Gönderen Konu: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler  (Okunma sayısı 76064 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler
« Yanıtla #150 : 01 Aralık 2020, 20:24 »
Olm Batı’da kötü takım yok neredeyse. Bu nasıl konferans be.

Boşuna sövmüyoruz böyle konferans olmaz olsun diye. Spurs çok kötü diyorsun, ne olursa olsun LMA Derozan ve genç guardları var Murray White gibi. Kings desen Fox gibi bir genç yetenekleri var ve tanklama amacıyla girmeyecekler sezona.

Ciddi ciddi bir tek OKC var sanırım bu sezona playoff hedefiyle girmeyen.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #151 : 01 Aralık 2020, 23:18 »
Bu sene doğu konferansı da zor aslında. Brooklyn, Bucks, Miami, Boston, Philly, Toronto, Indiana, Atlanta sağlam takımlar hepsi. Çok güzel bi sezon bekliyor bizi.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #152 : 05 Aralık 2020, 10:56 »
Schröder-Kuz-Lbj-AD-Trez şeklinde bir kadroyla başlama olasılığı var mı?

Bir de sanıyorum LeBron sezon başında pek fazla oynamayacak. Onun sürelerini Kuzma alabilir. Bence LeBron olmadan bile izlemesi keyifli bir takım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #153 : 05 Aralık 2020, 11:18 »
Montrezl'in başlama ihtimali çok düşük geliyor. Davis'i yormama planı için çok uygun bir savunmacı değil.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #154 : 14 Aralık 2020, 10:33 »
THT'ye rotasyonda yer açmak için evet, bence de Schröder ilk 5'te başlasın.

Net 10 kişilik rotasyon, 11 kişiyi nasıl ayarlanır bilemiyorum ama Lebron ve AD'nin dinlenmesi açısından muazzam olabilir her şey. Sanırım bu sene, geçen sezon Waiters'tan beklediğimiz son çeyrek farkın kapanmasını engelleyecek kısa işini THT yapabilecek gibi..

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #155 : 14 Aralık 2020, 11:39 »
THT'ye rotasyonda yer açmak için evet, bence de Schröder ilk 5'te başlasın.

Net 10 kişilik rotasyon, 11 kişiyi nasıl ayarlanır bilemiyorum ama Lebron ve AD'nin dinlenmesi açısından muazzam olabilir her şey. Sanırım bu sene, geçen sezon Waiters'tan beklediğimiz son çeyrek farkın kapanmasını engelleyecek kısa işini THT yapabilecek gibi..

Gerek Covid faktörü gerekse kısa off season açısından zengin rotasyon üstüne bir de THT piyangosu şubat ortasına kadar Lebron ve Ad nin rölanti oynayabilmesi güzel bir lüks olacak fakat;

Ben THT  şu extra performansı olmasa bile rotasyonda kalacak şekilde bir performans verebilirse trade deadline da Kuzma+1 oyuncu veya kuzma+2 oyuncu takasıyla rotasyonun 10 hatta 9 a inmesi taraftarıyım

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #156 : 14 Aralık 2020, 11:56 »
Ben THT  şu extra performansı olmasa bile rotasyonda kalacak şekilde bir performans verebilirse trade deadline da Kuzma+1 oyuncu veya kuzma+2 oyuncu takasıyla rotasyonun 10 hatta 9 a inmesi taraftarıyım

Bu sene 11 adam net oynar. Derin rotasyonlar bazı takımlar için ayarlanamaz bir kabusken, Vogel hocam sağ olsun playofflarda verdiği derslerle içim aşırı rahat.

Ha benim de geçen seneden beri takımda en konduramadığım adam Kuzma. Dediğin takas yoluyla bir sağlam adam daha alınabilirse eğer, ortaya çok net ve aşırı verimli bir ekip çıkabilir ki o saatten sonra önümüzde kim durabilir bilmiyorum.

Allah'tan tek dileğim var. Sakatlık bizden uzak olsun.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #157 : 14 Aralık 2020, 12:22 »
Kuzma'yı fazla gömmeyin derim, üzülürsünüz.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #158 : 14 Aralık 2020, 12:39 »
Bu sene 11 adam net oynar. Derin rotasyonlar bazı takımlar için ayarlanamaz bir kabusken, Vogel hocam sağ olsun playofflarda verdiği derslerle içim aşırı rahat.

Ha benim de geçen seneden beri takımda en konduramadığım adam Kuzma. Dediğin takas yoluyla bir sağlam adam daha alınabilirse eğer, ortaya çok net ve aşırı verimli bir ekip çıkabilir ki o saatten sonra önümüzde kim durabilir bilmiyorum.

Allah'tan tek dileğim var. Sakatlık bizden uzak olsun.

Deadline a kadar 11 kişi oynasın zaten ama ondan sonrası artık play off a hazırlığa giriyor ve play off da 11 oyuncu oynatmak avantajdan çok dezavantaj getirir ve bunun Vogel ın yönetip yönetmemesiyle alakası yok

Vogel geçen sezon rotasyonu çok iyi ayarlayıp yönetti evet ama bence de optimum rakam olan 9 üzerinden yönetti bu rotasyonu ki gidenleri ve gelenleri tartıya koyduğunda yeni gelenlere daha da fazla süre verebilirsin

Tabi takas yapmak için yapmak doğru olmaz ama doğru bir isim için Kuzma+Kcp+ Caruso ve THT den biri (sene sonu ikisini birlikte tutmak pek olası olmayabilir)  karşılığı bir oyuncuyu bağlarsan çok sağlam 9 kişilik rotasyon çıkar ortaya. O kişi piyasaya düşmezse de iki kişi rotasyondan kesilir bakalım Pelinka ne yapacak

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #159 : 14 Aralık 2020, 12:47 »
Kuzma'yı fazla gömmeyin derim, üzülürsünüz.

Kendi adıma Kuzma yı gömmüyorum dünden bugüne gerilediğini de asla düşünmüyorum hatta Lebron un sadece takılacağı sezonun ilk iki ayında Kuzma nın baya baya iyi performans vereceğini de düşünüyorum fakat işin play off kısmına gelecek olursak lakers basketbolunda Kuzma nın yerinin de olmadığını düşünüyorum ve Kuzma kalırsa muhtemelen play off da rotasyondan düşen isim olacak