Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #330 : 04 Ocak 2021, 13:39 »
Şu an ligin en kolay fikstürüne sahibiz. Avantajımıza olsun..
fikstüre baktım da. sıradaki maçlar memphis, san antonio, chicago, houston, houston, okc. bir sürpriz olmazsa 6 maçtan 5 galibiyet bekliyorum en az. bu da durumumuzu 10-3'e getirebilir. güzel bir sezon başlangıcı olur. elimizi kolaylamış oluruz baştan.

sonra pelicans, warriors, bucks şeklinde zorlu 3 maç oynayacağız.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #331 : 04 Ocak 2021, 13:59 »
fikstüre baktım da. sıradaki maçlar memphis, san antonio, chicago, houston, houston, okc. bir sürpriz olmazsa 6 maçtan 5 galibiyet bekliyorum en az. bu da durumumuzu 10-3'e getirebilir. güzel bir sezon başlangıcı olur. elimizi kolaylamış oluruz baştan.

sonra pelicans, warriors, bucks şeklinde zorlu 3 maç oynayacağız.
10-3 yapma ihtimalimiz şu an göze hoş görünüyor evet ama bunu görünce merak edip geçen sezona baktım.

8-1 ile başlayıp, 19-2 ile devam etmişiz. sonra 27-3 yapmışız. şaka gibi. üst üste 4 mağlubiyetlik kara anıdan sonra da üst üste 9 maç kazanmışız.

sahi ne yapmışız öyle ya? ??? ???

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #332 : 04 Ocak 2021, 14:04 »
Matthews ve Harrell'ın katkılarından epey memnun kaldım.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #333 : 04 Ocak 2021, 14:42 »
10-3 yapma ihtimalimiz şu an göze hoş görünüyor evet ama bunu görünce merak edip geçen sezona baktım.

8-1 ile başlayıp, 19-2 ile devam etmişiz. sonra 27-3 yapmışız. şaka gibi. üst üste 4 mağlubiyetlik kara anıdan sonra da üst üste 9 maç kazanmışız.

Geçen sezon ile bu sezonun şartlarını bir tutmak çok yanlış olur. Sezonun hiçbir anında bu hataya düşmemek gerekiyor hatta. Bu sene neden normal sezonda geçen sezondan daha kötü bir derece yapacağımızı 10 maddede yazsak yetmez heralde. Bu sezonun odağı ve amacı çok daha farklı.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #334 : 04 Ocak 2021, 14:52 »

Geçen seneye çok farklı konjonktürde başladı ama lakers. Herkesin en başta da iki yıldızın kanıtlaması gereken şeyler vardı.

Büyük vaatlerle gelip takımı play off a bile taşıyamayan bir lebron ve bu konuda kariyeri boyunca loser damgası yemiş bir Davis normal sezonu vidaları sıkarak oynadılar. Şu anda normal sezonda kanıtlayacakları bir şey yok yapmaları gerekeni ikisi de yaptı zaten bubble da

Mart ortasına kadar düşük vitesle gitmenin hiç sakıncası yok bence. Bu döneme kadar dünkü gibi son periyot ağırlık koyup maçı alma performansları da olucak o bir periyodun yetmeyip kaybedilen saçma sapan maçlar da olacak. Muhtemelen yine Bubble da oynanacak bir play off için saha avantajı kasmanın pek manası yok şu anda Lakers için en önemli şey sağlıklı kalmak

Belki Kareem in rekorunu kırmak için her maçı oynamayı önemsiyor ama Lebron un özellikle back to back maçlarına falan çıkması bana çok saçma geliyor aynı şey Davis,kuzma ,Markieff,kcp için de geçerli. Bu adamlar mart ortasına 8-10 maç dinlenerek gelmeli

belki herkesi  Clippers örneği endişelendiriyor ama Lakers nerede gaza basıp takımı havayı sokacağını bilen bir lidere sahip daha önce defalarca yaptı yine yapacaktır. Nisan başı gibi o beklenen lakers ortaya çıkacaktır

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #335 : 04 Ocak 2021, 17:11 »
Böyle diye diye 67-5 bitireceğiz sezonu gibi geliyor. Çünkü herkes aynı moda girmiş durumda. Sıralamanın önemi yok, aman sakatlanmayalım diye diye rolantide her maçı kazanırız =)
*bu arada belli eyaletlerde şimdiden seyirci alıyor adamlar, eğer aşı ile iş çözülürse, play-off'da bubble ortamı olmayabilir.

LeBron, kendini çok iyi tanıyan bir adam, maç içinde enerji harcayacağı pozisyonları o kadar iyi seçiyor ki aktif dinlenmeyi becerebiliyor. Miskinliğin üzerine yapışmak gibi kötü bir huyu var (bkz. 3 günlük yılbaşı sonrası pazartesi işe gitmenin zorlupu). O yüzden LeBron'un oynaması takımın geri kalanını ayık ve motive tutmak için bir mesaj.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #336 : 04 Ocak 2021, 19:18 »
Bazen LeBron ve Ad oynadığı için gevşeklik yaptıkları da oluyor. Geçen seneki OKC maçı bir gösterge olabilir. Rondo ve Kuzma cayır cayır top oynamıştı. Morris bu ara fena salmış durumda ama süreleri de çok az. 10 dk takılayım kafasında sahaya çıkıyor sanki.

Son olarak Caruso olmayınca hep bir şeyler eksik.  :D

Çevrimdışı kobeforthewinnn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #337 : 04 Ocak 2021, 23:25 »
Normalde bukadar az dinlenmişken Lebron ve AD'nin her maç 30+ süreler alması, hatta back-to-back maçlarda bile hiç dinlenmemesi çok riskli geliyor. Teknik ekip de bunu bizim kadar düşünüyodur tabi ama arkasındaki motivasyonu merak ediyor insan. Gerçekten Kareem'in rekoru mu derdi, koç erken ritm bulmasını mı istiyor 2 süperstarında, Lebron bana bişey olmaz oynarım mı diyor, nedir yani olay.. İkisi de her yere düştüklerinde yada bi sektiklerinde yüreğim çıkıyor lan  :D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #338 : 04 Ocak 2021, 23:33 »
Hazırlık maçı kafasıyla yaklaşıyor şu süreçte, maçları izleyen hiç kasmadıklarını çok rahat görür. Fiziksel olarak bile hamlıkları belli oluyor, oynasınlar biraz forma girsinler. 20 dakikasında jogging yaptıkları bir ortamda 32 dakika ortalama da pek fazla değil zaten..

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #339 : 05 Ocak 2021, 01:09 »
Normalde bukadar az dinlenmişken Lebron ve AD'nin her maç 30+ süreler alması, hatta back-to-back maçlarda bile hiç dinlenmemesi çok riskli geliyor. Teknik ekip de bunu bizim kadar düşünüyodur tabi ama arkasındaki motivasyonu merak ediyor insan. Gerçekten Kareem'in rekoru mu derdi, koç erken ritm bulmasını mı istiyor 2 süperstarında, Lebron bana bişey olmaz oynarım mı diyor, nedir yani olay.. İkisi de her yere düştüklerinde yada bi sektiklerinde yüreğim çıkıyor lan  :D

Şu anda ritm bulmasının hiç manası yok hele hele Vogel ın hadi LeBron oyna dediğine hiç ihtimal vermiyorum,  Bence hata yapıyor yaşı geçtim gözle görülür bir kilo fazlası da var şu anda

Ben motivasyonunun Kareem olduğunu düşünüyorum  genel 40-42 ye kadar oynar düşüncesinin aksine Lakers la şu üç senede istediklerini başarabilirse 2023 de basketbolu bırakacağını düşünüyorum ben