Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #680 : 22 Ocak 2021, 16:34 »
Play-Off'lardaki AD'nin yaptıkları, geleceğe dair gözümü korkuttu. Potansiyelinin ucunu göremedim.

Play-Off'lardaki AD performansına yakın zamanda çıkma ihtimali olan sadece 3 oyuncu var bence. Lebron, Curry, Durant. Kalan herkes cidden işine bakabilir. Tabi kısa vadede diyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #681 : 22 Ocak 2021, 17:19 »
Anthony Davis şu anda Giannis in sahip olduğu Jrue Holiday ile play off larda sadece bir tur geçebildi 2 sene önce jrue holiday ve bu forumda çokça övgüler alan julius Randle ile 33 galibiyet alıp play off dışı kaldı

Burada temel soru şu Anthony Davis 2019 yazında olağanüstü bir gelişim yaşayarak mı o eşiği geçti ? yoksa şu anda oynadığı takım kendi yeteneklerini maksimize ettiği için mi o eşiği geçti ? Benim cevabım ikinci seçenek

Burada Anthony Davis e kesinlikle bok atmıyorum Davis müthiş bir oyuncu ama Giannis e bir haksızlık var. Diyorum ya ayrılsan hainsin ayrılmazsan ve seni maksimize edecek takıma sahip değilsen o eşiği geçemedin yaftası. Giannis niye o eşiği geçmek için üçlük atmak zorunda yada neden oyun kurmak zorunda ? Giannis keşke Miami ye gitseydi de mevcut haliyle o eşiği geçmiş mi yoksa geçmemiş mi  görseydik hep beraber

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #682 : 22 Ocak 2021, 17:29 »
Milwaukee'nin işi zor, şampiyonluk şansını çok yüksek görmüyorum. Öngörülerimi sıralarsam, bu seneki ve gelecek seneki playofflarda yine Miami, Boston, Brooklyn takımlarından birilerine playofflarda elenirler, Budenholzer 2021 yazında kovulur, 2022 yazında da Giannis takasını ister.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #683 : 22 Ocak 2021, 17:42 »
Anthony Davis şu anda Giannis in sahip olduğu Jrue Holiday ile play off larda sadece bir tur geçebildi 2 sene önce jrue holiday ve bu forumda çokça övgüler alan julius Randle ile 33 galibiyet alıp play off dışı kaldı

Burada temel soru şu Anthony Davis 2019 yazında olağanüstü bir gelişim yaşayarak mı o eşiği geçti ? yoksa şu anda oynadığı takım kendi yeteneklerini maksimize ettiği için mi o eşiği geçti ? Benim cevabım ikinci seçenek

Burada Anthony Davis e kesinlikle bok atmıyorum Davis müthiş bir oyuncu ama Giannis e bir haksızlık var. Diyorum ya ayrılsan hainsin ayrılmazsan ve seni maksimize edecek takıma sahip değilsen o eşiği geçemedin yaftası. Giannis niye o eşiği geçmek için üçlük atmak zorunda yada neden oyun kurmak zorunda ? Giannis keşke Miami ye gitseydi de mevcut haliyle o eşiği geçmiş mi yoksa geçmemiş mi  görseydik hep beraber

Yani dediğine katılıyorum ama bu sadece AD veya Giannis özelinde değil, -Kobe, LeBron, Jordan, Shaq gibi aşırı özel ve büyük oyuncular hariç- herkes için geçerli zaten. Onlar yanlarında süperyıldızlar olmadan da playoff'larda çok büyük maçlar oynayıp kazanabildiler mesela. Seri kazanamadılar, o ayrı mesele. Çünkü gerçekten iyi olan bir takımı playoff'ta tek başına yenemezsin. Giannis, AD ise çok istisnai yetenekler ama o büyüklükte oyuncular değiller. En azından şimdilik.

Mesela Gasol, Lakers'a gelmemiş olsaydı muhtemelen sıradan bir playoff takımı olan Memphis'te emekli olacaktı ve bugün kimse hatırlamayacaktı. Kobe'nin yanına geldiği için o potansiyelini tepeye çıkardı ve şimdi forması emekli olsun diye bekliyoruz. Giannis, tabii ki özel yetenek olarak Gasol'ün çok çok ötesinde bir adam ama eğer kendini ve takımını tamamlayamazsa çok yetenekli bir süperyıldız olarak kalacak sadece.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #684 : 22 Ocak 2021, 20:40 »

Mesela Gasol, Lakers'a gelmemiş olsaydı muhtemelen sıradan bir playoff takımı olan Memphis'te emekli olacaktı ve bugün kimse hatırlamayacaktı. Kobe'nin yanına geldiği için o potansiyelini tepeye çıkardı ve şimdi forması emekli olsun diye bekliyoruz. Giannis, tabii ki özel yetenek olarak Gasol'ün çok çok ötesinde bir adam ama eğer kendini ve takımını tamamlayamazsa çok yetenekli bir süperyıldız olarak kalacak sadece.

Abi tam da anlatmak istediğim olay bu zaten bu bir kaldıraç ilişkisi Kobe Gasol ü yukarı çıkarır Gasol Kobe yi şampiyon yapar. Giannis in geçemediği ama Davis in geçtiği varsayılan eşiği geçirten LeBron dur bunun karşılığında Davis veya Kyrie, LeBron u şampiyon yapar ha keza jordan-pippen ilişkisi. Herkesin o kişiye ihtiyacı vardır

Giannis konusunda sıkıntı Giannis in kaldıracın yanlış tarafına oturması gerektiğinin düşünülmesi bu yetmezmiş gibi kaldıracın diğer tarafına oturan kişi de yanlış kişi ve bunun sonucunda diyoruz ki Giannis o eşiği geçemedi

Keşke o eşiği geçemediği düşünülen iki isim olan Harden ve Giannis i aynı takımda görebilseydik ve o eşiği geçip geçemedikleri konusunda doğru yargıya varabilseydik

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #685 : 24 Ocak 2021, 05:32 »
Schroder kac macdir sicislarda

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #686 : 24 Ocak 2021, 05:34 »
THT hoş geldin çocuğum..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #687 : 24 Ocak 2021, 05:39 »
Bulls'ta, Wendell Carter'ın eksikliğini çok iyi kullandık.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #688 : 24 Ocak 2021, 05:44 »
THT!!!

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #689 : 24 Ocak 2021, 05:46 »
Chicagolu cocuklar akıyor :)