Gönderen Konu: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler  (Okunma sayısı 76058 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
Ynt: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler
« Yanıtla #160 : 14 Aralık 2020, 13:12 »
LeBron ve Davis olmasa bile izlemesi keyifli bir takım. Bugün gerçek üstü bir performans sergilemişler. İnanılmaz.

Daha önce pek çok kez dile getirmiştim. Kuzma, Tht gibi oyuncuları parlatırsak takas değeri olarak kullanabiliriz fakat böyle oynayacaklarsa neden takas edelim, değil mi?

Hile ile kurulmuş bir takım gibiyiz. Gasol ve Wes'in yaşlı olması bile hiç mühim değil. Bu nasıl bir geniş kadro. Umarım 4 sene üst üste şampiyon oluruz.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #161 : 14 Aralık 2020, 13:17 »
takım olarak çok keyif ve umut verici bir performanstı. özellikle önceki maçın üzerine müthiş dış şut performansı eklenince farklı galibiyet gelmiş. darısı normal sezon inşallah.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #162 : 14 Aralık 2020, 13:37 »
İlk yarıyı şimdi izliyorum da, Marc Gasol'ün pasörlüğünü zaten hepimiz biliyoruz ama Harrell da yüksek post'tan cut eden oyunculara fena paslar atmamış. Geçen seneden kalanların şampiyonluk özgüven artışı ve yeni gelen parçaların yetenekleri derken inanılmaz bir opsiyon bolluğu yaşayacak takım.

Bu takımın ego ve dakika dışında pek bir sıkıntısı olmayacak gibi gözüküyor. Ego da potansiyel bir problem şu an var diye demiyorum. Vogel ve ekibi ile LeBron-Davis ikilisinin liderliği çok önemli olacak bu kadar çok farklı opsiyonun mental olarak sezon içinde kopmamasında. Pek çok kişinin dediği gibi covid sezonu şampiyonluktan hızlı dönüş derken bu çeşitlilik normal sezonda artı yazacak.

Hala inanamıyorum 2020-2021 sezonunda Lakers normal sezon maçlarına heyecanlanacak olmamıza.

Çevrimdışı Talen

• Rookie
  • *
« Yanıtla #163 : 15 Aralık 2020, 20:51 »
Exhibit 10 kontratlarıyla hazırlık kampı için anlaştığımız oyuncuları serbest bırakmışız. Neredeyse her takım bu oyuncuları kampa getirip preseason maçlarında dakika verirken biz niye herkesi dinlendirmek için bu oyuncuları kullanmadık, pek anlayamadım.

Bu sene two-way kontratlar da gerçekten önemli olacak olası Covid vakalarında. Giannis muhabbeti de yalan olduğuna göre Kostas'ı gönderip gerçek bir basketbolcu alsak keşke ikinci two-way kontrata.
o sene bu sene demeyin

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #164 : 09 Şubat 2021, 11:46 »
Kuzma, Harrell, THT.. Eyvallah.. Beklentileri fazlasıyla aştılar, ve takımı ayakta tutuyorlar resmen.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #165 : 17 Mart 2021, 08:07 »
Kuzma, Harrell, THT.. Eyvallah.. Beklentileri fazlasıyla aştılar, ve takımı ayakta tutuyorlar resmen.

Adamlar hala devam ediyor; tahtaya vurun, dilinizi ısırın, kıçınızı kaşıyın..

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #166 : 21 Mart 2021, 11:15 »
Gizli güçler şampiyon olmamızı istemiyor; sezon değerlendirmem budur.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #167 : 22 Mart 2021, 00:08 »
Gizli güçler şampiyon olmamızı istemiyor; sezon değerlendirmem budur.

Oyun böyük yeen :D