Gönderen Konu: NBA Finalleri 1. Maç - Miami Heat  (Okunma sayısı 49780 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
Ynt: NBA Finalleri 1. Maç - Miami Heat
« Yanıtla #10 : 28 Eylül 2020, 19:00 »
1-0 olsun bizim olsun çok da önemli değil kaç kaç biteceği.Yeter ki rakipten daha fazla isteyelim zaten kalite olarak daha yukarıdayız.A.D bu seride çok kritik konumda yine.Lebronla birlikte alan savunmasını yarıp köşedeki oyunculardan da önemli sayıda üçlük isabeti bulmalıyız ki vazgeçsinler şu alan savunmasından ve pick and rolllerle bulalım sayılarımızı.Yıllar sonra finale tekrar çıkıp Nbain en büyük takımı olduğumuzu tekrar göstermek lazım şampiyon olarak.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #12 : 28 Eylül 2020, 21:14 »
https://twitter.com/LakersTRcom/status/1310629368876732416
Kaan kural lebrona crowder ıggy ve butlerı verip durdurmuş bam ile ad yi durdurmuş şaşırdık mı?

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #13 : 28 Eylül 2020, 22:08 »
Ben Amerikan Mutfak’ı 2 senedir falan düzenli takip ederdim. Bu sene özellikle de bugünlere yaklaştıkça seyreltip artık tamamen bıraktım. Her türlü saçma teenagerları hypelayıp, bizden hep negatif söz etmelerinden bıktım. Hem dünyada hem Türkiye’de herkesin anti-Laker tavrından çok sıkıldım.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #14 : 28 Eylül 2020, 22:43 »
Türkiye basketbol medyasının yarısı Lakers çıkışlı diğer yarısı da LeBroncu olduğu için şaşırdım bu söylediklerinize. Amerikan Mutfak'ı ben direkt izlemediğim için o konuda bir yorum yapamayacağım ama Potacast'te o kadar anti-Lakers bir hava almamıştım.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #15 : 28 Eylül 2020, 23:05 »
Kaan kural lebrona crowder ıggy ve butlerı verip durdurmuş bam ile ad yi durdurmuş şaşırdık mı?

Biraz da heyecan olsun diye farkli sonuc olsun da rekabet olsun diye farkli tahmin de bulunmus olabilirler.
Forumdaki pozitif hava oncesi 4-2 heat tahminim dagilmaya basladi ama onceki 3 seri de sifir kuskum vardi bu sefer soru isaretlerim var.
1. mac ozelinde ise yine howardin baslayacagi son nuggets maclari daki rotasyona bagli A plani ile yola cikacagimizi dusunuyorum. Zone savunmalari AD ve LeBron’un ortayi cizebilecegi icin pek de korkutmuyor acikcasi. Hareketli hucumlari ve oynadigimiz 3 takim sonrasi en ‘tough’  oyunculara sahip olmalari, genc olmalari endise verici.
Koclarin arasinda da muazzam bir satranc musabakasi olacak.
Ne demisti ama can ‘demirden korksak trene binmezdik’

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #16 : 28 Eylül 2020, 23:10 »
Vogel hocam bu sene beni öyle şaşırtıyor ki en kritik anda Dion u sahaya atıp saçma sapan katkı alsa şaşırır mıyım şaşırmam

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #17 : 28 Eylül 2020, 23:25 »
So
Ben Amerikan Mutfak’ı 2 senedir falan düzenli takip ederdim. Bu sene özellikle de bugünlere yaklaştıkça seyreltip artık tamamen bıraktım. Her türlü saçma teenagerları hypelayıp, bizden hep negatif söz etmelerinden bıktım. Hem dünyada hem Türkiye’de herkesin anti-Laker tavrından çok sıkıldım.

Aynen bende o şekil bu sene inanilmaz bi derecede bi anti lakers oluştu sacma sapan seyleri hypleme yok şu oyuncu en yüksek seviyesinde fln.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #18 : 28 Eylül 2020, 23:56 »
Ben de Heat 4-2 tahmini dışında Kaan Kural'ın absürd bir yorumuna rastlamadım aylardır.

Ancak bu son programda ağır sıçtı desek yeridir. 10 dakika Lakers övüp 4-2 Heat demesi komediydi resmen.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #19 : 29 Eylül 2020, 00:04 »
Hareketli hucumlari ve oynadigimiz 3 takim sonrasi en ‘tough’  oyunculara sahip olmalari, genc olmalari endise verici.

Bana geçen seneden bir Nuggets hep en sert takımlardan biri gelmiştir.. Bireysel olarak baktığında belki değiller ama total olarak epey sert bir takım.. Ve çok gençler..