Gönderen Konu: Lonzo Ball  (Okunma sayısı 50564 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: #2 Lonzo Ball
« Yanıtla #50 : 04 Mart 2018, 01:57 »
Bence de Lonzo'nun şutuna takılmamak lazım ama Michael Redd'in şutunda öyle garip bir durum yoktu sadece kafasının üstüne normalden biraz daha fazla kaldırır çıkarırdı topu. yani ekstrem bir durum yoktu o adamda ben çok beğenirdim hatta. garip şutun tanımı Shawn Marion'dır. Marion o şut tarzıyla iyi bir üçlükçü oldu, all star oldu , milli sporcu oldu. Lonzo niye olmasın? Sabırlı olmaya devam. Güzel günler göreceğiz

Farklılık açısından dedim. Birkaç sezonu çok ölümcüldür. Ben de çok severdim, yad etmek lazım.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #51 : 04 Mart 2018, 02:00 »
Lanzo konusunda sorumluluk kısmını farklı değerlendiriyoruz sanıyorum. Gözünü kırpmadan kendi potasından, erken hızlı hücumlarda vs. asist deneyebilen bir adam. Topa fazla dokunmadan faydalı olmaya çalışıyor.  Genelde bu özelliğiyle oldschool guardları andırıyor gibi.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #52 : 04 Mart 2018, 07:23 »
Şu SAS maçı bu muhabbette yeterlidir zannediyorum. Son iki dakikada üç tane üçlük attı vs. vs.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #53 : 04 Mart 2018, 07:24 »
Sorumluluk almaktan aciz Lonzo, 3 clutch üçlük ve 1 asistle Spurs'ün fişini çekiyor deplasmanda.

Çevrimdışı organic soap

• Rookie
  • *
  • - Ball

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #55 : 04 Mart 2018, 19:04 »

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #56 : 04 Mart 2018, 21:34 »
Topçunun hası olacak.

Çevrimdışı vence

• Administrator
  • Rookie
  • Bombardier
« Yanıtla #57 : 08 Mart 2018, 20:15 »
Uzun zamandır kendisini ne kadar sevdiğim ve izlemenin ne kadar büyük keyif olduğundan bahsetmemişim. Çok derin seviyorum hocam..

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #58 : 23 Mart 2018, 05:48 »
Babası bu çocuğun basketbol gelişiminin önüne resmen duvar örmüş. Basketbol fundamentalini kendisi öğretmediği gibi, bir başkasının öğretmesine de engel olmuş.

Lonzo şu anda tamamen içgüdüleri ile oynuyor. Çok zeki bir adam ve şimdilik sadece zekası ve doğuştan gelen saha görüşü ile var oluyor. Onun dışında işin fundamental tarafı rezalet durumda.

Uzak mesafe şutu yok, orta mesafe şutu yok, potaya zaten gidemiyor. Bunları kötü yapıyor demek istemiyorum, çünkü bunları bilmiyor. Potaya nasıl gidilir, pota altında top rakip savunmacıdan nasıl kaçırılır, perdeleme nasıl kullanılır en ufak bir fikri yok. Öğretmemiş babası. Her şeyi kendisinin en iyi bildiğine olan saplantısı yüzünden başkasının öğretmesine de izin vermemiş gibi duruyor.

Evet, Lonzo Lakers'a yıllar sonra çok keyifli bir basketbol oynatıyor. Evet, bu çocukta çok fazla potansiyel var. Fakat birinin bu yaz ona basketbol öğretmesi gerek. Bu haliyle bile takıma çok katkı veriyor. Ama yetmez. Çok temel şeyleri, birinin ona çok çabuk öğretmesi şart.

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #59 : 21 Nisan 2018, 18:09 »