Gönderen Konu: NBA Finalleri 5. Maç - Miami Heat  (Okunma sayısı 62939 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
Ynt: NBA Finalleri 5. Maç - Miami Heat
« Yanıtla #340 : 10 Ekim 2020, 07:07 »
Doğru oyuncu diye bir şey yok, bu dediğin filmlerde olur. Danny Green'in bomboş üçlüğü sokma ihtimali, LeBron'un 3 kişi üstünden şut sokma ihtimalinden daha yüksek. Hadi yılda 15 MD kazanmasının tek sebebi bu şutu sokmak olan Green şutu kaçırdı, insandır kaçırabilir. Ama Morris'in yaptığının hiçbir açıklaması yok.

Atmasın o zaman üç kişinin üzerinden. 16 saniye varken oyun kurucu olarak oyun kursun. Ve o kurduğu oyun ya kendiyle bitsin, ya Davis ile. Bu seviyede şu şutu atacak ihtirası olmayan biri bu. Hadi o atmadı, kur oyunu ver Davis'e yüksek postta. Green'den daha yüzdeli bir tercih. Adam herkesin bir karış üstünden leblebi gibi atıyor playoff başladığından beri.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #341 : 10 Ekim 2020, 07:09 »
Bu arada Dragic+Adebayo sağlıklı olsalardı muhtemelen süpürürdük. Böyledir bu işler.

Sezon başında hatırlıyorum hepimiz çok organize şekilde KCP’ye sövüyorduk ki cidden korkunçtu. Hatta Howard bile tivit atmıştı yapmayın etmeyin çocuk uğraşıyor işte falan diye. O gün bu gündür geldiği noktaya çok saygı duyuyorum. Bir KCP daha yok, yani bu takımın en iyi 3. oyuncusu o. Ne diyim artık.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #342 : 10 Ekim 2020, 07:09 »
Atmasın o zaman üç kişinin üzerinden. 16 saniye varken oyun kurucu olarak oyun kursun. Ve o kurduğu oyun ya kendiyle bitsin, ya Davis ile. Bu seviyede şu şutu atacak ihtirası olmayan biri bu. Hadi o atmadı, kur oyunu ver Davis'e yüksek postta. Green'den daha yüzdeli bir tercih. Adam herkesin bir karış üstünden leblebi gibi atıyor playoff başladığından beri.

Game winner için Danny Green'in boş üçlüğünden daha iyi kaç tane seçenek var? Şut girmedikten sonra keşke bunu yapsaydık şunu yapsaydık demesi kolay. Bomboş Green üçlüğü bulmuşsun, o kadar kritik anda daha iyisini mi bulacaksın?

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #343 : 10 Ekim 2020, 07:10 »
Game winner için Danny Green'in boş üçlüğünden daha iyi kaç tane seçenek var?

Şimdi saymaya başlasam ve takımda aklıma gelen ilk oyuncuları sıralasam Green herhalde 4.-5. gelir.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #344 : 10 Ekim 2020, 07:14 »
Bu arada Dragic+Adebayo sağlıklı olsalardı muhtemelen süpürürdük. Böyledir bu işler.

Ben de benzer düşünüyorum. Hem bizim takım rehavete girdi hem de adamların motivasyonları yükseldi. Kendilerini göstermek istiyorlar, üzerlerinde baskı yok.

Çevrimdışı kobeorkun

• Rookie
  • *
« Yanıtla #345 : 10 Ekim 2020, 07:29 »
Ulan uykum kaçtı amk sizin ben. Bombok ettiniz cumartesimi.

Geçen sene finallerde en kritik yerlerde hem de bazıları zor pozisyonda ne üçlükler soktu bu siktigimin green'i

Bu sene adam bomboş atamıyor. bu nasıl bi zihinsel çöküş anlamak mümkün değil. Bomboş la!!!

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #347 : 10 Ekim 2020, 07:35 »
podcastlerde finals mvp kim olacak o konuşuluyordu.
mamba formayı giyeceğiz diye çıktık ortaya.
seri bitmiş gibi bir hava yaratıldı.
yok yere motivasyon kaynağı verdik heriflere. 1969'daki Boston 7. maçını andım, mamba formasını duyduğum anda.
Bu şutları sokarak şampiyonluklarda rol oynamış bir adamsan o şutu sokacaksın. bu cv sayesinde 15m$ para kazanıyorsun. sokacaksın, yıllar sonra paxson gibi, kerr gibi, fisher gibi hatırlanacaksın.
jimmy'nin drive ederek faul aldığı son pozisyonda da screen sağdan geliyor Morris, solda. sonra attığı pas zaten allahlık.
umarım AD'nin bileği şişip de daha kötü olmaz. lebronun böyle oynadığı bi maçta KCP dışında hiç yan katkı gelmedi ayıptır. 36 yaşında adam böyle oynarken ayıp olmasın diye oynarsın be kardeşim.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #348 : 10 Ekim 2020, 07:36 »
Ulan uykum kaçtı amk sizin ben. Bombok ettiniz cumartesimi.

Harbiden haftasonu keyfimin anasini siktiler. Bekle dur simdi pazar gecesine kadar

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #349 : 10 Ekim 2020, 07:42 »
Uykumdan ne istediniz lan