Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613818 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2540 : 31 Aralık 2024, 21:07 »
Ainge en açgözlü yönetici, bizim yöneticiler de en cimrileri. Bu denklemde Kessler çok mümkün gözükmüyor bana. Alacağımız pivotun yanında bir de kısa alırsak çok iyi olacak. Kessler-Sexton ikilisi çok iyi olurdu.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2541 : 01 Ocak 2025, 01:13 »
İkisini almak kesinlikle muazzam olurdu

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2542 : 01 Ocak 2025, 10:36 »
Daha önce de demiştim, gözüm kapalı 2 tane 1. tur draft hakkı çıkarım.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2543 : 01 Ocak 2025, 12:51 »
Daha önce de demiştim, gözüm kapalı 2 tane 1. tur draft hakkı çıkarım.

Eğer Kessler ve Sexton takviyesinin Lakers'ı Celtics, Cavs, Thunder seviyesine çıkaracağına inanılıyorsa, verilebilir. Ben inanmıyorum. Ama inanana da itiraz etmem.

BU takastaki asıl sorun Utah 2 draft hakkının yanında Gabe+JHS+Milton+Reddish gibi kontrat eşleştiricilerden fazlasını ister. Rui, Max ya da Vando'dan birini almakta diretir.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2544 : 01 Ocak 2025, 13:16 »
Fox ya da Lavine nasıl olur, bence Fox'un gelmesi çok zor ama bir ihtimal takas etsek muazzam olur, ha Lavine de okeyimdir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2545 : 01 Ocak 2025, 23:53 »
Eğer Kessler ve Sexton takviyesinin Lakers'ı Celtics, Cavs, Thunder seviyesine çıkaracağına inanılıyorsa, verilebilir. Ben inanmıyorum. Ama inanana da itiraz etmem.

BU takastaki asıl sorun Utah 2 draft hakkının yanında Gabe+JHS+Milton+Reddish gibi kontrat eşleştiricilerden fazlasını ister. Rui, Max ya da Vando'dan birini almakta diretir.

Bir anda zaten çıkamazsın, ama böyle hamleler yaparak, üstüne koya koya ilerlersin ileride ne olacağını da görürsün. Bunun dışında geriye kalan tek seçenek, bütün takımı dağıtıp yeniden yapılanmaya gitmek.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2546 : 02 Ocak 2025, 11:53 »
Bir anda zaten çıkamazsın, ama böyle hamleler yaparak, üstüne koya koya ilerlersin ileride ne olacağını da görürsün. Bunun dışında geriye kalan tek seçenek, bütün takımı dağıtıp yeniden yapılanmaya gitmek.

Elindeki birinci tur draft haklarını Kessler ve Sexton için harcayarak nasıl geleceğe dönük yapılanacaksın ki? O gelecekte takımın iktiyacı olan süper yıldızları ne ile alacaksın?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2547 : 02 Ocak 2025, 12:45 »
Elindeki birinci tur draft haklarını Kessler ve Sexton için harcayarak nasıl geleceğe dönük yapılanacaksın ki? O gelecekte takımın iktiyacı olan süper yıldızları ne ile alacaksın?

İkisi birbirinden farklı iki seçenek zaten.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2548 : 02 Ocak 2025, 15:24 »
İkisi birbirinden farklı iki seçenek zaten.

Tam olarak değil. Çünkü "Tamam belki Kessler ve Sexton bizi Celtics seviyesine ulaştırmaz ama ileride Cektics'i yakalamk için yatırım olur" demek de bir orta vadeli yapılanma girişimi. Ama bu yapılanma Davis'in yerine değilse bile, hemen bir iki sene içinde Lebron'un yerine bir süperyıldıza ihtiyaç duyacak. Bu birinci tur draft hakları olmadan da onu almak mümkün olmayacak.
« Son Düzenleme: 02 Ocak 2025, 18:39 Gönderen: Ahkam Kuşu »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2549 : 03 Ocak 2025, 08:24 »

Süper yıldız alamayacağız.