Gönderen Konu: NBA Finalleri 4. Maç - Miami Heat  (Okunma sayısı 55207 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
NBA Finalleri 4. Maç - Miami Heat
« : 05 Ekim 2020, 11:43 »
7 Ekim, Çarşamba sabahı
04:00
S Sport

2 1

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: NBA Finalleri 4. Maç - Miami Heat
« Yanıtla #1 : 05 Ekim 2020, 11:44 »
Bu sabahki maçı seri şekilde unutuyoruz ve bu maça odaklanıyoruz.

Bence tek eksiğimiz ciddiyet ve konsantrasyon. Ha bir de KCP ve DG'nin şutlarını hatırlaması.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2 : 05 Ekim 2020, 11:59 »
Savunma yapsak yeter, biraz ciddi olsak yeter..

Şu anda hepsinin dişlerini ve yumruklarını sıkmış bu maçı beklediğini düşünmek istiyorum; başta AD'nin.. Kefaret maçını oynamalı.
« Son Düzenleme: 05 Ekim 2020, 12:02 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #3 : 05 Ekim 2020, 12:09 »
Butler'a bu kadar cevapsız olabilmemiz mümkün olmamalı bu kez. Adam değiştirirken adeta salaklaştık bi önceki maçta.

Forma adaleti diyip Türk işi bir yorum yapmadan da edemeyeceğim. Allah aşkına bu Green'i uzak tut şu maçtan hoca.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #4 : 05 Ekim 2020, 13:17 »
Dg ve Kcp savunmada switchleri kovalamaktan yoruldukları için konsantre olamıyor olabilir. Geçen maç bir de Butler dövdü bunları iso oynarken. Yardım da getirmiyoruz. Eğer böyle oynayacaksak forvet ağırlıklı kadroların süre alması gerek. İkili sıkıştırma için şutunu riske edebileceğimiz oyuncular yok mu Miami'de?

Hücum bir şekilde yürüyor, bu maç özgün bir savunma yöntemi belirlememiz lazım.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #5 : 05 Ekim 2020, 13:32 »
kötü anılar barındıran bir maçtan örnek vereceğim ama,bize tam olarak gerekli olan böyle bir şutör

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #6 : 05 Ekim 2020, 13:46 »
kötü anılar barındıran bir maçtan örnek vereceğim ama,bize tam olarak gerekli olan böyle bir şutör

O seri neydi ya... Neyse neyse böyle şeyleri hatırlamaya gerek yok :D

Tüm sezon ve playofflarda böyle yenilgilerden sonra takımın çok iyi reaksiyon verdiğini gördük. Bu seride de öyle olacağına güvenim tam. Adebayo ve Dragic dönse de. Yeni kurulmuş bir takım olmanın dezavantajları gibi geliyor bana bu tarz yenilgiler. Veteran oldukları için gerektiğinde yaparız kafası var ama 1 yıllık bir takım oldukları için eforsuz oynadıklarında sırtlarını yaslayabildikleri oturmuş bir sistem ve alışkanlıklar pek yok. Tam ve tüm maç konsantrasyon ile çözülebilecek problemler.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #7 : 05 Ekim 2020, 14:08 »
O seri neydi ya... Neyse neyse böyle şeyleri hatırlamaya gerek yok :D

Tüm sezon ve playofflarda böyle yenilgilerden sonra takımın çok iyi reaksiyon verdiğini gördük. Bu seride de öyle olacağına güvenim tam. Adebayo ve Dragic dönse de. Yeni kurulmuş bir takım olmanın dezavantajları gibi geliyor bana bu tarz yenilgiler. Veteran oldukları için gerektiğinde yaparız kafası var ama 1 yıllık bir takım oldukları için eforsuz oynadıklarında sırtlarını yaslayabildikleri oturmuş bir sistem ve alışkanlıklar pek yok. Tam ve tüm maç konsantrasyon ile çözülebilecek problemler.

Ben bu maçta Clipppers şımarıklığı gördüm takımda ve açıkçası en çok bu beni rahatsız etti.

Umuyorum böyle saçma sapan bi yere gitmez olan bitenler.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #8 : 05 Ekim 2020, 14:13 »
Clippers şımarıklığı dediğin şey tüm sezon Lakers'ta da olan bir şeydi aslında. Ama cidden Clippers'ın Nuggets serisi çok ayrı bir bok çuvalıydı. Sonuçta her seriyi 4-0 geçmek de yüksek bir talep ve bu adamlar ne kadar profesyonel şöyle böyle desek de, rakipleri de profesyonel ve 3-0 geriye düşmemek için canlarını dişlerine takarak oynadılar.

Jimmy Butler'ın bir daha tarihin en verimli 40 sayılık triple-double'ını yapmaması ve Davis'in de kariyerinin en kötü playoff maçını oynamaması dileğiyle :D

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #9 : 05 Ekim 2020, 14:59 »

Jimmy Butler'ın bir daha tarihin en verimli 40 sayılık triple-double'ını yapmaması

Maç esnasında da demiştim; çare Markieff.. En azından sırtına alıp göt vura vura potaya kadar itemeyeceği biri.. Keşke Dion olsa, o da bu konuda iyi iş çıkarabilirdi.