Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #770 : 29 Ocak 2021, 11:54 »
İlk beşin guard ikilisi ne zaman Caruso-Tucker olacak???

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #771 : 29 Ocak 2021, 11:58 »
Uzun vadede bi zararı olmayacak ama son iki günde canım sıkıldı. İzlemedim bi de..
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #772 : 29 Ocak 2021, 12:12 »
Kadro genişliği yüzünden butik takıma dönüşmek üzereyiz. Geçen seneki takım ruhu kaybolmuş. Play-off'larda vurur geçeriz belki ama Clippers gibi dağılabiliriz de.

Davis'in kendini saklaması şampiyonluk hedefi için mantıklı ama seyir zevkinin içine ediyor. Böyle anomali bir adamın kişisel başarı arzusu, hırsı olmaz mı ya?

Play-off'ları beklediğim kadar önümüzdeki sezonki takaslar için sabırsızlanıyorum.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #773 : 29 Ocak 2021, 12:39 »
Özete baktım şimdi, aslında tipik maçlarımızdan biri oluyormuş. Fakat son 6 dakika ne olmuş, ne yaşanmış görmek istemiyorum.  :D

Bu tür yenilgilerden sonra eleştirileri abartıyorum ama o nasıl bir ikinci yarı ya? LeBron ilk yarı 20 sayı atmış. Üçüncü çeyreğin başında 2 sayı bulmuş. Sonra nasıl atamadı, hiçbir atışı girmedi mi yani, çok ilginç. Ama Kuzma'nın skorer oyununu estetik buldum.

Sonuç olarak o kadar kötü bir durum yok gibi. Maça önem vermemişler, gevşek defans yapmışlar vs. Şu an için beklentim Boston'a böyle oynamasınlar yeter.
« Son Düzenleme: 29 Ocak 2021, 13:04 Gönderen: korkuncfeanor »

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #774 : 29 Ocak 2021, 12:43 »
Deplasman turlu back-to-back'in de etkisi var sanırım ikinci yarıdaki düşüşte.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #775 : 29 Ocak 2021, 13:07 »
Reddit'te şöyle bir yorum okudum:

'Caruso didn’t play the last seven and a half minutes of the 4th tonight. When he went out of the game, he had just taken a charge, and the Lakers had the ball down by one.

After he left the game, the Lakers went into a complete free fall.'

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #776 : 29 Ocak 2021, 13:17 »
Sorun şu ki Lebron dün gereksiz yere oynatıldı. Sezonda 20 maç dinlenebileceği bir lüksümüz var . Bilmiyorum kendisi de istatistik , mvp olmak için kasıyorsa yanlış yapıyor, onu söyleyelim . Sahada varlığı yokluğu bir olmuyor b2b maçlarda. Yazık günah gerçekten. Dün Lebron olmasa ne olurdu, daha kötü olmazdı. Belki kazanabilirdik bile maçı. Özellikle b2b maçlarda buna dikkat edilmeli.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #777 : 29 Ocak 2021, 13:31 »
Sahada varlığı yokluğu bir olmuyor b2b maçlarda. Yazık günah gerçekten. Dün Lebron olmasa ne olurdu, daha kötü olmazdı. Belki kazanabilirdik bile maçı. Özellikle b2b maçlarda buna dikkat edilmeli.

Şunu maç esnasında da düşündüm ve sadece maç için değil, maç içinde de yapmak gerekiyor. Baktın veteran dediklerimiz lay lay lom takılıyor, çek kenara Cacok'tan Cook'una kadar sadece dertleri oynamak oyuncularla devam et. En kötü yine yenilirsin, ama kazanma ihtimalin daha fazla.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #778 : 29 Ocak 2021, 14:30 »
LeBron maçtan sonra; "Yorulmuyorum, çok enerjim var." demiş.

Ben de hoşnut değilim durumdan. Her sezona yavaş giren adamın 36 yaşında hızlı gireceği tuttu. Umarım kasmaz sezon boyunca, gerek yok.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #779 : 29 Ocak 2021, 15:05 »
Şunu maç esnasında da düşündüm ve sadece maç için değil, maç içinde de yapmak gerekiyor. Baktın veteran dediklerimiz lay lay lom takılıyor, çek kenara Cacok'tan Cook'una kadar sadece dertleri oynamak oyuncularla devam et. En kötü yine yenilirsin, ama kazanma ihtimalin daha fazla.

Bu dediğin mesaj Nba ölçeğinde çok sert bir mesaj, Nba'de bir coach un bunu yapması için hakkaten sahada çok büyük bir şaklabanlığın dönmesi lazım ki şu back to back mağlubiyetlerine kadar Lakers Nba birincisiydi. Son şampiyon ve Nba birincisi takımın beşine siz oturun Cacok oynasın diyecek coach dertsiz başına dert alır muhtemelen de o sezonu tamamlayamaz kovulur