Gönderen Konu: Lonzo Ball  (Okunma sayısı 50556 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı CS_Cafer

• Rookie
  • *
Ynt: #2 Lonzo Ball
« Yanıtla #60 : 06 Temmuz 2018, 16:15 »
Bu aile  tam olarak sülük gibi. Lakers bunu takasladığında sevineceğim.

Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri olan Lakers’lı Lonzo Ball’ın sol dizinde menüsküs sakatlığı bulunduğu açıklanmıştı. Fakat görünen o ki; Lakers yönetimi bu sakatlığa inanmıyor.

Lakers’ın özellikle LeBron James’i aldıktan  sonra ve ardından yapılan Rondo transferi ile adı sürekli takas dedikodularına karışan Ball’ın bu takaslara dahil olmamak için sakatlık bahanesi üretiyor olabileceği konuşulmaya başlandı.

Özellikle Kawhi Leonard’a karşılık olarak Spurs’e gideceği söylenen Lonzo Ball’ın LeBron James ile oynamak istediği de gelen haberler arasında..

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #61 : 06 Temmuz 2018, 20:49 »
Bu aile  tam olarak sülük gibi. Lakers bunu takasladığında sevineceğim.

Al benden de o kadar. Konuştuklarının 10'da biri kadar katkı vermedi. IT bile o bitik ve ruhsuz haliyle sahada daha çok heyecan veriyordu.

Lavar enayisi de geçen çıkıp Lebron'la iyi anlaşırım ben filan demiş. Ulan sen kimsin be dürzü? Ulema gibi her şeye salça olması beni çıldırtıyor.

Çevrimdışı Peace

• Rookie
  • *
« Yanıtla #62 : 06 Temmuz 2018, 21:01 »
Bu ailenin (anneleri hariç) sorunlu olduğunun kanıtı kendi hayatlarını çektikleri tv programı. Parayı bulunca nasıl zıvanadan çıktıklarını an ve an görüyoruz. Babası + 3 çocuk resmen müptezel. İnsan hedefine odaklanır, onun için durmadan, bıkmadan çalışır. Bu müptezellere bakıyorsun, biri Çin'de hırsızlık yapar, Trump sayesinde götü anca kurtarır. Küçüğün daha sakalı çıkmamış vermişler altına lamborghini araba alemlere akma peşinde. Bu ise ben rapçi olcam babaaa diye tutturmuş.

Pazarlama iyi diye bize dandik ürün sattılar gibi hissediyorum. Valla göndersinler bu müptezelleri. Bi de 3ünü Lakers'a getirme projesi vardı Lavar'ın... Koşa koşa Litvanya'ya kaçtı oğlan. Başımıza bela olacaklar bakın ben yine yazayım buraya.  :-X

Bunların nasıl müptezel olduklarını görmek için buyrunuz : https://facebook.com/ballinthefamily/

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #63 : 06 Temmuz 2018, 23:13 »
Takas edilmesi çok büyük hata olur. Çaylak sezonunda 10/7/7 yaptı bu adam. Ne beklediniz de bulamayınca hayal kırıklığı yaşadınız? Skorer olup takımını taşıyacak denilen gp'ler bile şut atarak gelmiyor bu lige.

Fakat asıl Lavar Ball Lakers'a pratikte nasıl bir zarar verdi ki geçen sene bu kadar tepki görüyor, onu bilmiyorum.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #64 : 07 Temmuz 2018, 02:55 »
Bunların hepsi marketing. Adamlar gıcık olsa da değişik bir şeyler deniyorlar. Amerika toplumunda cıvıklık ilgi topluyor. Bu tarz medya olaylarının takımları etkileyeceğini sanmıyorum. Kötü performansla devam etme gibi bi şansı yok kimsenin. Çalışkan bir insana da benziyor. Değerli, spesifik bir potansiyeli var. Bu kadar bitik bakılmamalı.

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #65 : 10 Eylül 2018, 22:28 »
Instagram'da çeşitli hesaplardan gördüğüm kadarıyla şutu düzelmiş, yani o kulağına kadar çekme olayı artık yok. yüzdesi nasıl olur tabi onu bilemem.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #66 : 11 Eylül 2018, 00:00 »
Gelişme daha çok NBA temposuna ayak uydurmasıyla olur ama evet şut mekaniğini de biraz değiştirmiş gibi. Daha az sola çekiyor. Ama önemli olan maç içinde nasıl olacağı, Clarkson'ın 20'de 19 üçlük attığı videoları da hatırlıyorum iki sene önce.

Çevrimdışı Pardus

• Sophomore
  • **
  • MAMBA 4 LIFE
« Yanıtla #67 : 11 Eylül 2018, 07:47 »
Gelişme daha çok NBA temposuna ayak uydurmasıyla olur ama evet şut mekaniğini de biraz değiştirmiş gibi. Daha az sola çekiyor. Ama önemli olan maç içinde nasıl olacağı, Clarkson'ın 20'de 19 üçlük attığı videoları da hatırlıyorum iki sene önce.

Katılıyorum

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #68 : 11 Eylül 2018, 08:41 »

Kesinlikle. Bence de asıl sorunu NBA sertliği ve yıpratıcı maç trafiği. Maç içindeki şut olayını görmeden yorum yapmak güç. Geçen sene antremanlarda da iyi atıyordu. Bynum'un bile antremanlarında iyi attığı görülüyor.

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #69 : 26 Ekim 2018, 10:51 »
rondo'dan ilk 5'i alması gerektiğini gösterdi. hem rondo'nun 2nd unit yönetimi daha başarılı olabilir.

çocuk savunmada çok iyi, hücumda kendine güveni tam. yetenek konusunda zaten bir sıkıntısı yok. büyük topçu olması için hiç bir engel yok bana kalırsa.