Gönderen Konu: 2017-18 Maç Takibi  (Okunma sayısı 59356 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2017-18 Maç Takibi
« Yanıtla #50 : 30 Kasım 2017, 12:10 »
Bu kadar kızılacak bir şey yok aslında ya; bu takımda şu an tek eksiğimiz olan PG ya da Cousins seviyesinde biri olsa şu an çok farklı seviyede olurduk.

Ayrıca iyi tarafından bakalım; elimizde Westbrook, PG, Carmelo olup da şu anki durumda olmaktan iyidir..

Çevrimdışı vence

• Administrator
  • Rookie
  • Bombardier
« Yanıtla #51 : 30 Kasım 2017, 23:24 »
Geçiş sezonunda kazanmak kaybetmek pek bir anlam ifade etmese de bu maç, çocukların mücadelesine çok yazık olması bakımından üzücü oldu. Avucumuzun içine kadar gelen maçı yine basit kenar yönetimi hatalarıyla tutamadık.

Ingram kariyer maçını oynadı. Penetre üzerinden tarif ettiği yeni oyunu, şutunun girdiği böyle gecelerde all-star seviyesinde görünmesini sağlıyor. Neredeyse maçı alıyordu. Çok olumlu gelişme gösteriyor.

Bu maçtan sonra Ball'un sorununun özgüven olduğuna emin oldum. Şutları girdikçe daha iyi atıyor, skor üretme noktasında sorumluluk alıyor. Zaten arka arkaya soktuğu antrenman videolarını izliyoruz her gün. İstikrarlı şut sokmaya başladığı gün all-star seviyesinde olduğu konuşuluyor olacak.

Lonzo-Nance'li bütün diğer başlangıçlar gibi, bugün de ilk çeyrekte üretemeyen bir takım izledik. Geçen maç KCP'nin yaptığını bu maç Ingram yaptı, çeyreğin başında sorumluluk alıp tıkanan hücumda Lakers adına ilk 9 sayıyı üretti. Öte yandan Lopez yine rezil oynadı. Nance, her ne kadar çok fazla top çalıyor gibi gözükse de, aşırı yardıma gittiği için ilk çeyrekte Golden State, sürekli boyalı alanda boş turnike şansı buldu. İlk çeyrekte yediğimiz 30 sayının 20'si Zaza'lı boyalı alandan geldi.

KCP'nin genel oyunundan memnun olmakla birlikte fast break'lerde üçlük atıyor olmasından rahatsızım. %35 ile üçlük sokan bir adam 3'e 1 giderken durup üçlük sallayamaz. Kaç maçtır aynı terane. Hart'ın yeniden rotasyonda düzenli süre alıyor olması ise olumlu. Kasım'ın 10-20'si arası Vander Blue'nun rezil oyununa Walton övgüsü dinlemek için ne günah işledim bilemiyorum.

Nance ile 5'e 4 hücum ediyoruz. Adam oynadığı 22 dakikada sadece 2 şut kullanıp skor üretemedi. Lopez ondan da kötü. Senenin başında hiç değilse üçlük sokuyordu, bugün o da yok. Gelinen noktada uzun rotasyonunun en kötüsü. Bir pivot, 16 dakikada nasıl oluyor da 1 ribaund alabiliyor, aklım almıyor. Mevcut oyunuyla 1 dakika dahi süre almayı hak etmiyor. Zaten Nance-Lopez ikilisi oynadıkları kısa sürelerde -11, -15 ile bitirdiler maçı. Nance'in getirdikleri ortada, yine anlayabiliyorum fakat Lopez'in oynadığı oyunun da hala ısrarla oynatmaya devam eden Walton'ın da hiçbir özürleri yok.

4. çeyreğin bitimine 6 saniye kala skor berabere ve 4'e 4 hücuma koşarken, yani kaybedilecek hiçbir şey yokken Walton'ın yaptığı mola alıp Ingram'a iso çizerek boyalı alandaki kalabalığın üzerine sürmek. Maç sonunda hala alacak bir molası varken Durant-Green ikilisine karşı Randle-Ingram-Lonzo ile ribaund kovalaması ayrı akıl tutulması. Bu artık basketbola giriş 101. Seni hiç sevmedim sütoğlan. Oyunculuğunu da sevmezdim.

Çevrimdışı Ko8e_Bryant

• Rookie
  • *
« Yanıtla #52 : 04 Aralık 2017, 10:54 »
Lonzo yine müthiş (!) bir maç çıkardı.

22 dk, 4-0 ile 2 sayı, 1 rebound, 3 asist, 3 top kaybı.

:-[

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #53 : 10 Aralık 2017, 05:50 »
Hornets deplasmanını kolay geçtik. ilk 3 çeyrekte ağırlık koysak daha da kolay geçerdik de yapamayınca son çeyreğe kaldı iş.

Clarkson 14 sayı attı son çeyrekte yanılmıyorsam.

Ingram da büyük oynamaya devam ediyor, takımdaki liderliği eline alıyor yavaş yavaş. Son 11 maçta 20 sayı, 6 ribaund, 4 asist civarı ortalamaları var.

Takımdaki diğer isimler de iyiydi, ancak b2b oynayan Hornets büyük bir sınav değildi bizim için.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #54 : 10 Aralık 2017, 05:56 »
Sene sonu planları için Clarkson ve Randle feda edilecek gibi duruyor ama, bu seneki oyunlarından sonra şimdi ciddi bir kumara da dönüştü bu durum.

Eğer Clarkson cap boşluğu için, Randle da yazın zaten kontrat verilemeyeceği için all-star arasına kadar gönderilir de, sene sonunda da Lebron/George/Cousins'dan ikisi alınamaz ise çok çok büyük kayıp olacak.
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2017, 07:37 Gönderen: Ahkam Kuşu »

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #55 : 19 Aralık 2017, 12:59 »
Ucu ucuna verdiğimiz bir maç daha... Böylesine güzel hareketlerin olduğu, iki takımın da geri adım atmadığı, Kobe ile daha da anlamlı hale gelen bu maçı kazanmamızı çok isterdim ama olmadı.

Ingram bir ara çok blok yedi, hatta birinde sakatlanıp soyunma odasına gitti ama geri dönüp yürek koymasını bildi. Müthiş penetre ediyor ama savunmacılar buna odaklandı iyice, şutuna da ağırlık verdiği zaman daha rahatlayacak hücumu. Son dönemde güzel de sokuyor aslında orta mesafe ve üçlüğü. Gelişiminden ve sahadaki agresifliğinden çok memnunum. 19-6-5-2-2 ile bitirdi maçı.

Lonzo daha iyice gidiyor sezon başına göre. Houston maçını saymazsak son 8 maçta %40+ üzeri şut atıyor ve ortalama 2 üçlük sokuyor. Uzatmada üstü üste 3 basketle 7 sayı buldu, özgüven açısından önemli o şutları kaldırabilmesi. Özellikle orta mesafeden bulduğu basketi beğendim, bu sezon belki de ilk defa durup şut stilini kurmadan hareketli kaldırdı şutu. Bu tip çeşitlendirmeleri çoğaltması çok önemli skor gücü açısından. Yine arada blok yese de potaya gidişleri de daha iyiye gidiyor gibi ilk maçlara göre. 16-6-6-1-2 ile oynadı.

Kuzma çok iyiydi, 16 şutunun 10'unu soktu, 4 üçlük attı, 25 sayıyla takımın en skorer ismi oldu. Lopez sakatlanıp çıkınca baya süre buldu ve daha da rahat yansıttı oyununu sahaya.

Lopez maça fena başlamamıştı ama ayak bileğinden sakatlanıp çıktı. Fakat genel anlamda gerçekten kötü durumda, adam %30 un altında üçlük sokuyor ama hala kaldırıp atıyor potaya her maç. Bu maçta da ribaund almaya tenezzül etmedi birçok hücum ribaundu verdik, bu boyla maç başına 4 ribaund ortalamayla oynuyor adam.

Kcp kritik bir anda üçlük sokmuştu ama genel anlamda çok kötü şut attı, %23 ile oynamış. Uzatmadan önceki son topu da çok kötü kullandı.

Hart oynadığı bölümde fena değildi yine. Haddini bilerek oynuyor ve kullandığı topları da sokuyor genelde. Kendisinden uzun oyuncuları savunmak durumunda kaldı bu maç.

Clarkson çok etkisizdi, saçma sapan toplar kullanıp çıktı, sonra da pek oyuna almadı koç.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #56 : 19 Aralık 2017, 15:59 »
Maçın duygusal anlamını bir kenara bırakırsak, kazanmamız gereken bir maçı yine kaybettik.
Aynı sorunlar, oyuncular da koçta ders çıkarıyor mu bilmiyorum açıkçası.

Veteran bir guard bence bu sene çok şeyi toparlar bizim adımıza. Hem Lonzo'ya abilik yapar hem de oyun kitlendiğinde takıma liderlik edebilecek bir figür olur. Oyun sıkıştığında doğru şutu bulmakta zorlanıyoruz, durağanlaşıyoruz, herkes birbirinden medet umuyor.

Ingram bu takımın dış skorer all-star'ı olma yolunda gidiyor, 3-4 blok üstüne geri dönmesi güzel. son çeyrek sazı eline alması güzel. Geçen Cleveland maçında 3 çeyrekte 20 küsür atıp son çeyrek eline top değmemişti, galiba dersler çıkıyor ;)

*serbest atışlara artık şınav cezası mı verir, ceza idmanı mı koyar bilmiyorum ama bu yüzdeler kabul edilemez.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #57 : 19 Aralık 2017, 18:30 »
OKC bir halt olmaz, sene sonunda PG'yi bedavaya kaybedeceklerine verelim Clarkson ve Randle'ı alalım..

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #58 : 21 Aralık 2017, 06:37 »
Ne mac kazandik be

Çevrimdışı wc24

• Rookie
  • *
  • IceMan
« Yanıtla #59 : 23 Aralık 2017, 09:25 »
Houston'dan sonra GSW'yi de yenmeye çok yaklaştık aslında ama tecrübe yetmedi son dakikalarda. İşin savunma kısmında biraz daha sıkı kalmak gerekiyor.