Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #910 : 11 Şubat 2021, 09:39 »
Boyalı alandan 66 yemişiz yine. Neredesin Howard? Şu Trezz'e vereceğimiz kontratla Baynes ve Noel ile imzalasaydık keşke.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #911 : 11 Şubat 2021, 09:54 »
Trezz’e haksızlık yapıyoruz, kaç maçtır takımın en iyi isimlerinden. Savunması da kötü değil, hatta bizde seviye atladı diyebilirim. Ben memnunum adamdan.

Sorun Ad’in eksikliği ve Marc’ın sahada kalma süresinin azalması. Ad dönünce dominasyon geri gelecektir
« Son Düzenleme: 11 Şubat 2021, 10:10 Gönderen: Merih24 »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #912 : 11 Şubat 2021, 09:56 »
Boyalı alandan 66 yemişiz yine. Neredesin Howard? Şu Trezz'e vereceğimiz kontratla Baynes ve Noel ile imzalasaydık keşke.

Kısalar kimsenin önünde duramıyor çünkü.. Ezberlerden kurtulun.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #913 : 11 Şubat 2021, 11:52 »

Bkz. Boxscore Yorumcusu.

Abi maç izlemeden şuraya gelip niye akham kesiyorsunuz ki?

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #914 : 11 Şubat 2021, 12:01 »
Ben Trezz’den memnun olanlar kervanındayım. Hem transferinden, hem genel performansından.

O fizikte bir adamın savunma zaafları kendine göre şaşırtıcı ama Vogel onun için de büyük şans. Geçen sene hiç beklemediğimiz adamlardan nasıl savunma katkıları aldıysak, Trezz’den play-offlara kadar gelişme bekliyorum. Ufak ufak başladı zaten.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #915 : 11 Şubat 2021, 12:16 »
Bu kadar kötüsünü görmemiştim. Hiçbir şey girmiyor, potada sekiyor. 30-13'tü bir ara, İlk çeyrek bitmeden.

Bu yorumu da maç izlemiyorken yapmıştım zaten, sabahın altısında box-score takip ediyordum.

Bu sene takımda sertlik yok. Trezz play-off'larda kara deliğe dönüşebilir. Gayet güzel hücum ediyor ama garantisi yok. Gasol, gardlarla çarpışınca bile dağılıyor. Davis zaten çıtkırıldım bir adam. En agresif adam kuzma şu an, düşünün artık.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #916 : 11 Şubat 2021, 12:37 »
Dördüncü çeyreğin başında Horford üçlük çizgisinden drive ediyor, bir dakika sonra yine üçlük çizgisinde PnR'den sayı buluyor. 34 yaşındaki pivot bunu yapan.

Gasol zaten hiçbir kısaya yetişemiyor. Trezz'in post savunması felaket. PnR savunması çok kötü. Boyalı alan savunmasını kim yapacak çok merak ediyorum.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #917 : 11 Şubat 2021, 12:43 »
Durum şu ki artık savunma performansı kötü değil Trezz’in. Adam elinden geleni yapıyor. Bu takımda Trezz yerine Dwight olsaydı şu anda olumlu bir değişim olmazdı, bundan daha kötü olurduk. Trezz gibi boyalı alanda iş bitirici bir etki yapamazdı , zaten faul almaktan oyunda da kalamazdı. Haliyle savunmayı ön planda tutan bir tarzı olan Vogel gibi bir koç bile Trezz’i tercih ediyor bu durumda.  Getirisi götürüsünden çok . Takımın sorunları var ama Trezz’in savunmasına gelene kadar Gasol’un sahada kalamama ve son 2 maçtır Ad’nin yokluğu gibi durumlar var. Yoksa son 2 maça kadar takım halen ligin en iyi savunma takımıydı. Her şeyi geçtim ön tarafta Caruso gibi bir adam yok 2 maçtır, bunları unutmayın, enseyi karartmayın. Bu takım maçları Caruso ve Ad ile kapadığında zaten savunmada duvar örüyor, biliyorsunuz.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #918 : 11 Şubat 2021, 13:04 »
Dördüncü çeyreğin başında Horford üçlük çizgisinden drive ediyor, bir dakika sonra yine üçlük çizgisinde PnR'den sayı buluyor. 34 yaşındaki pivot bunu yapan.

Gasol zaten hiçbir kısaya yetişemiyor. Trezz'in post savunması felaket. PnR savunması çok kötü. Boyalı alan savunmasını kim yapacak çok merak ediyorum.

Geçen sene play off'larda kim yapmıştı?

Ya ayrıca o yere göğe sığdırılamayan Howard'ın savunma rating'i 102'yken, Trezz'in 104.. Bu ezberden konuşmaktır işte. Ayrıca, geçen sene Howard ve Mcgee'nin kısa ve Pick'n Roll savunması nasıldı hatırlıyor musun? Ya da izledin mi hiç?

Bir üstte Merih'in postunu desteklemek için şunu söyleyeyim, Howard'ın hücum rating'i, bu sene 101, Trezz'in 129.. Buyur Trezz yerine Howard'ı koy da, neler olacak tekrar düşün.

Tekrarlamakta fayda var, ezberden konuşmayın.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #919 : 11 Şubat 2021, 13:10 »
Geçen sene play off'larda kim yapmıştı?

Ya ayrıca o yere göğe sığdırılamayan Howard'ın savunma rating'i 102'yken, Trezz'in 104.. Bu ezberden konuşmaktır işte. Ayrıca, geçen sene Howard ve Mcgee'nin kısa ve Pick'n Roll savunması nasıldı hatırlıyor musun? Ya da izledin mi hiç?

Bir üstte Merih'in postunu desteklemek için şunu söyleyeyim, Howard'ın hücum rating'i, bu sene 101, Trezz'in 129.. Buyur Trezz yerine Howard'ı koy da, neler olacak tekrar düşün.

Tekrarlamakta fayda var, ezberden konuşmayın.

Howard ve Mcgee en azından sertlik gösteriyordu. Trezz geçen seneki play-off performansını gösterirse bu sene de, o zaman görürüz.

Bu sene o kadar iyi savunma yapıyoruz ki her maç son topa kalıyor. Play-off'larda önemli olan dengeli bir oyuncu grubuna sahip olmak. Çünkü hep zayıf noktalara yükleniyorlar. Umarım beni yanıltır, yoksa play-off'larda kesiği yiyecektir. Gasol de aynı şekilde.