Gönderen Konu: Konferans Finali 3. Maç - Denver Nuggets  (Okunma sayısı 29763 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
Ynt: Konferans Finali 3. Maç - Denver Nuggets
« Yanıtla #50 : 23 Eylül 2020, 09:48 »
McGee, Howard ve AD toplamda 4 ribaund almış maçta. 4...

Böyle bi şey nasıl olabilir anlamıyorum.

Çevrimiçi Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar

Çevrimiçi lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #52 : 23 Eylül 2020, 10:17 »
ribaund konusunda en son hatırladığım efsanevi performansın sahibi...

2018 Lopez

34 dakika,0 ribaund... (27 sayı,3 asist)

maça gelecek olursak,gelmemişiz gibi.

yani bir geri dönüş ışığı yakıldı ama,şutör eksikliği mi denir,skorer eksikliği mi denir...

olmayınca olmuyor...

Çevrimiçi Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #53 : 23 Eylül 2020, 10:46 »
LeBron James FT's for the series: 10
Jerami Grant FT's for just tonight: 12

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #54 : 23 Eylül 2020, 10:55 »
Her anlamda facia bir maç geçirdik ya.

LeBron ve AD'nin de 30 ve 27'şer sayılık performansları izlemeyenleri yanıltmasın. Hiçbir anda maça ağırlık koyabilecek yapıda oynamadılar. LeBron'un 3. çeyrekte bir 3'te 3'lük sekansı var, o kadar. Ama onların da ikisi hücum süresi dolarken attığı el üstü orta mesafe, biri drive ile drop shot. Oyun planı içinde istediğimizi yapabildiğimiz tek bir an bile yoktu maçta.

Ribaund sayıları da zaten maça ne kadar konsantre çıktığımızı gösteriyor.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #55 : 23 Eylül 2020, 11:15 »
Maçı daha izlemedim ama 44-25 ribaund farkının hiçbir açıklaması olamaz bu takım özelinde. Şutların kaçmasından daha büyük rezillik. Kaan bir sonraki maç konusunda yazmış zaten ama bakalım her seride yaptığımız bir maç salalım maçı mı olacak bu. Kötü oynadığımız bir 2. maçı kazanmanın getirdiği rehavete yazalım şimdilik.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #56 : 23 Eylül 2020, 11:22 »
Kötü oynadığımız bir 2. maçı kazanmanın getirdiği rehavete yazalım şimdilik.

Valla seri şu an 2-1 Nuggets lehine değilse yatıp kalkıp AD'nin 2. maçtaki mucizesine şükretmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #57 : 23 Eylül 2020, 11:29 »
Bir önceki maçı kaybetseydik bunu kazanırdık gibi geliyor bana. Yani bir önceki maçta ne kadar sıçsak da kazandık kafası dediğin gibi rehavete sokmuş. Yukarı da Yiğit de yazmış ribaund sayılarını; onlar yerine 3 saksı koysan içlerine 4'ten fazla top düşerdi.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #58 : 23 Eylül 2020, 12:41 »
Lebron'un ısrarla Davis ikili oyununu oynamamasının sebebini gerçekten çok merak ediyorum. Problem nedir? Üstelik Davis çok yüzdeli orta mesafe sokarken.

Lebron ile Davis arasında özellikle set hücumunda iletişim sıfır. Rondo maça girdiğinde, bir de o maç şansımıza günündeyse Davis oyun kurucu desteği alıyor. Lebron'layken ona sağlanan tek pozisyon yukarı postta yüzü dönük ya da sırtı dönük izolasyon.

Çevrimiçi Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #59 : 23 Eylül 2020, 12:50 »
Lebron'un ısrarla Davis ikili oyununu oynamamasının sebebini gerçekten çok merak ediyorum. Problem nedir? Üstelik Davis çok yüzdeli orta mesafe sokarken.

Lebron ile Davis arasında özellikle set hücumunda iletişim sıfır. Rondo maça girdiğinde, bir de o maç şansımıza günündeyse Davis oyun kurucu desteği alıyor. Lebron'layken ona sağlanan tek pozisyon yukarı postta yüzü dönük ya da sırtı dönük izolasyon.

Bu konu da enteresan hakikaten. Maç sonunda yakaladıktan sonra biraz yorulup tempoyu düşürdük, şimdi oynayın bari dedim ama yine yok. Normal sezonda pek oynamayıp cepte tutuyoruz dedik ama daha nereye saklıyoruz anlamak güç. Hatta aksine hiç oynamıyoruz artık. Bunda LeBron'un penetreye yönelik oynamamasının da payı var tabii, seri boyunca 10 FT atmış onun ikisi de flagranttan zaten. En büyük rakipler elendiği için sakatlıktan mı kaçınıyorlar bilemiyorum. İkisi de şut üzerinden oynamaya başladı iyice.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2020, 13:03 Gönderen: Crazy_Kobe »