Kuzma konusu biraz toplumsal histeriye dönüştü bence, tek hatada ya da vasat performansta gömmek için sıraya giriliyor maalesef. Şu maç özelinde eleştirebileceğim pek bir şey yok açıkçası, özelikle gard olarak başladığı maçta.
Yalnız en çok dikkatimi çeken, kariyerinde yüzde 40, geçen sene yüzde 52 ile attığı köşe üçlüklerini bu maçta kullanamaması oldu. Ayrıca Lebron ve AD sahadayken verimi çok düşüyor, en fazla biri ile sahada olması gerek. Bazen kendi elimizdeki adamların değerini düşürmek için çok uğraşıyoruz.
Ben AD takasında Kuzma gitmesin diye burada az ağlamadım. Yeteneğinden hiçbir şüphem yok açıkçası ama bu adamın yaşadığı bunalımın Ingram'ın yaşadığından pek bir farkı yok bence. Kendisine o kadar uygun olmayan bir ortamda oynuyor ki adamın imza hareketleri bile köreldi resmen.
Herif bence NBA'in en iyi floater atan oyuncularından biriydi. Tamamıyla oyun yapısından çıktı. Drive'ları, post'upları... Silindi gitti resmen. Heriften pure şutör çıkarmaya çalışıyoruz alakasız bir biçimde ve bu role oturtmaya çalıştıkça sahada kayboluyor.
Lebron'suz ve/veya AD'siz bir 5'te topu eline verelim desen; o mental kararlılık da görünmüyor kendisinde. Bazen sahada dokunsan ağlayacak gibi yüzü düşüyor durduk yere.
Değerini düşürmek için söylemiyorum elbette ama; bu tabloda bu adamın nasıl bir katkı verebileceğini düşündükçe ben işin içinden çıkamıyorum.