Gönderen Konu: NBA Finalleri 5. Maç - Miami Heat  (Okunma sayısı 62893 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: NBA Finalleri 5. Maç - Miami Heat
« Yanıtla #350 : 10 Ekim 2020, 07:43 »
Bu arada Vogel da agir sicti bu mac. Morris’in ne isi var son hucumda ya. Zaten tum mac sicmis, ne savunma yapabilmis ne hucumda sut sokabilmis, basketbol iqsuyla da one cikabilen bi oyuncu da degil. Alsana Rondo’yu.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #351 : 10 Ekim 2020, 08:00 »
Vogel bu maç dıc riversa rahmet okuttu gördüğüm en kötü performansı

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #352 : 10 Ekim 2020, 08:10 »
Bakalım baskı altında oynarken de bu kadar ciddiyetten uzak ve 3 çeyrek 'yatış' performans mı gösterecekler. AD ve LBJ'nin bu kadar iyi oynadığı maçı kaybedersen, sadece yenilmiyorsun, rakip takıma cesaret aşılamış oluyorsun. Heat şuanda ellerini ovuşturarak 6. maçı bekliyor büyük ihtimalle, adamların kaybedecek birşeyleri yok ve sonuna kadar mücadele ediyorlar, bu maçta Jimmy, D. Robinson ikilisine yenildik, inanılır gibi değil. Nasıl iki oyuncuyu savunamazsın aklım almıyor demeyeceğim çünkü bunu LAC - Nuggets serisinde gördüm. Maçı daha sahaya çıkmadan aldık diye havalara girersen, sahada mücadele etmeden sonuç bu kadar olur. Son top girer girmez ona birşey diyemem iyi kurgulanmış bir hücumdu ancak takımın performansından gram memnun değilim, son çeyreğe kadar tenezzül edip ribaund almaya çalışmıyorlardı. Umarım bir ders olmuştur.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #353 : 10 Ekim 2020, 08:14 »
Green'in günah keçisi olması Morris için ne büyük bir şans..

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #354 : 10 Ekim 2020, 08:21 »
şu Green malı yerine,JR Smith'i 80000 defa tercih ederim.

Çevrimdışı kobeorkun

• Rookie
  • *
« Yanıtla #355 : 10 Ekim 2020, 08:22 »
Aslında sadece bu maç özelinde değil sezon boyunca şampiyonluğa oynayan takımlara bakınca şunu görüyoruz. Clippers, Milwaukee, Boston,Toronto ve hatta Miami..

Tamam AD ve Lebron büyük lüks çok önemli kabul.

Fakat bu yukarıda ki takımlarda hep 3. hatta 4. güvenilir ismi belli bi potada yakaladılar.

Clippers; Lou ve Harell
Milwaukee; Lopez (özellikle savunmada) Korver, Hill
Boston; Smart
Toronto; Van Vleet, Ibaka
Miami; Robinson, Herro

Ayrıca bu takımların hepsinin 2 veya 3 tane yıldız superstar oyuncusu var.

Bir türlü Kuzma az da olsa veremedi bunu.

Gerçekten AD ve Lebron'a çok şey borçluyuz.

hele ki bu kaçan şutlar sezon boyu müsait pozisyonlardı.

Herşey bizim elimizde ama güven vermeyen kısa rotasyonu ve sut performansı çok can sıkıyor.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #356 : 10 Ekim 2020, 08:44 »
Bu gidişle Butler'dan sayı yeme rekoru kıracağız, sadece kendi kendime şunu soruyorum, uzak mesafe + üçlük atmayan ya da nadir atan bir dış oyuncu ne kadar zor savunulabilir ? Bahsettiğimiz kişi Michael Jordan falan değil yanlış anlaşılmasın, Jimmy Butler. Rakibin en iyi hücumcusu seride oynamıyor, hücumun en büyük istasyonu Adebayo standartların çok altında, bu maçı nasıl yenilebilirsin ? Rakip 7 kişiyle oynamış yazıyla yazıyorum 'yedi' Bunlardan biri Iggy zaten ne kadar oynadığı bile meçhul, sayı kaydedememiş adam. Bunlar yetmiyormuş gibi sahanın en iyi oyuncusu 40 sayı atıp inanılmaz yüzdeyle üçlük atıyor, ee adama sormazlar mı bu maçı alamayacaksan neyi alacaksın. Biz hep kendi takımımız hakkında yan parçalardan katkı alamadık diyoruz da Heat ne kadar aldı ? Bam 5/12 saha içi, Crowder 4/13 saha içi, Herro 4/11 saha içi. İkinci maçta Butler'a Harden savunması yapılmazsa, ikili sıkıştırma denenmediği takdirde bu direnci kıracak günü bulamayabiliriz.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #357 : 10 Ekim 2020, 09:01 »
Bu gidişle Butler'dan sayı yeme rekoru kıracağız, sadece kendi kendime şunu soruyorum, uzak mesafe + üçlük atmayan ya da nadir atan bir dış oyuncu ne kadar zor savunulabilir ? Bahsettiğimiz kişi Michael Jordan falan değil yanlış anlaşılmasın, Jimmy Butler. Rakibin en iyi hücumcusu seride oynamıyor, hücumun en büyük istasyonu Adebayo standartların çok altında, bu maçı nasıl yenilebilirsin ? Rakip 7 kişiyle oynamış yazıyla yazıyorum 'yedi' Bunlardan biri Iggy zaten ne kadar oynadığı bile meçhul, sayı kaydedememiş adam. Bunlar yetmiyormuş gibi sahanın en iyi oyuncusu 40 sayı atıp inanılmaz yüzdeyle üçlük atıyor, ee adama sormazlar mı bu maçı alamayacaksan neyi alacaksın. Biz hep kendi takımımız hakkında yan parçalardan katkı alamadık diyoruz da Heat ne kadar aldı ? Bam 5/12 saha içi, Crowder 4/13 saha içi, Herro 4/11 saha içi. İkinci maçta Butler'a Harden savunması yapılmazsa, ikili sıkıştırma denenmediği takdirde bu direnci kıracak günü bulamayabiliriz.

Butler savunmasinda switch yapmayi kesinlikle birakmamiz gerekiyor. Her seferinde adam degisip Morrisi karsisina aldi ve paramparca etti savunmayi. Zaten ucluk atmak istemeyen bi oyuncuyu niye adam degisip savunursun ki. Ver karsisina AD veya LeBron’i.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #358 : 10 Ekim 2020, 09:30 »
5 maç geride kaldı gerçekten bu sorunun cevabını bulamıyorum, harden dame murray joker, hepsi daha iyi hücumcuydu ve başarılı savunma yaptık, butler'a karşı başarılı savunma yapamıyoruz bu beni gittikçe irrite ediyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #359 : 10 Ekim 2020, 09:33 »
Butler savunmasinda switch yapmayi kesinlikle birakmamiz gerekiyor. Her seferinde adam degisip Morrisi karsisina aldi ve paramparca etti savunmayi. Zaten ucluk atmak istemeyen bi oyuncuyu niye adam degisip savunursun ki. Ver karsisina AD veya LeBron’i.

Onun AD'nin bileğindeki sorun yüzünden olduğunu düşünüyorum, yoksa 4. maçtaki gibi switch yapmazdık.