Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #180 : 27 Aralık 2020, 16:59 »
:D Bence oyuncular hedefleri ve beklentilerine göre savunma yapıyorlar. Bu nedenle bir hikâye oluşturabilen takımlar başarılı oluyor. Lakers'ın ve Celtics'in tarihleri bunu sağlıyor. Bir de LeBron James kendi başına bunu aşılayabiliyor takım arkadaşlarına. Yoksa J.R. Smith'in yüzük almasının başka açıklaması olamaz.

Sende birçok Nba izleyicisinde de olan genç takım 0 dan birlikte büyüyüp birlikte olgunlaşıp zirveye çıksınlar fantazisi var. Herkes bu olaya özellikle kendi takımında tanık olmayı ister ama bu takımlar istisnalar dışında başarılı olamayıp dağılmaya mahkum takımlar oluyor

Bunun bir sürü sebepleri var kimisi maddi açıdan bir arada kalamıyor kimisinin içinde kıskançlık 1.adam olma, arzusuyla hiyerarşi problemleri oluyor kimisi sürekli diplerde gezmekten kaybetmeyi alışkanlık haline getiriyor vs vs vs

Pelicans ve Timberwolves örneklerin de bu sorunları yaşıyor ve ileride de yaşamaya devam edecekler. Bu şekilde birlikte büyüyüp zirveye çıkabilecek tek takım var şu anda o da Boston Celtics ki onların da şansı geçen gün bahsettiğimiz o Top 10 olan Altın çocuğu kendi pickleriyle değil Nets pickiyle aldılar. Tatum lige kazanma alışkanlığı edinmiş bir takımın içinde ve Robin i olacak Jaylen Brown bulunmuş şekilde girdi. Ainge eleştiriliyor hamle yapmıyor diye ama bence doğruyu yapıyor o legacy i oluşturmak için Tatum ın biraz daha play off da tokat yemesi lazım Adam draft seçimlerinden bir şey çıkmasını bekliyor acelesi yok 2 adam bulursa veteran takviyeleriyle birlikte Tatum 25-26 yaşına geldiğinde şampiyon olacak ve bu tek seferlik bir şey de olmayacak muhtemelen

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #181 : 27 Aralık 2020, 17:13 »
  Sende birçok Nba izleyicisinde de olan genç takım 0 dan birlikte büyüyüp birlikte olgunlaşıp zirveye çıksınlar fantazisi var. Herkes bu olaya özellikle kendi takımında tanık olmayı ister ama bu takımlar istisnalar dışında başarılı olamayıp dağılmaya mahkum takımlar oluyor

Evet, öyle.  :D Memphis ve Hawks inanılmaz ilgimi çekiyor. Bir de bende şöyle bir takıntı var. Bir takım 3 tane çok iyi oyuncuya sahip olacaksa bunlar 2-3-4 numara olmalı. O yüzden Pelicans çok cazip gözüküyor. Tabii ball 2 numara değil, hatta iyi bir oyuncu da değil ama Ingram-Zion birbirlerine uyumlular. LeBron-Davis gibi.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #182 : 27 Aralık 2020, 18:07 »
Lafı gelmişken söyleyeyim, ben gençlerle yükselmeyi hiçbir zaman sevmedim. Coach Carter filmi falan değilse ilgimi de çekmiyor. Hatta bizim evlatların hiçbirini de benimsemedim bugüne kadar. Tabi günahlarını almayayım Kobe'den sonra elden kalan yapı diye ekstra problem oluştu zihnimde.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #183 : 27 Aralık 2020, 19:04 »
Abi şimdi D-Lo gevşeği kat ve Edwardsla gidebileceğin en iyi yer play in olur

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #184 : 27 Aralık 2020, 19:13 »
Ben ise bayılmıştım gençlerle yükselme fikrine. Ingram’ın da, Lonzo’nun da kolej maçlarını takip etmiştim sırf bu hevesten. O şekilde acayip bir bağ kuruluyor, büyük bir heyecan, çok istiyorsun yıldız olmalarını ve  takımı taşımalarını. Mesela bu yüzden geçen seneki takımla bağ kurmakta zorlandı konuştuğum birçok kişi, özellikle sezonun ilk yarısında.

35 galibiyet aldığımız sezon 75 maçı falan canlı izlemişimdir, çok heyecanlı ve keyifli bir deneyimdi.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #185 : 27 Aralık 2020, 19:17 »
Gençlerle yükselme ve başarılı olma fikri bence de heyecan verici ama, daha heyecan verici olan şey herhangi bir şekilde başarılı olmak.

:dance:

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #186 : 27 Aralık 2020, 19:23 »
abi kafayı yememek elde değil batı'nın haline bak kolay maç yok resmen ya...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #187 : 27 Aralık 2020, 21:04 »
Sosyal medyada sık sık söylendiğine denk geldiğim gibi; şu anda "bizlere" kalsa, AD ile şampiyon ve contender bir takım olmak yerine, hala Lonzo ya da Ingram etrafında takım kurmaya çalışıyorduk. Böyle düşünürseniz, muhtemelen "Ulan sikerler, iyi ki gitmişler aminyu" dersiniz..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #188 : 27 Aralık 2020, 21:23 »
Sosyal medyada sık sık söylendiğine denk geldiğim gibi; şu anda "bizlere" kalsa, AD ile şampiyon ve contender bir takım olmak yerine, hala Lonzo ya da Ingram etrafında takım kurmaya çalışıyorduk. Böyle düşünürseniz, muhtemelen "Ulan sikerler, iyi ki gitmişler aminyu" dersiniz..

That's what I'm talking about
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #189 : 27 Aralık 2020, 21:34 »
Lakers özelinde Davis takasına acaba mı demek bile bana çok saçma geliyor

İlk yılında şampiyon yapması ve ileride şampiyonluklar getirebilecek olmasını geçtim 26 yaşında 0 problemli Top 5  topçu aldın. Giden oyuncuların  bu seviyeye çıkıp pelicans ı şampiyonluğa taşıyacağını asla düşünmüyorum

Hee 2018 yılında LeBron Lakers a gelmeyi seçmese muhtemelen Davis de Lakers a gelmezdi ve Clippers tayfa büyük olasılıkla Lakers forması giyiyor olurdu şu anda İngram ve Lonzo başka bir oyuncu için takas edilirdi yine. O senaryoda Lakers daha mı başarılı olurdu tartışılır tabi