Kötü oynadık ve kaybettik. Kazanmayı hak ettiğimiz bir maç değildi, LeBron dışında özellikle hücumda çok tıkandık ve böyle maçlar için Vogel'ın rotasyonda ayarlamalar yapması gerekiyor. Takımın ve Vogel'ın maçı pek fazla umursamadığını zaten maçın havasından ve rotasyonlardan gördük. Vogel'ın ihtiyaç duyulduğunda, playoff'a yaklaştığımız dönemde rotasyondaki dakikaları ve beşleri doğru ayarlayacağından şüphem yok.
Ben bu maçı mesaj maçı olarak göreceğini düşünmüştüm takımın ama hiç öyle değildi. Trezz bana kalırsa Lakers'taki iyi maçlarından birini oynadı, o fizikle Embiid'e karşı en iyi savunmacımız olması bazı şeyleri anlatıyor.
Sarışın Alman'ın dakikalarını olabildiğince ilk beşten ayırıp, ilk çeyrek erken çıkartıp ikinci çeyreğin başındaki beşe monte etmek birçok sorunu çözecek bana kalırsa. Matthews-Kuz-LeBron-Kieff-Trezz beşi rotasyonda herkesin dakika alması amacıyla oluşan bir beş, facia sonuçlar doğuruyor her maç ama takım pek önemsemediği için ben de pek önemsemiyorum. Playoff zamanı böyle bir beş görmeyeceğiz zaten.
Caruso'nun daha fazla dakika alması gerektiğini yazmama gerek olduğunu sanmıyorum, bunu Vogel dahil herkes rahatça görüyor. Çok fizikli olmayan rakiplere karşı Alman-AC-Matthews üçlüsünün beraber iyi işler yapacağını düşünüyorum. Denenmeli bence.
Yukarıda da takımın maça pek özel konsantre çıkmadığını söylemiştim ama bu alkollü şekilde çıkılacağı anlamına da gelmiyor. Anthony Davis. Yeter artık be kardeşim. Evet, çok kısa bir offseason'la buraya geldik, zaman geçtikçe formunu artıracaksın biliyoruz. Ama Danny Green'in Anthony Davis'in üstünden turnike bitirmesi falan komediye kaçıyor artık.
Kendini saklamak istediği açık, hücumdaki şut tercihleri tamamen 'kim gidecek şimdi potaya kadar' düşüncesiyle paralel ama en azından savunmada şu maçta Anthony Davis olduğuna dair birkaç bir şey göster bari. Son 2-3 dakikada Philly'nin kabız olmasıyla birlikte Embiid üzerinde iyi iş yaptı ama önceki 46 dakikada Green tarafından çember etrafında ekarte edilen, Embiid'in oyuncak gibi oynadığı pozisyonları yaşayan, savunma rotasyonlarında sürekli geç kalan, %50'nin altında serbest atış atan bir AD gördük. Bence alkollü çıktığı maçlardan bir tanesini daha izledik

Maçın sonunda olanları pek mantıkla açıklayabileceğimizi sanmıyorum, manasız olaylar oldu ama tüm maç boyunca içeri kararlı yüklenişleriyle savunmamızı perişan eden Tobias Harris maçı hak eden tarafa getirdi. Curry'nin şut tehdidi nedeniyle switch yapmamız normal ama Harris'in topu kullanacağı bu kadar açıkken sola doğru hamlesine başladıktan sonra neden ikili sıkıştırma getirmedik, pek anlamadım.
Philly oldukça iyi takım olmuş, Embiid MVP olabilecek seviyede, Simmons maçın temposunu elinde tutmayı tam anlamıyla başarmış, şutörler falan da iyi performans veriyor. Lakers in 4.