Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #620 : 19 Ocak 2021, 11:49 »
Takımdaki genel rehavet çok sinir bozucuydu. Vogel'ın kullandığı saçma sapan challenge olmasa son pozisyonlarda Green'in hatalı yürümesine itiraz edip topu alacaktık.

O son iki hücum, THT'ye süre vermemek filan... Garip gureba bi maç seyrettik.

Kuzma, Schröder ve Harrell'ın performansları tatmin ediciydi ama çok tadım kaçtı resmen.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #621 : 19 Ocak 2021, 20:24 »
Hem biz hem de Bucks son maçlarını kaybetti. Bi sonraki maçımız onlarla. Bakalım kimin mağlubiyet serisi 2 maça çıkacak. Önemli bir mesaj maçı bence.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #622 : 19 Ocak 2021, 22:06 »
Lebron bu maçı alır mı?
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #623 : 19 Ocak 2021, 22:58 »
Lebron bu maçı alır mı?

Bana sorsan, GSW maçında ne kadar cıvıtan varsa hepsini maçın 1. dakikasında kenara alır, bir daha da oyuna sokmazdım..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #624 : 19 Ocak 2021, 23:56 »
Bana sorsan, GSW maçında ne kadar cıvıtan varsa hepsini maçın 1. dakikasında kenara alır, bir daha da oyuna sokmazdım..

GSW maçı fecaatti gerçekten de genel resmi düşününce o kadar bozulmadım ben. Sezon başından beri bizim kadar işini ciddiye alan, saçma sapan işler yapmayan kaç takım var ki. Takım beni bu sezon iyi anlamda çok şaşırttığı için GSW maçına sadece anlık tepki verdim. Öyle bir saçmalığın ardından yukarıda arkadaşın da söylediği gibi 2 maçlık mağlubiyet serisi olmaması adına, hem de rakip Bucks olduğu için iyi bir reaksiyon bekliyorum ben.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #625 : 20 Ocak 2021, 01:25 »
Kuzma, Schröder ve Harrell'ın performansları tatmin ediciydi ama çok tadım kaçtı resmen.
Bu uclunun de attigi kadar yedirme sorununu cozmek lazim. Maci izlerken Schoreder cok kotu oynadi gibi geldi bi baktim 24 sayi atmis adam. Ya uykulu uykulu izlemekten ya da savunmadaki lackalik buna sebep oldu orayi cozemedim.

Genelde bu tip maglubiyetlerden sonra cok iyi reaksiyon veriyoruz. Gecen seneden beri 2 mac ust uste kaybetmeyi ‘gurur meselesi’ yapan bir huvviyete sahibiz. Bucks da ayni durumda su an bence cok daha keyiflir bir mac bizi bekliyor. Kaybetsek de dunyanin sonu degil hala cok sezonun basi.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #626 : 20 Ocak 2021, 12:15 »
Gsw maçını skor 70-68 olana kadar izledim. Maçın kaybedilmesini LeBron'un gevşekliğine bağlıyorum. Akan hücumu yavaşlatıyor. Süreyi yemeye çalışıp skor bulamazsa takımın ritmini bozuyor. Yoksa fark 30'lara çıkacak gibi oynuyorduk.

Tempolu oynamak istemiyorsa bir zahmet kenarda beklesin bu tür maçlarda.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #627 : 20 Ocak 2021, 12:23 »
LeBron'un açıklaması:

'Oyunun temposu yavaşlamaya başladığı anda ritmimizi kaybettik ve onlar da elde ettikleri bu avantajı iyi bir şekilde değerlendirmeyi başardılar.'

Tempo niye yavaşladı acaba?  :D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #628 : 20 Ocak 2021, 16:15 »
LeBron'un açıklaması:

'Oyunun temposu yavaşlamaya başladığı anda ritmimizi kaybettik ve onlar da elde ettikleri bu avantajı iyi bir şekilde değerlendirmeyi başardılar.'

Tempo niye yavaşladı acaba?  :D

Hayırlı mağlubiyet işte, dediğim gibi eğer o son topu girmiş olsa; taşak geçerek de kazanabiliyoruz deyip iyice cıvıtabilirlerdi. Başka takımların aksine, bu takımın liderlerinin bu tarz mağlubiyetlerden ders çıkartabileceğine inancım tam. Bunu geçen sene gösterdiler de zaten..

Yalnız, biz böyle bir olayı ilk kez, sikindirik bir normal sezon maçında yaşadık. Dünya üstündeki bir avuç Clipperslının 2 senedir neler yaşadığını hayal bile edemiyorum. 

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #629 : 20 Ocak 2021, 21:25 »
Eğer maçı izlediysem, Lakers mağlubiyetiyle güne başlamak çok moral bozucu oluyor. Skor 70-68 olduğunda işe gitmek için maçı izlemeyi bırakmıştım, bu sayede rezaleti görmek zorunda kalmadım, bu tür maçlar cidden insanı gıcık ediyor. Clippers'ın yaşadığını yaşasak 3-4 ay yas tutarım herhâlde, Allah göstermesin. Tabii bende sizlerden farklı olarak kalıcı Lakers aidiyeti yok. Kadro dağılırsa ve sevdiğim bazı oyuncular giderse takımı çok umursamam sanıyorum. Renkleri çok parlak. Gözüm hep nets'e gidiyor bu yüzden.  :D