Gönderen Konu: Konf. Yarı Finali - Houston Rockets (4-1)  (Okunma sayısı 35217 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: Konf. Yarı Finali - Houston Rockets (4-1)
« Yanıtla #40 : 05 Eylül 2020, 07:34 »
Bunu Kaan Kural yazdıktan sonra herkes paylaşmaya başlamış da, Morris ve Howard'ın sahada olduğu ve verim aldığımız beşler hep vardı. Tek bir değişken var burada bugünkü sonucu doğuran :D

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #41 : 05 Eylül 2020, 08:51 »
izleyemedim...

yani açtığımda,maçın bitimine 1 dakika falan vardı...

Portland serisi de böyle başlamıştı demek istiyorum ama,sanırım işler bu defa daha sıkıntılı.

öyle midir?

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #42 : 05 Eylül 2020, 10:34 »
Ribaund sayıları.

Houston: 40
Lakers: 40

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #43 : 05 Eylül 2020, 10:43 »
Bu arada hakemleri de unutmayalım.Harden'a dokunulduğu an faul oluyor.Bu yüzden Caruso'ya saçma sapan fauller çaldılar. Lebron ve Davis'e kafa göz girseler bile hakemler oyna devam tavrındaydılar.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #44 : 05 Eylül 2020, 12:01 »
Hocanın Rondo’yu uzun zamandır özlediğini biliyorduk ve ısrarı bi süre daha sürecektir. Maçtan önce de ısrar edeceğini belirtmişti galiba. Ben sadece Rondo’yu düşündüğü gibi kazansa bile ne elde edeceğimizi pek göremiyorum. Lebron’un yokluğunda 10-15 dk yönlendiricilik yapmasının ötesinde bir şey vermesi, artık mümkün değil bu adamın.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #45 : 05 Eylül 2020, 13:03 »
Tarih: 7 Ağustos, Pazartesi sabahı
Saat: 03:30
TV: S Sport
Seri Durumu: 0-1 Rockets

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #46 : 05 Eylül 2020, 13:35 »
Kuzma mükemmel bir skorer olduğu için falan değil ama Kuzma'ya şut fırsatı tanıyacak, top kullanmasını sağlayacak çok az aksiyon oynamamız hatta hiç oynamamamızı garip bulan var mı?

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #47 : 05 Eylül 2020, 13:40 »
Kuzma mükemmel bir skorer olduğu için falan değil ama Kuzma'ya şut fırsatı tanıyacak, top kullanmasını sağlayacak çok az aksiyon oynamamız hatta hiç oynamamamızı garip bulan var mı?

Vogel ve Rondo da dahil olmak üzere dün sahanın en kötüsü Kuzma'ydı. Bi günde savunma yapmayı mı unuttu ben şut performansına bi şey demiyorum ama mücadele etmemenin ne gibi bi açıklaması olabilir.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #48 : 05 Eylül 2020, 13:41 »
Rockets üzerinden yine garip planlarla çıkmayacağımızı umuyorum. Howard ve McGee toplamda 24 dakika sahada kaldı dün. Bunun hiçbir izahati olamaz ya.

Rondo fantazisinden de tez elden vazgeçmek lazım. 2-0 olursa o krizden çıkamayız.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #49 : 05 Eylül 2020, 14:11 »
Rockets üzerinden yine garip planlarla çıkmayacağımızı umuyorum. Howard ve McGee toplamda 24 dakika sahada kaldı dün. Bunun hiçbir izahati olamaz ya.

Rondo fantazisinden de tez elden vazgeçmek lazım. 2-0 olursa o krizden çıkamayız.

Maçta tokat yediğimiz dakikalar özellikle kısa beş ile oynadığımız zamanlardı. McGee hatta takımda + ile bitiren tek oyuncu oldu +/- istatistiğinde.