Gönderen Konu: NBA Finalleri 4. Maç - Miami Heat  (Okunma sayısı 55250 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: NBA Finalleri 4. Maç - Miami Heat
« Yanıtla #260 : 07 Ekim 2020, 14:38 »
İlk 5 çıkan iki şutörümüzün (Green-Kcp) 54'te 14 (%25) ile üçlük attığı bir final serisi.

Davis %54, Markieff ve Caruso %42 ile atmış. Kuzma da %40.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #261 : 07 Ekim 2020, 14:40 »
Lakers'ın kısa rotasyonu gayet iyi. Sadece oyun kurmayı bilen bir oyun kurucu ile oynamaya ihtiyacı var takımın.

Breadley Beal'i falan getiremeyeceksek, bu kısa rotasyonu iş görür. Ne KCP'yi, ne Caruso'yu, ne Rondo'yu, ne Bradley'i değiştiririm.

Benim asıl derdim aslında kaliteleri değil oyun tarzları. Rondo hariç tüm kısalar sadece şut atan oyunculardan kurulu. LeBron önümüzdeki sezon 37 yaşında olacak, oyun kurucu görevini ondan almak lazım artık normal sezonda. Rondo'ya zaten güven olmaz, kısalardan 1-2 tanesi yerine oyun yönlendirebilen ama şut da atabilen birini almak lazım.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #262 : 07 Ekim 2020, 18:32 »
Benim asıl derdim aslında kaliteleri değil oyun tarzları. Rondo hariç tüm kısalar sadece şut atan oyunculardan kurulu. LeBron önümüzdeki sezon 37 yaşında olacak, oyun kurucu görevini ondan almak lazım artık normal sezonda. Rondo'ya zaten güven olmaz, kısalardan 1-2 tanesi yerine oyun yönlendirebilen ama şut da atabilen birini almak lazım.

Bu LeBron'un sorumluluğunu azaltma konusunda katılsam da, takımda Lonzo, Ingram, Stephenson, Rondo falan verken top yine LeBron'un eline yapıştı tüm sene. Adamın oyun tarzı bu. Kesinlikle topla kendi sayısını üretebilen, potaya gidebilen bir guard iyi olur ama LeBron'un elinden topu çıkarıp onun yükünü azaltma taktiğinin uygulanabilir olduğunu pek düşünmüyorum. Adam 17 sene bu tarz ile başarı olmuşken, çok değişecek gibi durmuyor hatta değişmesi de gerekmiyor.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #263 : 07 Ekim 2020, 18:56 »
LeBron birkaç sene içinde Jason Kidd'e dönüşebilir ama zihinsel olarak ikinci, üçüncü opsiyon olmaya uyum sağlayabilecek mi, asıl merak ettiğim bu.

Önümüzdeki sene FA'den topu elinde tutabilen, içeri drive edecek bir yıldız alınabilirse bence yeni bir oyun kurucu almaktan daha güzel olur.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #264 : 07 Ekim 2020, 19:39 »
Bu LeBron'un sorumluluğunu azaltma konusunda katılsam da, takımda Lonzo, Ingram, Stephenson, Rondo falan verken top yine LeBron'un eline yapıştı tüm sene. Adamın oyun tarzı bu. Kesinlikle topla kendi sayısını üretebilen, potaya gidebilen bir guard iyi olur ama LeBron'un elinden topu çıkarıp onun yükünü azaltma taktiğinin uygulanabilir olduğunu pek düşünmüyorum. Adam 17 sene bu tarz ile başarı olmuşken, çok değişecek gibi durmuyor hatta değişmesi de gerekmiyor.

Bence bu sene ve Cavs'daki son sezonu diğer senelerden daha farklıydı. Normalde point-forward oynarken bu 2 sezonda net oyun kurucu gibi oynadı. Mesela bu sezon playoff'ta sık sık Rondo'ya bıraktı topu. Ama Rondo yokken bunu yapabileceği bir alternatif yok. Rondo'nun yerine ya da önüne bir oyuncu daha lazım bu tarz. Dragic, Brogdon tarzı.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #265 : 07 Ekim 2020, 19:46 »

Yüzde yüz katılıyorum. Lebron bi şutör değil, olamadı hiçbir zaman. O içeri vura vura girebilme gücünü kaybedince kendi de bitecek. Adamın oyun tarzını bu yaştan sonra değiştirmenin imkanı yok.

Evet, bi süre sonra çaptan düşecek ama o dönemde de dakikalarını iyice azaltmak gibi bir çözüm üretilecektir. Bence kontratı bitince artı bir uzatırız ve o dönem de inşallah onun kadar hücum yönetebilecek bi adam olacaktır kadromuzda.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #266 : 07 Ekim 2020, 19:56 »
Yüzde yüz katılıyorum. Lebron bi şutör değil, olamadı hiçbir zaman. O içeri vura vura girebilme gücünü kaybedince kendi de bitecek. Adamın oyun tarzını bu yaştan sonra değiştirmenin imkanı yok.

Evet, bi süre sonra çaptan düşecek ama o dönemde de dakikalarını iyice azaltmak gibi bir çözüm üretilecektir. Bence kontratı bitince artı bir uzatırız ve o dönem de inşallah onun kadar hücum yönetebilecek bi adam olacaktır kadromuzda.

Benim dediğim şey oyun tarzını değiştirmek değil ki. Top yine ana olarak LeBron'da olacak ama kadroda topu emanet edebileceği ve aynı zamanda şut da sokabilecek bir kısa olacak.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #267 : 07 Ekim 2020, 19:58 »
Benim dediğim şey oyun tarzını değiştirmek değil ki. Top yine ana olarak LeBron'da olacak ama kadroda topu emanet edebileceği ve aynı zamanda şut da sokabilecek bir kısa olacak.

Bu da pek işlemedi işte. Rondo ile Lebron aynı anda sahadayken Rondo bile sürekli Lebron'u bulmak istiyor. Dönüp dolaşıp gözü onu arıyor.

Ha şöyle olur; Kemba gibi hakikaten %100 güvenilecek bi yetenek olursa gerçekten harika olur.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #268 : 07 Ekim 2020, 20:11 »
Ha şöyle olur; Kemba gibi hakikaten %100 güvenilecek bi yetenek olursa gerçekten harika olur.

Kemba da pek güvenilir değil artık :D Büyük sıçtı bu sene playofflarda

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #269 : 07 Ekim 2020, 20:12 »
Dany Green'den bir şekilde kurtulmamız lazım bakalım Pelinka ne yapacak.Dennis Schröder güzel olurdu.Hem şutu var hem de gayet iyi bir delici.Lebron yorulduğunda topu alıp tek başına skorda üretebilir.Şu son maçı kazanalım da gerisi bir şekilde hallolur zaten.