Gönderen Konu: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler  (Okunma sayısı 76065 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler
« Yanıtla #10 : 29 Ekim 2020, 14:47 »
Ben Rondo'yu tanıdıysam gider oraları karıştırır :D

Bana da öyle geliyor :D

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #11 : 29 Ekim 2020, 15:43 »
https://www.silverscreenandroll.com/2020/10/28/21539452/lakers-offseason-free-agency-trade-questions-espn-brian-windhorst

Bu yazıyı tavsiye ederim. İki önemli nokta var içinde. Biri Lakers'ın kontratının son yılında olan ve iyi bir sezon geçirmiş bir guard için hamle yapabileceği, takasın hazır olduğu. İkincisi de Rich Paul'un 2016'dan sonra Tristan Thompson ve JR Smith'e yaptığı kontrat kazıkları gibi bir kazığı KCP ile Lakers'a sokmaya çalışma ihtimali.

Guard'a dönersek bu kategorilere uyan isimler Dennis Schröder ve Derrick Rose gibi görünüyor, varsa başka aklınıza gelen onları da ekleyebiliriz listeye.

Çevrimdışı juvares

• Rookie
  • *
« Yanıtla #12 : 29 Ekim 2020, 19:03 »
Birazcık da hayal kuralım..

http://www.lakerstr.com/index.php/2020/10/29/lakers-icin-ruya-off-season-teorisi/

KCP'ye hayallerimizde bile yer yok mu artık?  :D

---

Benim görüşüm takımı mümkün olduğunca çok karıştırmamak.
Bu sezon umduğumuz katkıyı ver(e)memiş Kuzma, Green gibi isimlerden çok daha fazlasını alabiliriz. Hatta Davis'ten bile çok daha fazlasını alabiliriz. THT'den de az biraz umutluyum. Gidenler belli olsun da, Bradley kalırsa onu da denkleme katın. Ayrıca Waiters ve/veya Cousins'ın da takımı çok karıştırmadan yavaş yavaş adapte edilebileceğini düşünüyorum.

Dışarıdan ise kanat savunmacı bakabiliriz. Kawhi-George, Giannis, Butler, Doncic gibi isimlerin önüne koyacak ek bir isim çok iyi olur. Mo Harkless geliyor aklıma, daha önce de konuşuldu burada.

Gallinari MLE'ye gelirse kaçırmak istemem. Öyle bir durumda Kuzma'yı takas etmek ciddi ciddi düşünülmeli..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #14 : 30 Ekim 2020, 13:10 »
Hayir ya hayir ya. Bu aptal herif olmasin nolur

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #15 : 31 Ekim 2020, 06:31 »
Ona verecek tek kuruş paramız olmadığı için sıkıntı yok..

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #16 : 04 Kasım 2020, 02:53 »
Rüyamda sezon başlamıştı ve ayrılma imkanı olan oyuncularımızın çoğu başka takımlara gitmişlerdi. Maçları izlerken herifleri özlediğimi fark ettim. Kör topal demeden sevmişim ben bu çocukları :D
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #17 : 04 Kasım 2020, 09:49 »
Rüyamda sezon başlamıştı ve ayrılma imkanı olan oyuncularımızın çoğu başka takımlara gitmişlerdi. Maçları izlerken herifleri özlediğimi fark ettim. Kör topal demeden sevmişim ben bu çocukları :D
Danny green'i bile mi?? :D

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #18 : 04 Kasım 2020, 11:42 »
Danny green'i bile mi?? :D

Abi Allah çarpsın bak bi onu görmedim :D
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #19 : 05 Kasım 2020, 13:04 »

THT'den de az biraz umutluyum. Gidenler belli olsun da, Bradley kalırsa onu da denkleme katın. Ayrıca Waiters ve/veya Cousins'ın da takımı çok karıştırmadan yavaş yavaş adapte edilebileceğini düşünüyorum.

Gallinari MLE'ye gelirse kaçırmak istemem. Öyle bir durumda Kuzma'yı takas etmek ciddi ciddi düşünülmeli..

THT'den hiç umudum yok ya her gördüğümde Brian Cook geliyor aklıma.
Waiters bubble'da iyi oynadı ama uzun bir sezonda herifin vukuat çıkarma olasılığı çok yüksek. DMC'de bu seneki Dwight olgunluğuna gelirse çok katkı verir.

Onun dışında KCP ve Rondo ile ne yapacağımız, ne kadar para bağlayacağımız ya da bağlamayacağımız çok belirleyeci olacak.
Gallo'ya çok yükseliyorum, olursa çok sevinirim.