacaktır diye tahmin ediyorum.

Çevrimiçi yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #973 : 15 Şubat 2021, 23:56 »
8 maç falan yok o süreye kadar. Zor maçlar da var , Nets maçı falan var. Bakalım takımın reaksiyonu nasıl olacak ? Neyse sağlık olsun, buna da şükür , aşil işi şakaya gelmez , geçmiş olsun.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #974 : 16 Şubat 2021, 00:06 »
Davis sağlıklı dönsün de isterse takım o süreyi 0-8 geçsin sıkıntı değil. Umarım play off a kadar sağlığını ve %100 ünü bulabilir

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #975 : 16 Şubat 2021, 00:33 »
1 ay yok yani..

Keşke..

"MRI tertemiz çıkarsa en az all-star arasına kadar" şeklinde yorumladım ben onu.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #976 : 16 Şubat 2021, 00:44 »
Kaç aydır takip edemiyordum. Takip etmek için boşluk yarattığım zamanda aldığım habere bak. En korktuğumuz şey olmuş, sakatlık hariç hiçbir şey durduramaz diyorduk bizi. Ne zaman böyle rahat şekilde sezon geçirmeyi umsak bir belaya yakalanıyoruz.

Gerekirse play-offlara kadar hiç oynamasın Davis. Bu olayın şakasının olmadığını NBA içerisinde en iyi bilen franchise biziz zaten. Bir şekilde playoffa atarız kendimizi. Davis olursa başka bir şey ile karşılaşırız. Davis olmazsa, LeBron'un eline bakacağız. O da nereye kadar götürebilirse artık...

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #978 : 16 Şubat 2021, 07:46 »
Aşağı yukarı 9 maç kaçıracak gibi duruyor. All-star arasından sonra dönecek gibi. Yine de korktuğumuzdan çok daha iyi.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #979 : 16 Şubat 2021, 09:27 »
Bir yırtık olmaması tabi ki harika ama sıkı takip edilmesi gereken bir süreç bekliyor Davis ve Lakers ı

Gerilme derecesi yada bazı tıbbi farklılıklar vardır belki ama Durant in aşili koparmadan önce yaşadığı sakatlığa benziyor. Durant tam bir ay sonra maça çıkmış ve aşili koparmıştı. Durant tarafı üstü kapalı warriors u gerçekleri saklamakla suçlarken warriors tarafı her şeyin düzgün olduğunu belirtmişti.

Bu 1 aylık süre kesin değil tabi süreç izlenerek karar verilecek ama en iyi ihtimal dahilinde bile 20-25 maç pas geçmesi gerektiğini düşünüyorum ben dinlendirildiği kadar dinlendirilmeli gerekiyorsa da sezonu pas geçmeli