Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613648 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2551 : 04 Ocak 2025, 11:34 »

Çevrimdışı TheVino

• Rookie
  • *
« Yanıtla #2552 : 04 Ocak 2025, 12:07 »
Pivot lazım ama asıl PG diye bağırıyor takım.
Hocam ben sizin gibi düşünmüyorum Davis’in 4 oynayabileceği günler geride kaldı ha yanına chet,JJJ,KAT gibi şutör uzun alırsan zaten rüya senaryo bu ama öbür türlü speacing ölüyor zaten istikrarlı şut problemi var takımın. Vando ve Wood dönüşü yakındır ama üstüne Hayes’de gayet yeterli yedek için. Asıl sıkınt takastan sonra yaratıcı kısa eksikliği.Milton’dan daha henüz yaratıcılık görmedik her şey Reaves’in eline bakıyor bu adam da sürekli aynı seviye oynayamaz sıkıntı yaşayacağımız maçlar olacak illa.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2553 : 15 Ocak 2025, 11:09 »
Bleacher yine "konuşulsun da nasıl olursa olsun" dosyası bırakmış masaya :D

"her takım için çılgın takaslar" başlığı altında.

bizi ilgilendirenleri şöyle sıralamışlar..

Warriors'a LBJ gidiyor. Karşılığında bize Kuminga,Wiggins,Hield,Payton,2025 FRP geliyor.
Pacers'a Hachimura,Hayes,Reddish ve 2029 FRP gidiyor,bize Myles Turner geliyor.
Hornets'a Reaves,Hachimura,Christie,2029 ve 2031 FRP ile 2 tane 2025 SRP gidiyor. Bize Lamelo geliyor...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2554 : 23 Ocak 2025, 09:44 »
Şemsi Kanarya'ya göre,LBJ ve Davis kadroya takviye yapılması konusunda ısrar ediyormuş. bir ya da iki hamlenin "contender" yapacağına inanıyorlarmış.

iyi de arkadaş

oyun kurucu yok
şutör yok
uzun yok

nasıl 1 ya da 2 hamle oluyor o? şutör herhalde aynı zamanda oyun kurucu da olacak. bir de uzun tamam diyorlar yani....

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #2555 : 23 Ocak 2025, 17:47 »
Hamleyi kimle yapıyoruz tam olarak? Elimizdeki tüm asset'lerin değerini sıfırladık. Draft hakkı desen karşılığında kimden ne alacaksın?

LBJ hem bizi hem kendi şampiyonluk ihtimalini artırmak istiyorsa kendisi gitmeli.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2556 : 23 Ocak 2025, 18:50 »
gönderilecekler hep takım elbiseyle kenarda oturdu (takım elbise işin esprisi tabii ama) yani nerede bu Vanderbilt? Wood? değerlensin diye (tabii elde başka kısa da kalmadı diye) Vincent gereksizi bile oynatılıyor o da gönderilir ama kim alır orası soru işareti.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2557 : 24 Ocak 2025, 20:04 »
alim,ulema olmaya gerek yok. Davis sonunda isyan edecek diyordum hep.

nihayet yükselmiş sesi

"I think we need another big. I feel like I've always been at my best when I've been the 4, having a big out there," said Davis.

Davis pointed out that the Lakers won a title in 2020 with him at power forward.

"We know it worked when we won a championship with JaVale [McGee] and Dwight [Howard] at the 5 and I'm at the 4," said Davis.

e haklı. kariyeri PF olarak ünlenen adamı zorla C yaptılar.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2558 : 25 Ocak 2025, 01:14 »
Davis'i susturmaya çalışıyorlar, şahsen ben büyük bir hamle beklemiyorum. Büyük bir hamle yapılmayacaksa takımı bir arada tutmanın ne anlamı var. Gönder LeBron'u, Davis'i, Reaves'i dağıt takımı tanking yap. Takım ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim. LeBron, AD ikilisine olan güven mi bitti? Amaç ne ?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2559 : 25 Ocak 2025, 01:33 »
Olayın draft haklarıyla pek alakası olduğunu düşünmüyorum. 3 senedir ne oluyorsa yine aynısı oluyor. Yönetim ve takım sahipleri para harcamak istemiyor. Warriors'ın Suns'ın Clippers'ın harcadığı paralar verdiği vergiler ortada. Bizde öyle bir yönetim yok. Biraz daha para harcayıp şampiyonluk ihtimalimi %10-15 arttırayım demek yerine param cebimde kalsın kafasındalar. LeBron ve Davis ikilisinin getirdiği popülerlikten de vazgeçecek götleri yok.