Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186882 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #150 : 23 Aralık 2020, 08:27 »
Yere düşen kalkmıyor. Oynamaya gelmemiş bizimkiler.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #151 : 23 Aralık 2020, 08:29 »
İlk aylarda bu tür maçlardan galibiyet beklemiyorum zaten. Siz de beklemeyin, üzülmeyin bence.

Takımın mesaj vermek gibi bir derdi de yok zaten bu saatten sonra. Belli bir sıralamada tutunmak için kolay maçları kazanırız, bu tür maçlarda Şubat ortasından itibaren vites arttırırız diye tahmin ediyorum.

Çevrimiçi yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #152 : 23 Aralık 2020, 08:35 »
İlk aylarda bu tür maçlardan galibiyet beklemiyorum zaten. Siz de beklemeyin, üzülmeyin bence.

Takımın mesaj vermek gibi bir derdi de yok zaten bu saatten sonra. Belli bir sıralamada tutunmak için kolay maçları kazanırız, bu tür maçlarda Şubat ortasından itibaren vites arttırırız diye tahmin ediyorum.

Her maça kalksam küfrederim, ama kalkmayacağım...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #153 : 23 Aralık 2020, 08:39 »

Bunu Vogel da söylemişti; ilk 2 hafta bir şey beklemeyin diye.. En az dinlenen takım olduğumuzdan hem fiziksel olarak hem birbirlerine alışma açısından felaketiz. Özellikle Lebron ve Wesley hiç hazır değil.

Vogel hocamın da rotasyonu doğru düzgün oturtmalı. Schröder'in sahada kalış süresi ve kimlerle kaldığı çok kritik, zira Lebron ile birlikte kenara gelmesi ve o sürede ipleri Caruso'ya vermek berbat bir karar.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #154 : 23 Aralık 2020, 08:41 »
Harrell'i çok beğendim. Schröder ile uyumu iyi. Kuzma da daha sakin oynuyor. Fakat birkaç olumsuz duruma değineceğim.

Davis'e daha az top veriyorlar sanki. Adam maça ısınamadı gibi gözüktü. İkincisi Talen ve Schröder aynı anda sahada olmamalı. Caruso ve Talen beraber oynarken topu Talen taşımalı. Birçok pozisyonda köşeye gidip bekledi. Bu adamın özelliği o değildi ki. Wes henüz alışamamış gibi. Kcp birçok pozisyonda uyukladı.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #155 : 23 Aralık 2020, 10:10 »
3. çeyrekte bi türlü öne geçemeyince o psikolojik eşiği de kıramadık maalesef. Matthews ve Gasol savunmada kara delik gibiydi. Adeta içine ettiler işin savunma tarafında; kimle eşleşseler kevgir oldular garip bi biçimde.

Schröder tam da umduğum gibi müthiş işler yapıyor. Harrell da keza...

Çok da üzüldüğüm bi mağlubiyet olmadı.

Çevrimdışı system_k

• Rookie
  • *
« Yanıtla #156 : 23 Aralık 2020, 10:20 »
cumartesi sabahı mavs maçını da kaybederiz heralde. takımın o toleransı var maalesef. yani maalesef diyorum çünkü maç kaybederken görmeyi sevmiyorum ama şimdilik yapacak bir şey yok.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #157 : 23 Aralık 2020, 10:27 »
Unutmadan ekleyeyim; skordan bağımsız, fark henüz 8-10 civarlarındayken hocanın önce Lebron'u daha sonra da AD'yi oyundan almasını beğendim.   

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #158 : 23 Aralık 2020, 10:48 »
 Maçı izleyemedim ama çok enseyi karartacak bir durum yok sanki. Böyle yüzük seremonisi maçlarında hele ki ilk maçı direk rakibinle oynuyorsan rakibin vurup geçmesi bile mazur görülebilir ki Clippers da ilk çeyrek bunu yapmasına rağmen takım güzel bir reaksiyon verip 20 sayıdan geri dönmeyi başarmış

Lakers genel olarak ligin favorisi ama normal sezonu kasıp kavuracak bir performans beklenmemeli ki bence buna gerek de yok zaten. Geniş rotasyon genel olarak güzel bir şey ama böyle hedef maçlarda başını ağrıtır play off da başına hepten dert olur. O yüzden Lakers kesinlikle sene içinde elindeki bazı parçaları bozdurup rotasyonu 9 kişiye düşürmeli.

Düzensiz bir rotasyon ve verimsiz Lebron-AD ikilisine karşı daha düzgün bir rotasyon ve extra oynayan bir Paul George a karşı bu mağlubiyet olumsuzdan ziyade hatta olumlu geldi bana. Tabi bu yorumu maçı izlemeden tamamen rakamlar üzerinden yapıyorum yanılıyor da olabilirim bu konuda

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #159 : 23 Aralık 2020, 12:05 »
Her maça kalksam küfrederim, ama kalkmayacağım...
6-6.30 olunca dayanamiyor kalkiyor insan :)

2004’de Dallas’a karsi oynadigimiz acilis macindan beri çok genelde sıkıcı geçiyor normal olarak. 1 ay yarı uykulu izlemeye devam.
Schroder, Harrell ve Kuzma’nın iyi oyuncu olup olmadıklarını kanıtlayacak bir dönem.