Anket

Hangi atkı

A
10 (76.9%)
B
3 (23.1%)

Toplam Oy Verenler: 13

Gönderen Konu: LAKERS ATKISI 2.0  (Okunma sayısı 46849 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
Ynt: LAKERS ATKISI 2.0
« Yanıtla #40 : 19 Ekim 2020, 11:26 »
Üçü de güzel, tasarlayanların ellerine emeklerine sağlık. Hangisi olursa alacağım. Altta beyaz yazılı olan da çok hoş gözüküyor. Bir fikir olarak şunu diyebilirim, kupanın ufak bir simgesi de eklenebilir. Saten mi olacak yoksa yün mü olacak ? Bir atkı koleksiyoncusu olarak asıl merak ettiğim soru bu :)

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #41 : 19 Ekim 2020, 14:02 »
Ben siyahı epey beğendim. Yakından bakınca deri desenli backround çok iyi görünecektir diye tahmin ediyorum. Genel anlamda konsept değişikliği değil de küçük rötuşlar tavsiye edebilirim. Bu sezonun şampiyonluk yılı, gelmiş geçmiş en uzun sezon olması gibi detaylar ufak şekillerde dahil edilebilir. Bir de belki Kobe ve Gigi detayları siyahın içinde kaybolabilir, ona nasıl bir ayar verilir bilmiyorum ama :d
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #42 : 19 Ekim 2020, 16:49 »
Siyahı beğendim ben de ama orada o beyaz kalp bir miktar göze batmış gibi. Hatta KB logosu da bi miktar orada çiğ duruyor bence.

KB ve 2 yerine güzel bi portreleri daha tatlı olabilir tabi ki; bu şekilde ben ne Kobe'nin ne Gigi'nin ne de bu seneki Lebron ve AD hikayesinin çok da güzel anılabildiğini düşünemedim açıkçası. Bir logo, bir kalp ve 2.. Nasıl desem ömür boyu saklayabileceğimiz bir şey için kesinlikle rötüşa ve değişikliklere gidilmesi taraftarıyım.

Uçluk yapmak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama atıyorum; şu an avatarımdaki gibi bi görsellerini kullansak daha tatlı olmaz mıydı? Keza AD, Lebron, hatta mümkünse Rondo, Dwight... Bir şekilde onların da anılması tatlı olurdu hikayeyi tamamlamak adına.

Elinize sağlık bu arada.
« Son Düzenleme: 19 Ekim 2020, 16:52 Gönderen: DeadAsDeadCanBe »

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #43 : 19 Ekim 2020, 17:00 »
Siyahı beğendim ben de ama orada o beyaz kalp bir miktar göze batmış gibi. Hatta KB logosu da bi miktar orada çiğ duruyor bence.

KB ve 2 yerine güzel bi portreleri daha tatlı olabilir tabi ki; bu şekilde ben ne Kobe'nin ne Gigi'nin ne de bu seneki Lebron ve AD hikayesinin çok da güzel anılabildiğini düşünemedim açıkçası. Bir logo, bir kalp ve 2.. Nasıl desem ömür boyu saklayabileceğimiz bir şey için kesinlikle rötüşa ve değişikliklere gidilmesi taraftarıyım.

Uçluk yapmak için söylemiyorum yanlış anlaşılmasın ama atıyorum; şu an avatarımdaki gibi bi görsellerini kullansak daha tatlı olmaz mıydı? Keza AD, Lebron, hatta mümkünse Rondo, Dwight... Bir şekilde onların da anılması tatlı olurdu hikayeyi tamamlamak adına.

Elinize sağlık bu arada.

Abi senin dediklerin için atkı değil, battaniye yapmak gerek. :D

Ba dum tıs

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #44 : 19 Ekim 2020, 17:05 »
İyi fikir aslında. :D

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #45 : 20 Ekim 2020, 02:30 »
Siyah olani ufak detaylarla daha sik yapabiliriz diger arkadaşlarin dedigi gibi yilan derisi temasi,sampiyonluk senesi ve Nba yazisi gibi.Bir de naçizane fikrim Champions yazisi ufaltilip golgeli bi sampiyonluk fotosu koyabilirsek muthis olur.
« Son Düzenleme: 20 Ekim 2020, 02:39 Gönderen: Kara_Mamba »

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #46 : 20 Ekim 2020, 09:09 »
gelen yorumlara göre revizeler yaptıracağım 2 ya da 3 farklı son halini ankete çıkarız.

atkı yün, tek kat olacak.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #47 : 20 Ekim 2020, 14:18 »
sizlerden gelen geri bildirimlerin üzerine bir tasarım daha hazırladık. A ve B olarak anket açmayı da becerdim galiba
buyurun tasarımları:

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #48 : 20 Ekim 2020, 14:24 »
Abi budur sanırım.

A süper olmuş.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimiçi Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar