Gönderen Konu: Konferans Finali - Denver Nuggets  (Okunma sayısı 36873 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bombaleya

• Rookie
  • *
Ynt: Konferans Finali (Clippers/Nuggets)
« Yanıtla #10 : 14 Eylül 2020, 09:17 »
her turda, her yeni rakip beklerken aynı şeyi hissediyorum: çok özlemişiz be...

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #11 : 14 Eylül 2020, 09:42 »
clippers gelsin gergin, heyecanla uyandığımız bir seri izleyelim. iki seridir 3. maçtan sonra uyku tatlı geliyor, saatlerde abuklaştı iyice zaten.
denver'ı küçümsemiyorum, ama sene başından pompaladılar "battle of LA" diye satın aldım o rekabeti. bir de pat beverly önderliğinde çok antipatik bir takım kendileri.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #12 : 14 Eylül 2020, 09:51 »
Denver ile oynadığımız son konferans finali,devamında Orlando'yu geçip şampiyon olduğumuz 2008-2009 sezonu...

şimdi dönüp o dönemki istatistiklere bakıyorum da..

STAPLES'da 1 maç çalmışlar bizden (serinin 2.maçı)

ama "in 6" olarak fişi çekip bitirmişiz...

ne günlerdi be :)

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #13 : 14 Eylül 2020, 11:13 »
herkese selamlar gençler. yaşlı kurt tekrar sahalara döndü. çok özlemişim :) yaklaşık 10 aydır çin'deydim. corona'nın merkezinde ve bütün toplumsal kaosun tam ortasında kaldım. ne maceralar, neler neler. bir ara buluşma yaparsak anlatayım hepsini :D doğru düzgün internete giremiyoruz, lakerstr'nin bile yasaklı olduğu yerler vardı inanamadım hatta çin hükümeti bizim siteyi hususi mi yasaklamış diye geçirdim içimden ama sonra birkaç kişiden sorunca sitenin kategorisiyle alakalı bir şey sanırım.

her gün maç sonuçlarını elim ayağım titreyerek kontrol ettim orada. oğlanı kızı görüntülü aramadan önce maçların sonucuna bakıyordum saçma sapan yerlerden maçın özetini izliyor öyle arıyordum :D (çin'de youtuba da yasak bu arada)

neyse artık zurnanın zort dediği yere nihayet geldik ve ben de sahalardayım. denver, clippers hiç fark etmez. bırakın gelsin. hepsinin ilacı bizde korkmuyorum hiç. bir an önce başlasın keyifle izleyelim. şampiyonuz bu sene yaşlı kurta güvenin :)

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #14 : 14 Eylül 2020, 11:25 »
herkese selamlar gençler. yaşlı kurt tekrar sahalara döndü. çok özlemişim :) yaklaşık 10 aydır çin'deydim. corona'nın merkezinde ve bütün toplumsal kaosun tam ortasında kaldım. ne maceralar, neler neler. bir ara buluşma yaparsak anlatayım hepsini :D doğru düzgün internete giremiyoruz, lakerstr'nin bile yasaklı olduğu yerler vardı inanamadım hatta çin hükümeti bizim siteyi hususi mi yasaklamış diye geçirdim içimden ama sonra birkaç kişiden sorunca sitenin kategorisiyle alakalı bir şey sanırım.

her gün maç sonuçlarını elim ayağım titreyerek kontrol ettim orada. oğlanı kızı görüntülü aramadan önce maçların sonucuna bakıyordum saçma sapan yerlerden maçın özetini izliyor öyle arıyordum :D (çin'de youtuba da yasak bu arada)

neyse artık zurnanın zort dediği yere nihayet geldik ve ben de sahalardayım. denver, clippers hiç fark etmez. bırakın gelsin. hepsinin ilacı bizde korkmuyorum hiç. bir an önce başlasın keyifle izleyelim. şampiyonuz bu sene yaşlı kurta güvenin :)

Hoşgeldin :)

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #15 : 14 Eylül 2020, 11:30 »

Ben de diyorum bu adam nerede ya.. Hoşgeldin abi.

Şampiyonuz di mi abi?

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #16 : 14 Eylül 2020, 12:24 »
hoşbulduk gençler :)

Şampiyonuz di mi abi?
tabi oğlum bir an bile şüphe duymadım, siz de duymayın.

lakeshow ftw :yeah:

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2020, 08:45 »