Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186892 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #500 : 13 Ocak 2021, 05:59 »
houston felaket durumda ya...

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #501 : 13 Ocak 2021, 06:13 »
Sterling brown, bizim shanon’un kardesiymis bu maci da boyle hatirlayacagim.
Houston formalari kadar kotu be...

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #503 : 13 Ocak 2021, 07:17 »
Ya gözünüzü seveyim Lebron, Vogel. Kır kıçını otur kenarda ya, zaten net kaybedeceğimiz maç, boşu boşuna oynayacak..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #504 : 13 Ocak 2021, 09:51 »
İzlemedim maçı. Aynı skor bir daha gelir demiştim, cuk oturdu. Hem Lakers'ım, hem benim kasa kazandı. :)

Houston son yıllarda en gereksiz franchiselardan biri haline geldi. Ya kimse farkında değil ya da iyice battı balık modundalar artık.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimiçi yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #505 : 13 Ocak 2021, 09:53 »
İzlemedim maçı. Aynı skor bir daha gelir demiştim, cuk oturdu. Hem Lakers'ım, hem benim kasa kazandı. :)

Houston son yıllarda en gereksiz franchiselardan biri haline geldi. Ya kimse farkında değil ya da iyice battı balık modundalar artık.

Herkes farkında ya. Yeni takım sahibi franchise'ın içinden geçti resmen. Harden da iki gün önce yavaş yavaş uyum sağlayacağız derken yok abi olmayacak demiş bu maçtan sonra. Harden takasıyla birlikte rebuilding başlar ve son 10 yılın şampiyonluk olmasa da en istikrarlı takımlarından biri patlar.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #506 : 13 Ocak 2021, 09:58 »
Herkes farkında ya. Yeni takım sahibi franchise'ın içinden geçti resmen.

Bence yaptığı takaslarla Morey'nin kadroyu çok fena erozyona uğratmasının da epey etkisi var.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #507 : 13 Ocak 2021, 11:20 »
Bence yaptığı takaslarla Morey'nin kadroyu çok fena erozyona uğratmasının da epey etkisi var.

bence de ciddi bir kumar oynadılar ve kısa beşe varı yoğu bastılar, son dörtten öteye gidemediler.

Halbuki, Chris Paul'lu kadrolarla 2018 ve 2019'da çok yaklaşmışlardı.
Dwight Howard, Chris Paul, Westbrook hiçbiriyle mutlu bir evlilik yaşayamadı Harden. Gerçi bu isimler de pek uyumlu isimler değil o yüzden sorun Harden'da mı ona da emin olamıyorum.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #508 : 13 Ocak 2021, 14:54 »
https://twitter.com/LakersReporter/status/1349201022044884993

AD'nin dinleneceği 3.maç olacakken 36 yaşındaki LeBron tüm maçlarda oynadı şuana kadar. Takımın bu sezon yanlış yaptığı nadir şeylerden biri bence bu mevzu. Hem bu sezon saha avantajının bi işe yarayıp yaramayacağı şüpheli, hem normal sezonda kimseye kanıtlayacağımız bir şey yok hem de batıdaki en yakın rakipten 1.5 maç öndeyiz.

LeBron'ı da dinlendirir umarım bu OKC maçında. Back to backlerde oynatmak anlamsız geliyor bana. Bu sezon kadro daha derin zaten. Geçen sene LeBron ve AD sahada yokken takım üretmekte zorlanıyordu ama bu sezon Schroder+Harrell+THT eklemeleriyle belli bir seviyenin altına düşmeyiz.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #509 : 13 Ocak 2021, 15:15 »
AD'nin dinleneceği 3.maç olacakken 36 yaşındaki LeBron tüm maçlarda oynadı şuana kadar. Takımın bu sezon yanlış yaptığı nadir şeylerden biri bence bu mevzu. Hem bu sezon saha avantajının bi işe yarayıp yaramayacağı şüpheli, hem normal sezonda kimseye kanıtlayacağımız bir şey yok hem de batıdaki en yakın rakipten 1.5 maç öndeyiz.

LeBron'ı da dinlendirir umarım bu OKC maçında. Back to backlerde oynatmak anlamsız geliyor bana. Bu sezon kadro daha derin zaten. Geçen sene LeBron ve AD sahada yokken takım üretmekte zorlanıyordu ama bu sezon Schroder+Harrell+THT eklemeleriyle belli bir seviyenin altına düşmeyiz.

LeBron sanırım ciddi ciddi tarihin en yaşlı normal sezon MVP'si olmaya oynuyor. Bu eforun ve devamlılığın başka bir açıklaması olamaz. Böyle giderse olma ihtimali de hiç az değil yalnız. Ama şampiyonluk yolunda takımın faydası için doğru bir şey olmadığını düşünüyorum ben de.