Gönderen Konu: #17 Dennis Schroder  (Okunma sayısı 47491 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
Ynt: #17 Dennis Schroder
« Yanıtla #40 : 02 Aralık 2020, 14:54 »
Aynen öyle. Neden sorun ediliyor anlamadım. Aksine tüm oyun kurucu yükünü LeBron'un sırtlandığı ve diğer parçaların statik kaldığı hücum düzeninde sınırlanıyorduk ve seyir zevki pek olmuyordu. Hem onu, hem de takımı rahatlatacaktır.

Sorun edenler olarak bu dediklerine biz de katılıyoruz. Bu ilk 5 mevzusunu eleştirenler içinde Schröder in rolünün küçük olması gerektiğini 15-20 dakika falan
 oynaması gerektiğini düşünen yok zaten 30-35 dakika oynasın her maç

Eleştiri oyuncunun kariyerinin en verimli geçirdiği sezondaki rolünü reddetmesi üzerine ki takım yapısını düşününce bu rol takım içinde en uygunu. Takas gerçekleştiğinde herkes taşlar yerine tam oturdu derken oyuncunun bana göre saçma tribi yüzünden yeni bir rotasyon arayışına girilecek olması ki o rotasyonun da Schröder in 6.Adam olacağı rotasyondan asla daha verimli olmayacak olması

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #41 : 02 Aralık 2020, 14:59 »
  Sorun edenler olarak bu dediklerine biz de katılıyoruz. Bu ilk 5 mevzusunu eleştirenler içinde Schröder in rolünün küçük olması gerektiğini 15-20 dakika falan

Eleştiri oyuncunun kariyerinin en verimli geçirdiği sezondaki rolünü reddetmesi üzerine ki takım yapısını düşününce bu rol takım içinde en uygunu. Takas gerçekleştiğinde herkes taşlar yerine tam oturdu derken oyuncunun bana göre saçma tribi yüzünden yeni bir rotasyon arayışına girilecek olması ki o rotasyonun da Schröder in 6.Adam olacağı rotasyondan asla daha verimli olmayacak olması

Tamam da bunun tavır, trip olduğundan emin miyiz? Bu konuyu kendi aralarında konuşmuşlar zaten. Ortak bir karar olamaz mı?

30-35 dakika oynayacak adam ilk beş başlasa ne olur, ilk çeyreğin ortasında girse ne olur? Maç boyunca en az birini sahada tutacak şekilde rotasyon ayarlandıktan sonra bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
« Son Düzenleme: 02 Aralık 2020, 15:07 Gönderen: Crazy_Kobe »

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #42 : 02 Aralık 2020, 15:28 »

Rolünü reddetme değil de kontrat sezonundaki topçunun kendini göstermesi olarak da düşünülebilir bu. Ligde genel olarak kenardan gelen oyuncuyla ilgili para konusunda bir algı var. En net örneği Gallinari örneğinde görülebilir. Adam kenardan geleceğim dediğinde oooo kenardan gelecek oyuncuya 20M mu gömülür tepkisi alınıyor. Takımlar bazında da, oyuncular bazında da, taraftar bazında da var bu algı.

Tabi bu oyuncu açısından baktığımda yaptığım yorum, Lakers açısından bakarsak geçen sezonun en özel kısmı sıfır drama, herkesin rollerini bilmesi vs gibi konulardı. Vogel'ın geçen sene yaptığı katkı vermeyeni kenara alırım, maç sonu oynatmam stratejisi bu sene Schröder, Harrell, Gasol gibi oyuncularla işlemeyecek gibi geliyor her geçen gün.

Yeni sezon yeni heyecanlar :D

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #43 : 02 Aralık 2020, 15:59 »
Rolünü reddetme değil de kontrat sezonundaki topçunun kendini göstermesi olarak da düşünülebilir bu. Ligde genel olarak kenardan gelen oyuncuyla ilgili para konusunda bir algı var. En net örneği Gallinari örneğinde görülebilir. Adam kenardan geleceğim dediğinde oooo kenardan gelecek oyuncuya 20M mu gömülür tepkisi alınıyor. Takımlar bazında da, oyuncular bazında da, taraftar bazında da var bu algı.

Tabi bu oyuncu açısından baktığımda yaptığım yorum, Lakers açısından bakarsak geçen sezonun en özel kısmı sıfır drama, herkesin rollerini bilmesi vs gibi konulardı. Vogel'ın geçen sene yaptığı katkı vermeyeni kenara alırım, maç sonu oynatmam stratejisi bu sene Schröder, Harrell, Gasol gibi oyuncularla işlemeyecek gibi geliyor her geçen gün.

Yeni sezon yeni heyecanlar :D

Abi Kuzma da çıksın o zaman bu sene benim hayatımı etkileyecek, ilk büyük kontratımı alacağım sezon benim ilk 5 çıktığımda rakamlarım bunlar benchden geldiğim zaman da bunlar bu sene benim için çok önemli ben ilk 5 çıkıyorum desin :) Kuzma yı bilmem ama ben olsam adamın yerinde aklımdan geçirirdim bunu

Trip mi karşılıklı anlaşma mı konusuna gelirsek ben trip olduğunu düşünüyorum oyuncu takasdan birkaç gün önce de lakers ve clippers gibi takımlarda oynama isteğinin olmadığını söyledi zaten. Muhtemelen kafasındaki senaryo şu anda Shai Gilgous Alexander rolünde oklahoma city de kafasına göre at koşturup istatistik kasmaktı şu anda da takımdan çok kendi kontratını ön plana koyarak ilk 5 çıkmak istiyor

Bilmiyorum düşüncelerim kimilerine göre abartı olabilir ama ben ilk zamanlardaki kadar sıcak değilim Schröder e

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #44 : 02 Aralık 2020, 19:54 »
Arada 2-3 fark var ama evet Kuzma da rolünün büyümesini isteyebilir tabi ki, neden istemesin.

Bakalım şimdi Lakers ilk beş belli değil demiş ama bu kadar tantanadan sonra Schröder'i kenardan getireceğimizi sanmıyorum artık.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #45 : 02 Aralık 2020, 20:27 »
Nasıl bir şey değişmeyecek anlamadım..

Bir kere ilk beşin savunma yapısı tamamen değişiyor. Forvetleri kim savunacak, Lebron mu yoksa Schröder mi? Schröder zaten savunamaz da, eğer cevap Lebron ise 36 yaşında olduğunu hatırlatırım.

Hücumda top Lebron'un elinde olacaksa, Schröder nokta şutör mü olacak? Tam tersi olacaksa, zaten olmaz öyle bir şey.. Peki Lebron ve Schröder ilk beşte başlayacaksa, Gasol'u ne yapacağız?

Geçen sene işleyen rotasyonun tamamen değişmesinden bahsetmiyorum bile ve bu da değişen 6 oyuncuyu hesaba katarsak çok ciddi bir sorun.

Şuraya öngörümü bırakayım tekrar; 15 maç sonra ilk 5 olmasının işlemediği anlaşılacak, bench'e çekilecek, 10 maç sonra sorunlar çıkacak ve ardından takas edilmeye çalışılacak.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #46 : 04 Aralık 2020, 12:36 »
schroder'ın bu sezon çok iyi performans göstermesini bekliyorum. allstar kalibresine yakın oynarsa şaşırmam. özellikle lebron ilk 2-3 ay çok kasmayacaktır. ama yine de lebron, ad, harrell gibi adamların olduğu bir takımda kendini çok daha iyi gösterecektir. okc gibi savunmada ilginin onda olduğu bir yerde bile çok iyi oynadı 2 sezondur. şimdi savunma ilgisi mecburen daha az olacak üstünde de hücumda daha rahat yargılayacaktır.

ben şimdiden önümüzdeki sezon hem onla, hem harrell'la aynı anda sözleşme uzatma yapamayacağımız için üzülmeye başladım. özellikle schroder çok ciddi kontrat teklifleri alacaktır.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #48 : 28 Aralık 2020, 22:32 »
Ne kadar ciddi pek bilmiyorum ama schröder in kontratı hakkında bir kaç dedikodu gördüm 4 yıl 78 mil $ diye. Woj da geçen gün şubat ayında muhtemelen imzalarlar demişti

Siz ne dersiniz böyle bir kontrata?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #49 : 28 Aralık 2020, 23:30 »
80'i 4'e böl senelik 20..